• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Toksoplazma hamilelikte önemli dikkat etmek lazım, zaten hamile kalınca her şeye dikkat ediyorsun kişisel hiç bir ihtiyacın anlamı kalmıyor. Bugün hiç çay içmedim mesela dün biraz içtim diye ama bana sor nasıl başardım🤯

Öyle canım her şeyi bebiş için yapıyor insan onlar iyi olsun da razıyız 🥰🥰

Merhabalar Kızlar 20 haziranda dondurulmus bir adet 3 gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm kasik bel ve göğüs ağrım var. Henüz hiç test yapmadım eşim negatifi görüp üzülmemi istemiyor. Pozitif olan arkadaşlar sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu. Bu süreç çok stresli inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve emeklerimizin karşılığını alırız.

Merhabalar Kızlar 20 haziranda dondurulmus bir adet 3 gün embriyosu transferim oldu. Bugün 7. Günüm kasik bel ve göğüs ağrım var. Henüz hiç test yapmadım eşim negatifi görüp üzülmemi istemiyor. Pozitif olan arkadaşlar sizlerde ne gibi belirtiler olmuştu. Bu süreç çok stresli inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur ve emeklerimizin karşılığını alırız.
Kuzum belirti arama cok erken evrede olmaz diyor doktorlar

Selam, transfer tarihimiz aynı. Benim 5. Gün çok belim ağrıdı ayrıca göğüs ağrım var ve uçları aşırı hassas şiş ve acıyor, ara arada regl olacakmışım gibi sancılar vurup geçiyor. Ama ilaçların etkisi olma ihtimalide çok yüksek🤔 Görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler 🥰

Selam, transfer tarihimiz aynı. Benim 5. Gün çok belim ağrıdı ayrıca göğüs ağrım var ve uçları aşırı hassas şiş ve acıyor, ara arada regl olacakmışım gibi sancılar vurup geçiyor. Ama ilaçların etkisi olma ihtimalide çok yüksek🤔 Görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler 🥰
Evet haklısın ilacın yan etkileri arasında var ama son iki gündür artmaya başladı ağrılar. Birde bu benim ikinci denemem ilkinde bu şekilde ağrım olmamıştı 9. Gün gibi adetim başlamıştı oyuzden her durumdan bi beklentiye giriyor insan sürekli😊 çok haklısın Rabbım hakkımızda hayırlısını versin inşallah 🤲

hayır yapmadım. Bu ay doğal yolla hamile kalan arkadaşımın da idrar testi negatif çıktı kan testind belli olmuş. Bunu duyduğumdan beri yapmamaya karar verdim. 2 tane 3. Gün embriyosu ne çok ümitliyim ne az ümitli.
Sizin test pozitif görünüyor, çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Aminnn canımm bende kanda görene kadar ikna olmayacağım 🫣🤭

K Kizanasi_2023 kısmetse benim de aynı gün transferim 2.transferim ve son dondurulmuşum. Allah yardımcımız olsun inşallah sımsıkı tutunurlar bize
Amin! inşallah farklı yerlerde ikimizde aynı güzel haberi alırız. Uyku tutmuyor şuan, öyle heyecanlıyım ki

Back
X