Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Zaten griptik yaa kuzumm ondan gittiğini düşünüyorumm öyle olsa eşimede geçmiştii illa geçen gün işyeri test ettide negatif çıktı bugün gene biraz alıyorum koku tad da çok az oda ama son 2 gündürr hiçbirşey alamadım gripten kaynaklı zaten kuzum
Sıkıntı olmuyor sweet. Hatta normal doğum istiyorsanız yapın diyorlar ama tabi daha dikkatli olmakta fayda var. Bende İlk haftalarda sormuştum o zaman bir süre uzak dursanız iyi olur demişti.
Süper o zaman korona değilsin büyük ihtimal. Diyecektim koronada tat koku on/off düğmesine basılmış gibi bir anda tak diye gidiyor. Az alma durumu olmuyor. Siz ikiniz de biraz koku alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sorun yok dr little bird iyi günler diler
Süper o zaman korona değilsin büyük ihtimal. Diyecektim koronada tat koku on/off düğmesine basılmış gibi bir anda tak diye gidiyor. Az alma durumu olmuyor. Siz ikiniz de biraz koku alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sorun yok dr little bird iyi günler diler
Ayy canimm inşallah öyledir dediğin gibidir canım doktorum
Haklısın ben covit olduğum dönemde tak diye gitti tat ve koku, uzun bir süre de geri gelmemişti
Ayy canimm inşallah öyledir dediğin gibidir canım doktorum
Haklısın ben covit olduğum dönemde tak diye gitti tat ve koku, uzun bir süre de geri gelmemişti
ayyyy karanlık günlerdi ayrana sarımsak doğrayıp içiyordum. Bi de beni yurtta zorla karantinaya almışlardı hapis yattım 10 gün korona korona hajshshh Allah düşmanıma yaşatmasın
ayyyy karanlık günlerdi ayrana sarımsak doğrayıp içiyordum. Bi de beni yurtta zorla karantinaya almışlardı hapis yattım 10 gün korona korona hajshshh Allah düşmanıma yaşatmasın
Kızlar berbat bir gün geçirdim. Araba sürerken kustum kenara da çekemedim. Mahvoldum eve zor attım kendimi. Zaten ben ne zaman soranlara daha iyiyim desem akşamına sedyelik oluyorum.