• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba arkadaslar. Tüm yazıları anca bitirdim okumayı. Pozitif haberi alan herkesi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Negatif acısı çekenlerin de Allah yardımcısı olsun. İnşallah iyi haberleri siz de en kısa zamanda alırsınız. Bem de 28 haziranda ilk kez transfer olacağım kısmetse. Eylülde toplanıp dondurulmuş bir 6. Gün embriyom vardı. Aralık sonu miyom ameliyatı oluna, doktorum rahmin iyice iyilesmesi için 6 ay bekleyelim demişti. Amh değerin çok düşük, 6 yumurtadan 1 embriyo oluşmuştu, o yüzden inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonucu görür ve kucağıma alabilirim yavrumu.
İnş saglıkla görürsün poZifi keseyi kalp atısını🙏

2 tane 5 gun embriyosu. Ama b kalite. 22 haziran transfer. Bugun çook erken ama işte merak 🙁
Canım eğer donmuş transfer yaptılarsa, 5. Gün embryosu 5-6 gün sonra evde yapılan testlerde çıkıyor ben de çıkmıştı. Şahsen bi negatif 2 pozitif böyle test almıştım (bu 4. Denemem) negatifi önden görmek insanın psikolojisini hazırlıyor. Ama eğer taze transfer yapıldıysa çatlatma iğnesinden dolayı false positive görebilirsin o durumda 2-3 gün daha bekleyip test yapmak daha doğru (çatlatma iğnesinin üstünden 10-12 gün geçmeli) inşallah pozitifini alırsın 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

S_lidya S_lidya bu açtığınız konu başlığı ne kadar bol anneli oldu böyle :) Ben hep uzaktan okuyanlardanim ve bu konu başladığını mayıstan bu yana adeta ezberledim 🤭 21 Haziran da transfer oldum. Test günüm 4 temmuz , beklemek çok zor :)
Hoşgeldiniiiizz hayırlısı olsun inşallah🤲🏻🥰

Merhaba arkadaslar. Tüm yazıları anca bitirdim okumayı. Pozitif haberi alan herkesi tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin. Negatif acısı çekenlerin de Allah yardımcısı olsun. İnşallah iyi haberleri siz de en kısa zamanda alırsınız. Bem de 28 haziranda ilk kez transfer olacağım kısmetse. Eylülde toplanıp dondurulmuş bir 6. Gün embriyom vardı. Aralık sonu miyom ameliyatı oluna, doktorum rahmin iyice iyilesmesi için 6 ay bekleyelim demişti. Amh değerin çok düşük, 6 yumurtadan 1 embriyo oluşmuştu, o yüzden inşallah hayırlısıyla sağlıkla pozitif sonucu görür ve kucağıma alabilirim yavrumu.
Hoşgeldiniz sizde🥰 rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnşallah güzel haberlerinizi alır hep beraber seviniriz🤲🏻🌻

Evet sıcak ayak sıcak rahim demek. Bu da bebeğin tutunması demek. Ama malesef Türkiye’de ameliyat elbisesi ile Giriyoruz ve çok üşüyoruz. Transfer de hakeza. Hatta benim doktorum sıcakdan uzak dur dedi. Onun kastı hamam gibi buharlı yerlerdi. Ama ayağın sıcak olması önemli bence
Ben 3 kez ameliyat oldum polipten bu polip ameliyatlarında da çorap getir dediler giydirdiler hatta ilk ameliyatta unutmuştum kendileri vermişti

S_lidya S_lidya bu açtığınız konu başlığı ne kadar bol anneli oldu böyle :) Ben hep uzaktan okuyanlardanim ve bu konu başladığını mayıstan bu yana adeta ezberledim 🤭 21 Haziran da transfer oldum. Test günüm 4 temmuz , beklemek çok zor :)
Çok tesekkurler boyle umutla heyecanla okumanizi saglayabildiysek ne mutlu bende cok mutluyum böyle bol bebis haberi aldığımıza temmuz basliginada şans diledim 🙈 eminim sizlerdende guzel haberler alacağız 😍😍😍🙏🙏

Cok haklisin Sunsea m .. 😉 ben küçükken ev sahibinin kızı acile gidip hamile oldugunu ve dogum baslandigini öğrenmişti 🤣🤣 kizin haberi yokmus aylarca 7 aylik dogurdu sonra 🙈🙈 ben belirti aramiyorum senin yaptigin gibi iyiye yormak istiyorum
Hahhah bu kizi sevdim ne güzel kendini dinlemiyor belli ki 😂

Çok iyi yapiyorsun iyi düşünelim ,iyi olsun 🤗🤗

Son düzenleme:
Gaz olayı bende de çok var hatta korkuttu beni aceba tutunmadi mi diye demek sadece bende değil 9 aylık hamile gibiyim simdiden
Yok korkmayin kişiden kişiye değişmekle beraber gaz,mide yanması ,ekşimesi gbi şeyler oluyor . Kızlar da bahsetmişler zaten şişkinlik herkes de var artık sebebi neyse 😃

bir de iğney
bir de iğneyi yapabildiğibiz en hızlı şekilde yapın. ilacı verdikçe acıtıyor, hızlı enjekte etmek zor ama olabildiğince hızlı yaparsanız morarmanın falan önüne geçiyorsunuz.
hem kan sulandırıcı, hem de kullanıyorsanız progesteron iğnesinde iğneyi de ne kadar hızlı batırırsanız acı da o kadar az oluyor. kolaylıklar dilerim. :)

Bu arada kizlar hayatinizda neler değişti pozitifi ogrendikten sonra mesela bende ilk gunler ddaha cok belirti varken simdi hic bisey hissetmiyorum ( ilk bir kac gun adetim sökülecek gibi hafif ağrı sonrasinda bel agrisi vardi ) belki testi ogrendim rahatladim vucudumu dinlemeyi biraktim ondandir bilemedm. Mesela ben yeme aliskanliklarmi cok degistirdim sanirim katkili işlenmiş paketli gidalardan baya baya uzak durmaya çalışıyorum zaten sevmem ama cogu içeceği biraktim asitli ( bir tek soda icememek koyuyor) kahveyi günde bir tane migrenim tutmasın diye içiyorum. Yarında işe başlıyorum artik 15 günden sonra :)
Benim hayatıma bol uyku geldi ilaçlardan mı bilmiyorum işim yoksa kafamı koyunca direk uyuyorum, adet olacakmış hissi bende de oluyor, kasık ağrısı ara sıra

Back
X