• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Tam 1 yıl oldu deneyeli. Geçen yıl temmuzdan beri korunmuyorduk. Şubatta kimyasal olmuştu. Önümüzdeki ay artık aşılama tüp bebek birşey düşünüyorduk. Hiç umudum yoktu ama doğal oldu şükür :)
Ay ne güzel Allah tamamına erdirsin saglikla inş 🤲🤲😇

Günaydın kızlar bu sabah afedersiniz açık kahve rengi sümüksü akıntım oldu neden böyle oldu sizce 😔

Günaydın kızlar bu sabah afedersiniz açık kahve rengi sümüksü akıntım oldu neden böyle oldu sizce 😔
Günaydın dün oldu bende de ara ara doktorumla görüştüm kırmızı veya açık pembeye dönmediği sürece korkma dedi. Tutunma olabilir yerleşme olabilir bi sürü sebebi varmış. Benim yalnız fitili vücut atarken hafif lekelenmem oldu normalde yok sizin de öyle mi ?

Günaydın dün oldu bende de ara ara doktorumla görüştüm kırmızı veya açık pembeye dönmediği sürece korkma dedi. Tutunma olabilir yerleşme olabilir bi sürü sebebi varmış. Benim yalnız fitili vücut atarken hafif lekelenmem oldu normalde yok sizin de öyle mi ?
Bu dediğim şey fitili atarken oluyor normalde hiç yok. Doktorumamı sorsam acaba

Ya kizlar bu belirtisizlik cok rahatsiz ediyor beni :KK43:
kişiden kişiye göre değişiyor canım bazı kişiler hiç belirti olmadanda hamile oluyor. Dün ablama sordum ilk gebeliğinde kahverengi akıntısı olmuştu ikincisinde hiçbişeyim yoktu dedi. O da tüp bebekle hamile kaldı

Günaydın kızlar buda bugün ki testim diğerine göre bana biraz silik gibi geldi ama. Dünkinde gece falan hiç wvic kalkmamıştım ilk idrarı, bunda 3 gibi wc kalktım 6 yı biraz geçmişti sabah test yaptım etkisi olabilir mi sizce?

Eklentiler

• IMG_20220701_090449.webp
    IMG_20220701_090449.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 58
Günaydın kızlar buda bugün ki testim diğerine göre bana biraz silik gibi geldi ama. Dünkinde gece falan hiç wvic kalkmamıştım ilk idrarı, bunda 3 gibi wc kalktım 6 yı biraz geçmişti sabah test yaptım etkisi olabilir mi sizce?
Canim yumurta catlatma ignesi kullanmadiysan kesin var hayirli olsun 🥰

Back
X