• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hem kese hem kalbi aynı anda çıkarmak için galiba 🙄🙄🙄 bizi düşünen hiç yok nasıl bekleyelim o kadar😂😂😂😂

Şişli memorial beybiim
Sende İstanbul 😃 aklimdan gecen birsey var ama olur mu bilmem hele su islerimiz bi netlessin de bu grupta yakin olanlarimiz toplanalim birgün görüşelim ya 🤗🤗🤗 ben Tekirdağ da yasiyorum ama İstanbul'a gelip gidiyorum sonucta

Sende İstanbul 😃 aklimdan gecen birsey var ama olur mu bilmem hele su islerimiz bi netlessin de bu grupta yakin olanlarimiz toplanalim birgün görüşelim ya 🤗🤗🤗 ben Tekirdağ da yasiyorum ama İstanbul'a gelip gidiyorum sonucta
mükemmel olur bende bunu whats---appa mı taşısak diye düşünmüştüm valla daha rahat görüşürüz bazen mesajlar kaçabiliyor

Ay kurtulamayoruz bu vajinal muayeneden hala demek ki
Aynen maalesef net görünebilmesi için vajinal baktılar 😐

Ya ne güzel ben baya uzaktayım ama kalbim sizinle olur 🥰🥰❤️

WHats-app grubu ister misiniz kızlar ne diyorsunuz? Grubu kurup buraya link bırakabilirim o zaman direk katılım sağlanabiliyor buraya yeni gelen kızlar da isterse katılabilir mesajlar silinmiyor çünkü daha rahat görüşürüz??? 🤗

Ay ne güzel olur🤩🤩🤩 ayarlayabiliriz inşallah🤩
hangi hocayla tedavi oldun cukulatam? bende ilk orada başlamıştım

Umut göktürk canım🤩
WHats-app grubu ister misiniz kızlar ne diyorsunuz? Grubu kurup buraya link bırakabilirim o zaman direk katılım sağlanabiliyor buraya yeni gelen kızlar da isterse katılabilir mesajlar silinmiyor çünkü daha rahat görüşürüz??? 🤗

Whatsapp grubu kurmak yasak kızlar banlanırsınız haberiniz olsun🙊

Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi

Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Cnm panik yapma uzan dinlen kacinci günün bugün boyle lekelenmeler olabiliyor olmazsa igne vurdurursun hastanede doktoruna bilge versin hemsireler

Ay ne güzel olur🤩🤩🤩 ayarlayabiliriz inşallah🤩

Umut göktürk canım🤩

Whatsapp grubu kurmak yasak kızlar banlanırsınız haberiniz olsun🙊

Umut hocayı biliyorum bi arkadaşım da onda tedavi olmuştu hayırlısı olsun inşallah🫶🏻🤲🏻 Yani sosyal mecraya geçiş yapamıyor muyuz o zaman kötüymüş yahu

Kanaman devam ederse hastaneye git serum ya da iğne yapıyorlar o durduruyor kanamayı inşallah devam etmez tabi

Back
X