- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.008
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm amin
Senin durumun nasil cnmHayırlısıyla bi yoluna gireriz inşallah
Bende varımYaa bir ben mi kaldım sonucu öğrenmeyen![]()
Yolk sac faln görülmedmi mucizem tek kese mi yani hani doktorlar anlıyı az cok içinde bebek olusup olusmicanıAmin cnm amindoktor hem sasirdi hem de cok da umutlandirmadi beni
kanamalarima ragmen ikinci keseyi görmek sasirtici evet ama haftaya kalp atisi olmazsa nasip artık dedi
Yolk falan bilmem de gecen hafta görünen kese büyümüş beslenme kesesi de olusmus dedi ikincisi daha küçük dedi birseyler var ama net degil dediYolk sac faln görülmedmi mucizem tek kese mi yani hani doktorlar anlıyı az cok içinde bebek olusup olusmicanı
Amin cnm amindoktor hem sasirdi hem de cok da umutlandirmadi beni
kanamalarima ragmen ikinci keseyi görmek sasirtici evet ama haftaya kalp atisi olmazsa nasip artık dedi
Amin kuzum o da net degil daha amaEn azından 1 bebişin seninle hakkında hayırlısı neyse o olsun![]()
Sizin durum nedir transfer oldunuz mu?Geçmiş olsun uzulme herşeyin bir vakti saati vardır ben Ankara'da Memorial Aygül hocayi tavsiye ederim gerçekten işinin ehli kesinlikle bu işi para için yaptığını düşünmüyorum. Kişiye özel çok titiz calisiyor. Daha önce çok bilindik bir tüp bebek merkezine gittim hakikaten reklamlarını çok iyi yapan bir ticaret haneydi.
Amin kuzum o da net degil daha amakalp atisi goremedik
İns cnm desteğin icin teşekkür ederimDaha çok küçük annesiiii nasıl görülsün duyulsun. Burda 8. 9. Haftada gören duyan bile var. Sabret inşallah iyi olacak![]()
Şuan iyi gibi ama tekrar gelirse bi acile giderim canım kontrol amaçlıSenin durumun nasil cnm
Inşallah güzel haberler aliriz bende 28 de trasfer oldumMerhaba bende daha yeni 29 haziranda 3.gün transferi oldum. Bugün transferin 2.günü. 16. Denemem umarım bu sefer tutar hayırlısı Allahtan kendimizi rabbimize teslim ettik.mevlam neylerse güzel eyler.
Dikkat et bebegim sendeŞuan iyi gibi ama tekrar gelirse bi acile giderim canım kontrol amaçlı
Amiiin kuzum inşallah alalım kucaklarımıza sonunda inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsunDikkat et bebegim sendeAllah hepimizin yardimcisi olsun
İkimiz variz başka yok galibaYaa bir ben mi kaldım sonucu öğrenmeyen![]()
Senin kaç gün oldu canım benim transfer günüyle birlikte 7. Günİkimiz variz başka yok galiba![]()
AminnnnAmiiin kuzum inşallah alalım kucaklarımıza sonunda inşallah rabbim yar ve yardımcımız olsun![]()
Erkek faktörlü oldıgu için genetik inceleme yaptırdık, yaşım 29Merhaba yaş kaç acaba neden genetik yaptirdinjz