Ben gaziantepte tedavi oluyorumNerde tedavi görüyorsunuz Urfa'da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gaziantepte tedavi oluyorumNerde tedavi görüyorsunuz Urfa'da
Amin inşallahYaa gözün aydin canimm Tebriklerre darisi bizlere inşalllah![]()
Benim tüplerim kapalı çıktı , hsg sırasında 1 tanesi açıldı 3 ay denedik olmayınca tüp bebek e geçtik.M Meryem2207 sizin tüp bebek sebebiniz neydi ve ilk denememi
Bı de yumurta rezervi de azalma çıkti yaşıma göre 33 Yasindayim o yüzdenBenim tüplerim kapalı çıktı , hsg sırasında 1 tanesi açıldı 3 ay denedik olmayınca tüp bebek e geçtik.
Pazartesi gunu gidicem canim , ama idrarda negatif almistim tekrarlamadimda bida Ole gorunceAmin inşallahtest gününüz geldi mi sizin
Yerleşmeye çalışıyorduk bebek içini ferah tut canimYa böyle bir değişik tarifi yok sağ tarafta hissediyorum özellikle içi yara olmuş gibi denir nasıl denir bilmiyorum![]()
Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah sağlıkla nasip etsin hepimizePazartesi gunu gidicem canim , ama idrarda negatif almistim tekrarlamadimda bida Ole goruncebakalim Artik Herşey Nasibimiz kadar
![]()
Amin canimRabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah sağlıkla nasip etsin hepimize
İnşallah canım senin de pozitifi görünüzAmin canim
Ol deyince olduran Rabbim elbet ellerimizi geri cevirmicek.
Normaldir elbette ben hiç böyle test yapıp takip etmedim ama var yani sonuçta siz buna bakınUmarım güzel ilerliyodur yani normal dimi böyle olması![]()
Aminİnşallah canım senin de pozitifi görünüzne gelirse Allah’tan ne verirse sağlıkla hayırla versin
![]()
8. Gün baya belliii hadi hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah. Benim de gece boyu sol kasık hafif hafif ağrılar oldu ya uykumda uyandım hepKızlar günaydın 5.7. Ve bugün 8. Gün testlerim ama bariz bi koyulaşma yok normal mi sizce bu durum beta hcg 10 cu gunden sonra mı acaba yoğun bir şekilde artıyorkafamda deli sorular
![]()
Teşekkür ederim8. Gün baya belliii hadi hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah. Benim de gece boyu sol kasık hafif hafif ağrılar oldu ya uykumda uyandım hep
Ayyy benim gece öyle oldu işte rahim neden büyür kiii tuttuğunun anlamımı bu benim bebiş daha 3. GünüSol tarafında bıçak batması gibi ağrı oluyor doktorum normal rahim büyüyor dedi
Kaç yumurtanız toplandı ve kaçı döllenip bekliyorBı de yumurta rezervi de azalma çıkti yaşıma göre 33 Yasindayim o yüzden
Öyledir inşallah. Gece de sol tarafıma batmalar oldu hep uykumdan uyandımYerleşmeye çalışıyorduk bebek içini ferah tut canim
Ben de Şanlıurfa'dayım ondan sordumBen gaziantepte tedavi oluyorum
Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle miiMerhaba ,
Benimde 10 haziranda 2 tane 3. Gun aa kalite embriyo transferim oldu.yarin test gunum ama kasik ve bel agrindan baska hicbir belirtim olmadi (gögüslerde hassasiyet acima hissi gibi ) 2. Denememiz bu test gunu yaklastikca panik oluyorum.benim gibi belirtisi olmayan ama pozitif sonuclar alan var mi ??
Benim de sadece kasık ağrım vardı hâlâ öyle pozitif gördüm şükürMerhaba ,
Benimde 10 haziranda 2 tane 3. Gun aa kalite embriyo transferim oldu.yarin test gunum ama kasik ve bel agrindan baska hicbir belirtim olmadi (gögüslerde hassasiyet acima hissi gibi ) 2. Denememiz bu test gunu yaklastikca panik oluyorum.benim gibi belirtisi olmayan ama pozitif sonuclar alan var mi ??