Aynen böyle oluyorvalla hesap makinesi elimde kaç çıkar diye hesapladım o seviyeders çalışır gibi beta çalışıyorum ama dayanamicam sanırımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen böyle oluyorvalla hesap makinesi elimde kaç çıkar diye hesapladım o seviyeders çalışır gibi beta çalışıyorum ama dayanamicam sanırımm
Fitili bilmiyorum ama estrofem kullanıyorsanız o regl olmayı engelliyor. Rahim duvarını kalınlaştırdığı için.Bugün regl günüm ve sanki oldum olacağım kullandığım fitil progestan adet olmamı engeller mi!
Estrofem hiç kullanmadım. Şuan sadece progestan fitil ve coraspin kullanıyorumFitili bilmiyorum ama estrofem kullanıyorsanız o regl olmayı engelliyor. Rahim duvarını kalınlaştırdığı için.
Müthiiiş haberKızlar bugün keseyi de kalp atışını da gördüm çok şükür adet tarihimle uygun 5+5 o kadar mucize bişey ki7 temmuzda da kalp atımını duymak için randevu verdiler darısı tüm bekleyenlere inşallah
![]()
bir de sizin transferiniz hangi tarihte olmuştu ona göre hesaplamaya çalışalım bizde bir türlü yolunu bulamadıkKızlar bugün keseyi de kalp atışını da gördüm çok şükür adet tarihimle uygun 5+5 o kadar mucize bişey ki7 temmuzda da kalp atımını duymak için randevu verdiler darısı tüm bekleyenlere inşallah
![]()
Ayyy tebrikler cook sevindimKızlar bugün keseyi de kalp atışını da gördüm çok şükür adet tarihimle uygun 5+5 o kadar mucize bişey ki7 temmuzda da kalp atımını duymak için randevu verdiler darısı tüm bekleyenlere inşallah
![]()
Sağlikla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olsun bu günleri görebilmekKızlar bugün keseyi de kalp atışını da gördüm çok şükür adet tarihimle uygun 5+5 o kadar mucize bişey ki7 temmuzda da kalp atımını duymak için randevu verdiler darısı tüm bekleyenlere inşallah
![]()
benim 18. günüm hala belirti yok ve şuan pozitif, hiç kafanıza takmayın kendinizi rahatlatın inşallah sonu güzel olacakAyyy tebrikler cook sevindimsag salim kucaginiza alin insallah
sizde transfer sonrasi hangi belirtiler vardi? benim 3cu gunum henuz bir belirti yok
ayy insallahbenim 18. günüm hala belirti yok ve şuan pozitif, hiç kafanıza takmayın kendinizi rahatlatın inşallah sonu güzel olacak![]()
Ben ilk gün yattım, ikinci gün daha az yattım. üçüncü günden sonra ağır kaldırmamak ve çok ani hareket yapmadan her işime devam ettim. yemeklerimi yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum vs zaten evden çalıştığım için yoğun geçiyor günüm. yukarı uzanmıyorum ani şekilde falan ağır kaldırmıyorum ama her işimi yapıyorum. çok takıntılı ve sürekli düşünmek iyi değil bir öncekinde öyle yapmıştım bunda daha rahatım. rahat olun bol dua edin ve hayata devam edin kendinizi kısıtlamayın doktorun tavsiyesi ile tabii kiayy insallahpeki transfer sonrasin nasil gecirdiniz hep yattiniz mi yoksa normal devammi etfiniz?
Aslinda o kadar haklisiniz kiBen ilk gün yattım, ikinci gün daha az yattım. üçüncü günden sonra ağır kaldırmamak ve çok ani hareket yapmadan her işime devam ettim. yemeklerimi yapıyorum bulaşık yerleştiriyorum vs zaten evden çalıştığım için yoğun geçiyor günüm. yukarı uzanmıyorum ani şekilde falan ağır kaldırmıyorum ama her işimi yapıyorum. çok takıntılı ve sürekli düşünmek iyi değil bir öncekinde öyle yapmıştım bunda daha rahatım. rahat olun bol dua edin ve hayata devam edin kendinizi kısıtlamayın doktorun tavsiyesi ile tabii ki
Sat 15 Mayıs transfer 2 Haziran 5. Gün embriyosuydu canımbir de sizin transferiniz hangi tarihte olmuştu ona göre hesaplamaya çalışalım bizde bir türlü yolunu bulamadık![]()
Ayyy tebrikler cook sevindimsag salim kucaginiza alin insallah
sizde transfer sonrasi hangi belirtiler vardi? benim 3cu gunum henuz bir belirti yok
Müthiiiş haber![]()
![]()
inşallah sağlıkla kucağına alırsın sağlıkla büyütürsün
darısı başımıza rabbim nasip etsin bize de inşallahh
Sağlikla kucağınıza alın inşallah bizlere de nasip olsun bu günleri görebilmek![]()
Nasıl nasıl güzel yazmışsın.Yüreğine, yazan ellerine sağlık canım
ben her gün akşam yemeğinden sonra eşimle yürüyüşe çıkıyorum ama en fazla yarım saat çünkü yürüyüşü hiç sevmemAslinda o kadar haklisiniz kiAllah ol der olur. yatmak yatmamak hepsi bos aslinda. benim doktorum temiz havada 35-40 dak yuruyus yapa bilirsin demisti. siz disari ciktiniz mi hic?
Ay cnm cok sevindim bugün kacinci günündü kalp atisi icin vajinal mi bakıldı.Kızlar bugün keseyi de kalp atışını da gördüm çok şükür adet tarihimle uygun 5+5 o kadar mucize bişey ki7 temmuzda da kalp atımını duymak için randevu verdiler darısı tüm bekleyenlere inşallah
![]()
Teşekkür ederim cnmNasıl nasıl güzel yazmışsın.Yüreğine, yazan ellerine sağlık canım
Oyyy maşallahKızlar bugün keseyi de kalp atışını da gördüm çok şükür adet tarihimle uygun 5+5 o kadar mucize bişey ki7 temmuzda da kalp atımını duymak için randevu verdiler darısı tüm bekleyenlere inşallah
![]()
Bende kafami takiyorum hic bir belirtim yok diye ama icime su serpttiniz Allah razi olsunSat 15 Mayıs transfer 2 Haziran 5. Gün embriyosuydu canım
Teşekkür ederim canım transferden sonra benim sadece kasık ağrım vardı pozitifi gördükten sonra yaklaşık 12 gündür hiçbir belirtim yok hatta üzülüyordum yolunda gitmeyen biseyler mi var diye ama çok şükür her şey yolunda![]()