• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim de 4+6 olarak çıktı 😂 son adet tarihi olarak hesaplayınca 5+4 😂 1 gr dan az yazıyor Allahım ne büyüksün 🤲🏻🤲🏻🥰🥰
Yarın da kese görmeye gidiyorum Rabbim kazasız belasız sağlıkla hayırla görmemi hepimizin görmesini nasip etsin 😍😍

Kızlar selam, gece gece aklıma takıldı. :KK64: Şimdi bu ikinci Beta HCG leri de yaptık ya. Doktor bana 2 hafta sonraya kese için randevu verdi. Süre çok uzun değil mi? Sizlerin süreci nasıl gelişti? Benim değerler 610,1750 çıktı.

Kızlar selam, gece gece aklıma takıldı. :KK64: Şimdi bu ikinci Beta HCG leri de yaptık ya. Doktor bana 2 hafta sonraya kese için randevu verdi. Süre çok uzun değil mi? Sizlerin süreci nasıl gelişti? Benim değerler 610,1750 çıktı.
Benim de 10 ve 12 . Gun ( bugun) 355 ve 911 cikti. 6 temmuz kese ve kalp icin birlikte verdiler gün. Bu hafta betalari cikan hepimiz ayniyiz arda arda 🥰 kalbide duyalim diye muhtemelen

Benim de 10 ve 12 . Gun ( bugun) 355 ve 911 cikti. 6 temmuz kese ve kalp icin birlikte verdiler gün. Bu hafta betalari cikan hepimiz ayniyiz arda arda 🥰 kalbide duyalim diye muhtemelen
Bende telaş yaptım bir an. Hadi inşallah. :KK36:Peki Allah korusun ama genel olarak tüp bebek tedavilerinde boş kese çıkma oranı neymiş doktorunuz bilgi verdi mi hiç. Son izlediğim videolarda beta yüksekte olsa boş kese olabilme ihtimali var diyorlar. Heyecanımızı kimseyle paylaşamıyoruz o yüzden :olamaz:

Merhaba benimde bugun yani transferin 14. Günü başladı sağ kasık ağrısı hiç geçmiyor hafif sızlar tarzda va bacağıma kalçama vuruyor dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin ağrınız nasıldı keseyi görebildiniz mi dış gebelik ağrısı böyle mi oluyor
Bnde aynı şekilde gecirmiştim dış gebelik bu defada cok korkuyordum benimde sag kasık ama öle sürwkli değilti bacagıma ve kalcama vuruyordu ama dayanılmaz yani şiddetli değildi çok şükğr pozitifi gördüm inş değildir olumlu düşün idrar yaparken falan sıkışma zorlanma oluyor mu

Benim de 4+6 olarak çıktı 😂 son adet tarihi olarak hesaplayınca 5+4 😂 1 gr dan az yazıyor Allahım ne büyüksün 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

İnşallah hayırlısıyla bir öğrenseydik kaç haftalık olduklarını rahatlarız o zaman 🥳 her şeyden önce sağlıkla ve kolay bir hamilelikle kucaklarımıza alalım inşallah🤲🏻🌿

Kızlar adet olacakmışım gibi karın ağrısı başladı. Pozitif olanlar sizde belirti neydi yazar mısınız.

Bende de ara ara adet ağrısı ve kasık batması oluyor ama çok nadir. Ben daha çok yersiz saatlerde uyandığımda veya yatmadan aşırı acıkma hissediyorum bilmiyorum belirti mi ilaç sebebiyle mi ama herkeste farklı olabiliyor

Benim de 10. Gün 447 12. Gün 1059 çıkmıştı tam bir hafta sonraya yani bugüne kontrole gel dedi senin iki haftayı muhtemelen kalp atışını da duymak için demiş olabilir 🥰🤲🏻

Back
X