• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar malesef negatif. Hayırlısı olsun artık. 40 yaş üstü tüp bebek uzmanı doktor tavsiyeniz var mı? Doktorla güven sorunlarım olmuştu içime sinmemişti zaten. İstanbul Ankara Kayseri Adana gibi büyük şehirlere gitmek lazım anladığım kadarıyla
Geçmiş olsun uzulme herşeyin bir vakti saati vardır ben Ankara'da Memorial Aygül hocayi tavsiye ederim gerçekten işinin ehli kesinlikle bu işi para için yaptığını düşünmüyorum. Kişiye özel çok titiz calisiyor. Daha önce çok bilindik bir tüp bebek merkezine gittim hakikaten reklamlarını çok iyi yapan bir ticaret haneydi.

Merhaba canim cok gecmis olsun Rqbbim tez zamanda kavustursun bebeğine insallah 🙏🙏

Ben bu forumda cokkk eskiyim cok ta uzun yıllardır tup bebekle uğraşıyorum cok merkez ve doktor denedim yasim 40.. 30 yasindan beri uğraşıyorum.. 1 kizim var binlerce şükür ancak 2.yi bulamadım...son uğraşları veriyorum...

Ankara memorial Aygül demiroldayim pazartesi transfer oldum..sonuca göre konuşuruz canim simdilik memnunum ama elinden gelen her şeyi yapıyor doktorum...
Hayırlı olsun canım transferin inşallah güzel sonuc alırsın sana teşekür etmek istedim bende Aygül hocanın hastasıyım burada senin yorumların çok etkili olmuştu Memorial e başlamama şu anda doktorumdan da ekibinden de çok memnunum

Öyle tabi. Aygül hocayı da ekliyorum listeye. 1,5 -2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Tabi hayırlısıyla Allah’ın dediği olur.

Geçmiş olsun uzulme herşeyin bir vakti saati vardır ben Ankara'da Memorial Aygül hocayi tavsiye ederim gerçekten işinin ehli kesinlikle bu işi para için yaptığını düşünmüyorum. Kişiye özel çok titiz calisiyor. Daha önce çok bilindik bir tüp bebek merkezine gittim hakikaten reklamlarını çok iyi yapan bir ticaret haneydi.
Öyle tabi. Aygül hocayı da ekliyorum listeye. 1,5 -2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum. Tabi hayırlısıyla Allah’ın dediği olur. Teşekkür ederim

İnşallah devam etmez lekelenmeden korkmamak lazım . Benim yine kanamam var . Apar topar kliniğe gittik .Bugün keseyi tekrar gördük ama kalp atışını alamadik henüz. İğne yapıldi ,yatak istirahati verildi. Bekleyeceğim ...
Çok hafifti aslında ama yine de insan tedirgin oluyor. Kalp atışı için biraz erken galiba bizim dönemler aynı çünkü. Elinden geldiğince dinlen tabii bende öyle yapıcam

Hayırlı olsun canım transferin inşallah güzel sonuc alırsın sana teşekür etmek istedim bende Aygül hocanın hastasıyım burada senin yorumların çok etkili olmuştu Memorial e başlamama şu anda doktorumdan da ekibinden de çok memnunum
Cok teşekkür ederim canım 🙏🙏 gercekten cok ilgili ve tecrübeli bir dr. İkimize de Uğur getirsin insallah🙏🙏 peki sen ne alemdesin nasil gidiyor tedavi

Merhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım 🙈
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.
Merhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.

Kızlar bende de çok açık kahve bi lekelenme oldu fitili atıyor ya vücut orda gördüm. Biraz fazla mı hareket ediyorum acaba doktor yat çoğunlukla eğer devam ederse acile gidin akşam dedi. Yarın proluton iğne günüm zaten o yüzden devam etmezse yarın vurulursun dedi. Biraz korktum ama araştırdığımda da çok doğal olduğu yazıyor çoğu kadında görünen bir şeymiş hafif lekelenme inşallah devam etmez 🤲🏻
Bende yine kanama ile gekdim kontrole serum yiyorum yine .. ikinci bir kese görüldü ama diğerine göre daha küçükmüş. Crsmb gene kontrol var kalp atışı duyulmaliymis kesinlikle haftaya

Back
X