- 25 Haziran 2022
- 21
- 9
- 1
- 38
Benm test günü ayın 2 sinde senin kaçında canmSanırım aynı gün transfer olmusuz koyu görünüyor ama yumurtlama testleridebyanıltıxı olabiliyor test gününü bkle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm test günü ayın 2 sinde senin kaçında canmSanırım aynı gün transfer olmusuz koyu görünüyor ama yumurtlama testleridebyanıltıxı olabiliyor test gününü bkle
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim 2 gün önce adet günümde ve resmen adeti yaşadım ama kanama olmadı ve umudu kestim fitil engelliyordur belki dedi fitili bırakacağım dedim ondan önce iki tane test negatif çıkmıştı çünkü. Ve eşime erken gebelik testi aldırdım negatifse ilacı bırakacağım dedim rahatlamak istiyordum ve bu çizgi saniyesinde belirdi ben inanamadım ve hala inanamıyorum![]()
Gerçekten ilaçtan ayırmak çok zor ama hamilelik belirtisi olarak geçen bir şey yaşamadım açıkçası belirgin belirti yok. Sadece açlık hissim yüksek sabahları özellikle belki o olabilirBelirtileriniz oldu mu benim 9. Günüm belirtim yok
Transferden kaç gün sonraya test istedi doktor biraz uzun tutmuş süreyi sanki bana 10. Günü kan testi yaptırın demişlerdiBenm test günü ayın 2 sinde senin kaçında canm
İlk transferimde tek belirtim vardı sürekli açtım hatta 9. Günü derste öyle bı açlık bastirmisti ki bı anda bagirmistim açlıktan inşallah sizinde pozitif belirtisidirGerçekten ilaçtan ayırmak çok zor ama hamilelik belirtisi olarak geçen bir şey yaşamadım açıkçası belirgin belirti yok. Sadece açlık hissim yüksek sabahları özellikle belki o olabilir
Transfer 18 de oldum. 2 temmuz da test günü dendi bana.Transferden kaç gün sonraya test istedi doktor biraz uzun tutmuş süreyi sanki bana 10. Günü kan testi yaptırın demişlerdi
Benim 30 u canım bugün 8. Günüm idrar testi yapmayacagım günüme kdar günümde kısmetim neyse belli olur sonucta can veren Allah onun dediği olurBenm test günü ayın 2 sinde senin kaçında canm
Bende 18 inde oldun banada 30 dedilerTransfer 18 de oldum. 2 temmuz da test günü dendi bana.
Umudunu kaybetme erken gebelik testi yap çıkacaktırAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsizin adınıza çok sevindim. Bende transferin 6. Günü test yaptım negatif çıktı.. 5. Gün embriyosu yinede umutluyum şimdi yapsam çıkar mı ki
Kesinlikle katılıyorum sürekli arıyokar soruyokar okmaynca herkese dert anlat cok sıkıntılı o yüzden olumsuzda olsa tek biz bilelimBizimkilerde bilmiyor ilk iki transferde söyledik daha fazla stres yarattılar ve kez sadece biz biliyoruz eşimde işte olunca zaman öldürmeye çalışıyorum ama inşallah pozitif sonuçlar alicaz ve değecek bu gunlere
Bir topikte bu tabloyu gürdüm 5. Gün emriyoları içinmiş
Ben pozitifi gördüm çok şükür ultrason için tarih bekliyorumİlk transferimde tek belirtim vardı sürekli açtım hatta 9. Günü derste öyle bı açlık bastirmisti ki bı anda bagirmistim açlıktan inşallah sizinde pozitif belirtisidir
Yaaa maşallah ne güzl darısı başımıza belirtileriniz nelerdiBen pozitifi gördüm çok şükür ultrason için tarih bekliyorum![]()
Amin inşallah tüm isteyenlere rabbim nasip etsinYaaa maşallah ne güzl darısı başımıza belirtileriniz nelerdi
Ne güzel inşallah sağlıkla kucağınada alırsınBen pozitifi gördüm çok şükür ultrason için tarih bekliyorum![]()
İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıkla sağlıklı hamilelikle kavuşalım inşallahNe güzel inşallah sağlıkla kucağınada alırsın![]()
Ayy çok şükür canimm cok guzel9. Gün yaptığım erken gebelik testi
Arkadaşlar yumurtalama testi ile bugün yaptım.Bugun transfer günü dahil 9.gunum. 5 gün önce de Gonapeptyl iğneyi Vurulmuştum. Etkilemiş midr sizce yoksa hamilelik varmı. Çünkü normalde yumurtlama zamanı ancak böyle olr ikisi aynı kırmızılıkta.