• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

En küçük ben kaldım sanırım 🤭🥰😀
Gerçi bu süreçler baya baya büyüttü beni son olur umarım 🥲🤲
Ah benim minnosum , elbette büyütüyor bu süreçler ama icindeki enerjini,Allah'a olan inancini ve umudunu, gözlerindeki ışığı kaybetmene izin vermemeli... Hepimizin hikayesi zor misal ben bir sürü ameliyat , tedavi ilac derken 36 yasima geldim ama hic yasimin insani degilim 😂😂😂 dur bu uygun bir ornek olmadı yaşlanmayla alakali olacakti 😂😂😂😂😂

Ah benim minnosum , elbette büyütüyor bu süreçler ama icindeki enerjini,Allah'a olan inancini ve umudunu, gözlerindeki ışığı kaybetmene izin vermemeli... Hepimizin hikayesi zor misal ben bir sürü ameliyat , tedavi ilac derken 36 yasima geldim ama hic yasimin insani degilim 😂😂😂 dur bu uygun bir ornek olmadı yaşlanmayla alakali olacakti 😂😂😂😂😂
Gayet iyi bir örnek oldu çok da güzel yazmışsın.
Ne güzel destek oluyorsun 🥰
Bu yaşlanma olayı da pskolojik yaşadıgım zorluklar bazen ağır geliyor .
Bu yolda hepimizin hikayesi var .hiçbirimiz umudumuzu kaybetmemeliyiz ki tekrar ayağa kalkalım .
Bazen zamanı olmuyor sadece .
Rabbim bebişini de korusun 🤲🌸

Gayet iyi bir örnek oldu çok da güzel yazmışsın.
Ne güzel destek oluyorsun 🥰
Bu yaşlanma olayı da pskolojik yaşadıgım zorluklar bazen ağır geliyor .
Bu yolda hepimizin hikayesi var .hiçbirimiz umudumuzu kaybetmemeliyiz ki tekrar ayağa kalkalım .
Bazen zamanı olmuyor sadece .
Rabbim bebişini de korusun 🤲🌸
Minnoşum , genelde pek destek görmediğim için ben hep kendi kendimi teselli ettim etrafimdaki herkes cok zayif hemen üzülürler neredeyse yatak döşek yatarlar 🙄 bu yüzden güçlü olmak bana kaldi, onlara bile teselli vermek bana kaldi😟 bu süreçlerimde yanimda kimseyi istemem mesala enerjimi düşürüyorlar 😃 ama herkes birsey oldugunda destek icin akıl icin bana basvururlar 😉😉😂😂

Minnoşum , genelde pek destek görmediğim için ben hep kendi kendimi teselli ettim etrafimdaki herkes cok zayif hemen üzülürler neredeyse yatak döşek yatarlar 🙄 bu yüzden güçlü olmak bana kaldi, onlara bile teselli vermek bana kaldi😟 bu süreçlerimde yanimda kimseyi istemem mesala enerjimi düşürüyorlar 😃 ama herkes birsey oldugunda destek icin akıl icin bana basvururlar 😉😉😂😂
Enerjine hayran kaldım maşallah 🥰🌸
Bu sürecimde 12 gün boyunca bende kimseyle görusmedim çünkü anlamıyorlar .
Mesela transferden önce komşuya gitmiştim başka bir komşum da oradaymış.
tüp bebekle uğraştığımizi duymuş bana dediği şey ya karıştırirlarsa embryolari,
Yurt dışında duymuştum bir doktor kendi spermlerini kullanmış hastalarına öylelikle birsuru çocuğu olmuş vs.vs bu kafaları ne yapacağız ?

Kadınlar kulübü iyi ki var 🌸
Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi anlıyoruz destek de oluyoruz .
Vakit de öylelikle geçiyor .

Enerjine hayran kaldım maşallah 🥰🌸
Bu sürecimde 12 gün boyunca bende kimseyle görusmedim çünkü anlamıyorlar .
Mesela transferden önce komşuya gitmiştim başka bir komşum da oradaymış.
tüp bebekle uğraştığımizi duymuş bana dediği şey ya karıştırirlarsa embryolari,
Yurt dışında duymuştum bir doktor kendi spermlerini kullanmış hastalarına öylelikle birsuru çocuğu olmuş vs.vs bu kafaları ne yapacağız ?

Kadınlar kulübü iyi ki var 🌸
Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz birbirimizi anlıyoruz destek de oluyoruz .
Vakit de öylelikle geçiyor .
Sen o komsuna benden selam söyle, bu kafayla bu yaşa nasıl gelmis bi sor benim için... Ee tabi öldürmeyen Allah öldürmüyor

Sen o komsuna benden selam söyle, bu kafayla bu yaşa nasıl gelmis bi sor benim için... Ee tabi öldürmeyen Allah öldürmüyor
Bunu diyen üst komşum kendisini pek tanımıyorum .ortak komşumuza gittiğimde karşılaştık orda söyledi.
Bu tür konuların herkes tarafından bilinmesine bile gerek yok ortak arkadaşımız söylemiş sanırım belki iyi niyetle anlattı ama durum bu .
kimseyle birşey paylaşılmayacağını da öğrendim 😊

Bunu diyen üst komşum kendisini pek tanımıyorum .ortak komşumuza gittiğimde karşılaştık orda söyledi.
Bu tür konuların herkes tarafından bilinmesine bile gerek yok ortak arkadaşımız söylemiş sanırım belki iyi niyetle anlattı ama durum bu .
kimseyle birşey paylaşılmayacağını da öğrendim 😊
Vallahi ne annem ne kayınvalidem hiç kimseye söylemeden sessiz sedasız 2. transferimi yaptım hala da kese kalp atışına kadar haberleri olmayacak kaldı ki böyle patavatsız insanlar bilsin. sana iyi gelecek ne ise onu tercih etmek o kişilerle görüşmek lazım ama bazen güvendiğinde böyle ulu orta konuşabiliyor. Tüp bebekle ilgili en ufak fikri olmayıp ne kadar zor bir süreç olduğunu sadece tv programı değiştirirken ucundan duyan herkes ahkam kesiyor. Kulaklarımızı kapatalım bize iyi gelecek şeylerle meşgul olalım. kendimize, eşimize ve bebeğimize odaklanalım. beni aşağı çekecek her şeyden uzak duruyorum bu süreçte herkese de tavsiye ederim. kimseyle görüşmemek gerekiyorsa görüşmüyorum (sizinle o boşlukta doldu tabii🙈✌️) hele bir hayırlı haberleri alalım, güzel bir şey duyduğunda herkes sevinir, önemli olan zor günde destek olmak.

herkesin sonuçları güzel gelsin bizz kutlarız inşallah🤩❤️

Back
X