- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel Allah tamamına erdirsin saglikla inşTam 1 yıl oldu deneyeli. Geçen yıl temmuzdan beri korunmuyorduk. Şubatta kimyasal olmuştu. Önümüzdeki ay artık aşılama tüp bebek birşey düşünüyorduk. Hiç umudum yoktu ama doğal oldu şükür :)
Lavinyam devam ediyor ama yogun degil çok şükür sabah yine progestron igne vurulcam . Artik gayreti bizden takdiri Allah'tanMucizeyokmu nasılsın canım kanaman kesildi mi inşallah
Aynen canım Rabbim ol dedikten sonra önünde hiç bişey duramaz hayırlısıyla gecsin gitsinLavinyam devam ediyor ama yogun degil çok şükür sabah yine progestron igne vurulcam . Artik gayreti bizden takdiri Allah'tan![]()
Kesinlikle öyle kuzum ben kendimi ve miniklerimi Allah'a emanet ettim ...Aynen canım Rabbim ol dedikten sonra önünde hiç bişey duramaz hayırlısıyla gecsin gitsin
Amin inşAllahAy ne güzel Allah tamamına erdirsin saglikla inş![]()
Az kaldı kuzum biraz daha sabır adım adım yaklasiyorsun mucizeneTest günü hemen geçsin gitsin istiyorum
Sağol canım benim hepimiz kavuşuruz inşallahAz kaldı kuzum biraz daha sabır adım adım yaklasiyorsun mucizene![]()
Günaydın dün oldu bende de ara ara doktorumla görüştüm kırmızı veya açık pembeye dönmediği sürece korkma dedi. Tutunma olabilir yerleşme olabilir bi sürü sebebi varmış. Benim yalnız fitili vücut atarken hafif lekelenmem oldu normalde yok sizin de öyle mi ?Günaydın kızlar bu sabah afedersiniz açık kahve rengi sümüksü akıntım oldu neden böyle oldu sizce![]()
Bu dediğim şey fitili atarken oluyor normalde hiç yok. Doktorumamı sorsam acabaGünaydın dün oldu bende de ara ara doktorumla görüştüm kırmızı veya açık pembeye dönmediği sürece korkma dedi. Tutunma olabilir yerleşme olabilir bi sürü sebebi varmış. Benim yalnız fitili vücut atarken hafif lekelenmem oldu normalde yok sizin de öyle mi ?
Yerlesme kanaması olabilir canim..kacinci gününBu dediğim şey fitili atarken oluyor normalde hiç yok. Doktorumamı sorsam acaba
Ayy inşallah canım yerleşme kanamasıdırYerlesme kanaması olabilir canim..kacinci günün
kişiden kişiye göre değişiyor canım bazı kişiler hiç belirti olmadanda hamile oluyor. Dün ablama sordum ilk gebeliğinde kahverengi akıntısı olmuştu ikincisinde hiçbişeyim yoktu dedi. O da tüp bebekle hamile kaldıYa kizlar bu belirtisizlik cok rahatsiz ediyor beni![]()
Aynı benimki gibi korkmana gerek yok ama tabii ki doktorunu bilgilendirmelisinBu dediğim şey fitili atarken oluyor normalde hiç yok. Doktorumamı sorsam acaba
İnşallah canım sordum cevap bekliyorumAynı benimki gibi korkmana gerek yok ama tabii ki doktorunu bilgilendirmelisin
Canim yumurta catlatma ignesi kullanmadiysan kesin var hayirli olsunGünaydın kızlar buda bugün ki testim diğerine göre bana biraz silik gibi geldi ama. Dünkinde gece falan hiç wvic kalkmamıştım ilk idrarı, bunda 3 gibi wc kalktım 6 yı biraz geçmişti sabah test yaptım etkisi olabilir mi sizce?