- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 63
Yarın da kese görmeye gidiyorum Rabbim kazasız belasız sağlıkla hayırla görmemi hepimizin görmesini nasip etsinBenim de 4+6 olarak çıktıson adet tarihi olarak hesaplayınca 5+4
1 gr dan az yazıyor Allahım ne büyüksün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın da kese görmeye gidiyorum Rabbim kazasız belasız sağlıkla hayırla görmemi hepimizin görmesini nasip etsinBenim de 4+6 olarak çıktıson adet tarihi olarak hesaplayınca 5+4
![]()
Canımm böyle silkelenmeye ihtiyacım var ah bu tüp bebek hep bir acaba hep bir evham inşallah dediklerinde haklı çıkarsınCanım saçmalama ya, biraz sal kendini, ne alakası var dış gebelikle, gayet güzel sonuçların![]()
Güzel haberlerle gel inşallahYarın da kese görmeye gidiyorum Rabbim kazasız belasız sağlıkla hayırla görmemi hepimizin görmesini nasip etsin![]()
İnşallah canım hepimiz için inşallahGüzel haberlerle gel inşallah![]()
Amin inş hep beraberAminn cnm masallah kalp atisini duymak da nasip olsun. Kalp atisi icin bisey dedi mi o ne zaman gorünürmüs. Bu arada cift transfer mi olmustun.
Evet çift transfer blastAmin inş hep beraberBasta 10 gün sonra gel dedi donra bi hafta sonra gel keseleri kontrol edelim dedi bakalım
![]()
Benim de 10 ve 12 . Gun ( bugun) 355 ve 911 cikti. 6 temmuz kese ve kalp icin birlikte verdiler gün. Bu hafta betalari cikan hepimiz ayniyiz arda ardaKızlar selam, gece gece aklıma takıldı.Şimdi bu ikinci Beta HCG leri de yaptık ya. Doktor bana 2 hafta sonraya kese için randevu verdi. Süre çok uzun değil mi? Sizlerin süreci nasıl gelişti? Benim değerler 610,1750 çıktı.
Bende telaş yaptım bir an. Hadi inşallah.Benim de 10 ve 12 . Gun ( bugun) 355 ve 911 cikti. 6 temmuz kese ve kalp icin birlikte verdiler gün. Bu hafta betalari cikan hepimiz ayniyiz arda ardakalbide duyalim diye muhtemelen

Bnde aynı şekilde gecirmiştim dış gebelik bu defada cok korkuyordum benimde sag kasık ama öle sürwkli değilti bacagıma ve kalcama vuruyordu ama dayanılmaz yani şiddetli değildi çok şükğr pozitifi gördüm inş değildir olumlu düşün idrar yaparken falan sıkışma zorlanma oluyor muMerhaba benimde bugun yani transferin 14. Günü başladı sağ kasık ağrısı hiç geçmiyor hafif sızlar tarzda va bacağıma kalçama vuruyor dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin ağrınız nasıldı keseyi görebildiniz mi dış gebelik ağrısı böyle mi oluyor
Yani en az 2 kat artması gerekiyor canım ama tekrarla testini inş gğzel haberler alırsınSelam kızlar 2 gün önce test sonucum 165 ti bugün 209.6 doktor çok iyi yükselmemiş dedi. Ama sizin fikrinizi de öğrenmek isterim. Çok mu kötü bir yükseliş?
Dwğerlerin iyi bi hafta içinde kese görünür çok ızunn bncedeKızlar selam, gece gece aklıma takıldı.Şimdi bu ikinci Beta HCG leri de yaptık ya. Doktor bana 2 hafta sonraya kese için randevu verdi. Süre çok uzun değil mi? Sizlerin süreci nasıl gelişti? Benim değerler 610,1750 çıktı.
Hadi inşallah. İnşallah güzel sonuçlar alalım hep birlikte.Dwğerlerin iyi bi hafta içinde kese görünür çok ızunn bncede
Önlem amaçlı dedi.Bende başlıyorum sizde iltihapmi var bana da monodoks yazdi
Kan sonucun çıkmistir diye düşünüyorum . Nasılsın ?Yarın tekrar kan ver dedi ona göre sanırım ilaçları durduracak
Benim de 4+6 olarak çıktıson adet tarihi olarak hesaplayınca 5+4
![]()
Kızlar adet olacakmışım gibi karın ağrısı başladı. Pozitif olanlar sizde belirti neydi yazar mısınız.
Benim de 10. Gün 447 12. Gün 1059 çıkmıştı tam bir hafta sonraya yani bugüne kontrole gel dedi senin iki haftayı muhtemelen kalp atışını da duymak için demiş olabilirKızlar selam, gece gece aklıma takıldı.Şimdi bu ikinci Beta HCG leri de yaptık ya. Doktor bana 2 hafta sonraya kese için randevu verdi. Süre çok uzun değil mi? Sizlerin süreci nasıl gelişti? Benim değerler 610,1750 çıktı.
Tam da böyleydiKızlar adet olacakmışım gibi karın ağrısı başladı. Pozitif olanlar sizde belirti neydi yazar mısınız.