- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Hadi yaaaBu arada Urfalı olup o kadar çiğ köfte vs rağmen toksoplazma bağışıklığım yokmuş ona yanarım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaaaBu arada Urfalı olup o kadar çiğ köfte vs rağmen toksoplazma bağışıklığım yokmuş ona yanarım![]()
Toksoplazma hamilelikte önemli dikkat etmek lazım, zaten hamile kalınca her şeye dikkat ediyorsun kişisel hiç bir ihtiyacın anlamı kalmıyor. Bugün hiç çay içmedim mesela dün biraz içtim diye ama bana sor nasıl başardımAhhh deme![]()
Toksoplazma hamilelikte önemli dikkat etmek lazım, zaten hamile kalınca her şeye dikkat ediyorsun kişisel hiç bir ihtiyacın anlamı kalmıyor. Bugün hiç çay içmedim mesela dün biraz içtim diye ama bana sor nasıl başardım![]()
Amin inşallahHayırlı sonuçlar olsun inşallah![]()
Ben kullanmıyorumSigara kullanan var mı aranızda merak ettim
Sen kullaniyor musun cnmSigara kullanan var mı aranızda merak ettim
Kuzum belirti arama cok erken evrede olmaz diyor doktorlarMerhabalar Kızlar 20 haziranda dondurulmus bir adet 3 gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm kasik bel ve göğüs ağrım var. Henüz hiç test yapmadım eşim negatifi görüp üzülmemi istemiyor. Pozitif olan arkadaşlar sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu. Bu süreç çok stresli inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve emeklerimizin karşılığını alırız.
Kiz gece gece zulum müsünüz sizAynen canım eşim şimdiden diyor büyüsün biraz hemen mangal alıştıracam sizin oralarda da bizim buralarda da kebap meşhur malum![]()
Aynen canım eşim şimdiden diyor büyüsün biraz hemen mangal alıştıracam sizin oralarda da bizim buralarda da kebap meşhur malum![]()
Tükendim ha burda bak başımı alır giderim haaBu arada Urfalı olup o kadar çiğ köfte vs rağmen toksoplazma bağışıklığım yokmuş ona yanarım![]()
Selam, transfer tarihimiz aynı. Benim 5. Gün çok belim ağrıdı ayrıca göğüs ağrım var ve uçları aşırı hassas şiş ve acıyor, ara arada regl olacakmışım gibi sancılar vurup geçiyor. Ama ilaçların etkisi olma ihtimalide çok yüksekMerhabalar Kızlar 20 haziranda dondurulmus bir adet 3 gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm kasik bel ve göğüs ağrım var. Henüz hiç test yapmadım eşim negatifi görüp üzülmemi istemiyor. Pozitif olan arkadaşlar sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu. Bu süreç çok stresli inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve emeklerimizin karşılığını alırız.
Yok bende kullanmıyorum kullanan var mı die merak ettim gecdn bi topikte okudm da sigara kullananlar günde 3 tane falan içiyomus stresi azaltması içinmişSen kullaniyor musun cnm
Evet haklısın ilacın yan etkileri arasında var ama son iki gündür artmaya başladı ağrılar. Birde bu benim ikinci denemem ilkinde bu şekilde ağrım olmamıştı 9. Gün gibi adetim başlamıştı oyuzden her durumdan bi beklentiye giriyor insan sürekliSelam, transfer tarihimiz aynı. Benim 5. Gün çok belim ağrıdı ayrıca göğüs ağrım var ve uçları aşırı hassas şiş ve acıyor, ara arada regl olacakmışım gibi sancılar vurup geçiyor. Ama ilaçların etkisi olma ihtimalide çok yüksekGörelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler
![]()
Aminnn canımm bende kanda görene kadar ikna olmayacağımhayır yapmadım. Bu ay doğal yolla hamile kalan arkadaşımın da idrar testi negatif çıktı kan testind belli olmuş. Bunu duyduğumdan beri yapmamaya karar verdim. 2 tane 3. Gün embriyosu ne çok ümitliyim ne az ümitli.
Sizin test pozitif görünüyor, çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin! inşallah farklı yerlerde ikimizde aynı güzel haberi alırız. Uyku tutmuyor şuan, öyle heyecanlıyım kiK Kizanasi_2023 kısmetse benim de aynı gün transferim 2.transferim ve son dondurulmuşum. Allah yardımcımız olsun inşallah sımsıkı tutunurlar bize
AminnnnHayırlısı olur cnm insAllah emeklerimizi boşa cikarmasin
![]()
Amin. Allah razı olsun! İnşallah hepimiz görürüz hayırlısıylaİnş saglıkla görürsün poZifi keseyi kalp atısını![]()