• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim 2 gün önce adet günümde ve resmen adeti yaşadım ama kanama olmadı ve umudu kestim fitil engelliyordur belki dedi fitili bırakacağım dedim ondan önce iki tane test negatif çıkmıştı çünkü. Ve eşime erken gebelik testi aldırdım negatifse ilacı bırakacağım dedim rahatlamak istiyordum ve bu çizgi saniyesinde belirdi ben inanamadım ve hala inanamıyorum 😳
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰sizin adınıza çok sevindim. Bende transferin 6. Günü test yaptım negatif çıktı.. 5. Gün embriyosu yinede umutluyum şimdi yapsam çıkar mı ki

Gerçekten ilaçtan ayırmak çok zor ama hamilelik belirtisi olarak geçen bir şey yaşamadım açıkçası belirgin belirti yok. Sadece açlık hissim yüksek sabahları özellikle belki o olabilir
İlk transferimde tek belirtim vardı sürekli açtım hatta 9. Günü derste öyle bı açlık bastirmisti ki bı anda bagirmistim açlıktan inşallah sizinde pozitif belirtisidir

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰sizin adınıza çok sevindim. Bende transferin 6. Günü test yaptım negatif çıktı.. 5. Gün embriyosu yinede umutluyum şimdi yapsam çıkar mı ki
Umudunu kaybetme erken gebelik testi yap çıkacaktır 🥰

Bizimkilerde bilmiyor ilk iki transferde söyledik daha fazla stres yarattılar ve kez sadece biz biliyoruz eşimde işte olunca zaman öldürmeye çalışıyorum ama inşallah pozitif sonuçlar alicaz ve değecek bu gunlere
Kesinlikle katılıyorum sürekli arıyokar soruyokar okmaynca herkese dert anlat cok sıkıntılı o yüzden olumsuzda olsa tek biz bilelim

91541BA8-6581-4809-96A5-B3807ABACCC2.webp

Yaaa maşallah ne güzl darısı başımıza belirtileriniz nelerdi
Amin inşallah tüm isteyenlere rabbim nasip etsin🤲🏻 Benim belirtim olmadı dediğim gibi çok ilaç kullanıyoruz belirgin bir şey yok sadece açlık hissi çok fazla oluyor. Onun dışında sıfır belirti

Kacinci gün olduğunu hesaplarken transfer gününü de dahil ediyor musunuz

Arkadaşlar yumurtalama testi ile bugün yaptım.Bugun transfer günü dahil 9.gunum. 5 gün önce de Gonapeptyl iğneyi Vurulmuştum. Etkilemiş midr sizce yoksa hamilelik varmı. Çünkü normalde yumurtlama zamanı ancak böyle olr ikisi aynı kırmızılıkta.

Merhaba ümitlendirmek istemem ama benim test günüm 9. Gündü kanda 127 çıktı. İdrar hcg testi pozitif çıktı merak edip ovulasyonda yapmıştım oda koyu çıkmıştı🙊

Back
X