• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba ,
Benimde 10 haziranda 2 tane 3. Gun aa kalite embriyo transferim oldu.yarin test gunum ama kasik ve bel agrindan baska hicbir belirtim olmadi (gögüslerde hassasiyet acima hissi gibi ) 2. Denememiz bu test gunu yaklastikca panik oluyorum.benim gibi belirtisi olmayan ama pozitif sonuclar alan var mi ??

Kızlar günaydın 5.7. Ve bugün 8. Gün testlerim ama bariz bi koyulaşma yok normal mi sizce bu durum beta hcg 10 cu gunden sonra mı acaba yoğun bir şekilde artıyor 🤔 kafamda deli sorular 😬
8. Gün baya belliii hadi hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah. Benim de gece boyu sol kasık hafif hafif ağrılar oldu ya uykumda uyandım hep

8. Gün baya belliii hadi hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah. Benim de gece boyu sol kasık hafif hafif ağrılar oldu ya uykumda uyandım hep
Teşekkür ederim 🙏🏼 inşallah Rabbim hepimize hayırlısını nasip eylesin 🙏🏼🙏🏼🥹 emeklerimiz boşa gitmesin

Merhaba ,
Benimde 10 haziranda 2 tane 3. Gun aa kalite embriyo transferim oldu.yarin test gunum ama kasik ve bel agrindan baska hicbir belirtim olmadi (gögüslerde hassasiyet acima hissi gibi ) 2. Denememiz bu test gunu yaklastikca panik oluyorum.benim gibi belirtisi olmayan ama pozitif sonuclar alan var mi ??
Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle mii

Merhaba ,
Benim de sadece kasık ağrım vardı hâlâ öyle pozitif gördüm şükür

Back
X