- 13 Nisan 2022
- 165
- 215
- 23
- 32
Sizlerin adına öok seviniyorum gerçekten rabbim bana da bekleyen herkese de nasip etsin.siz pozitifi görene kadar belirti yaşadınız mı pekiBelirtiler suan 5.haftanin sonu fln oyle basladiaz önce onu yazmistim bizler o kdr erken öğreniyoruzki hamileligimizi belirti yasamamiza daha cok var oluyor kendimizi yiyoruz belirti ararken al sana belirti diyorum kendime 3 gündür midem agzimda yasiyorum
ayy inşallah bende duyabilirim inşallaaahhhhhhHadi hayırlı haberler alırsın inşallah canım ben tam transferden 1 ay sonra duydum sesini ama daha erken gitsem de duyabilirdim sanırım
yoook sesini duymayı bekliyorum her şey favorilerde sonrasında kargo yağmuruKizlar bebisine hic bisey aldiniz mi
hiç belirti aramayın belirti olmayan çok var bende de olmadı pozitif olmasına odaklanın kendinizi dinlemeyin gerçekten bu rahatlık buna emin olun yaniKızlar ne güzel belirtiler yaşıyorsunuz 29 unda transfer oldum hiçbir belirtim yokaklıma gelmese transfer olduğumu unutucam içinizde ben gibi sıfır belirtiyle bekleyen yok mu
evet katılıyorum şu bayramı atlatalım da durum değerlendirmesi yapıp yeni gruba geçeriz kızlarYebi gruba geceriz annelik kismindaburada kalirsak çünkü olumsuz haber alan arkdaslarimizi etkilemeyelim birer birer oraya etiketleriz herkesi bence
bizim grubumuz farklı bize katılan bırakamıyoooorBen şubat gurubuna da bakıyorum ama çok aktif değilim sizinle güzel bir sinerji yakaladık
Bir deda yaptm bidaha istemedi doktorum sonucum gğzel cıktığı için 10 gün sonra cagırdı beni. Pimpirikliğim aslnda 2 gğnde bir beta vermekten nefret ederm cok verdm zamanında ama işte tuhaf duygulardymKac defa tekrarldın kan testini
İzindeyim 1 ay grcmek bilmşo zamanOoo evdeysen sadece çok büyük sıkıntıcalissiyorsan acilen ise basla calismiyorsan eve kalıcı misafit davet et
Ben 6. Ayda almaya başlarım diye düşünüyorumKizlar bebisine hic bisey aldiniz mi
Hamile kalınca seni işten çıkartamazlar, çıkarırlarsa da şikayet ederseniz gerekli cezayı alırlarAh özel sektörte pek hak yok malesef. Transfer sonrası bir hafta rapor aldım. Bugün ilk iş günümdü patronlarım nasılsın bile demedi, yüzüme bile bakmadılarArkamdan da hamile olursa zor çalışması diyolarmış
Biz eşimle diyoruzki evet aslında cok sağlıklı değil kaybetme riskimizden dolayi ama bir dahaki ay yavas yavas biseyler almaya baslayalim her sey durmadan artiyor çünküBen 6. Ayda almaya başlarım diye düşünüyorum
İnşallah canımBu sonuclarla yaniltmaz maşallah
Valla herşey cok pahalı ama bnde bişey almayı düşünmüyorum suanlıkBiz eşimle diyoruzki evet aslında cok sağlıklı değil kaybetme riskimizden dolayi ama bir dahaki ay yavas yavas biseyler almaya baslayalim her sey durmadan artiyor çünkü
Benim is yerimde dahil butun ailem cevrem biliyorKızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz
Bende sadece kasık ağrısı vardı arada başka bişey yoktu evde test yaptım sonra kan tahlili yaptım merkeze bildirdim ona göre beni çağırdılarPeki pozitifi beklerken hiç belirtiniz yok muydu kızlar hani gittiniz hastaneye belli bir değer görünce mi anladınız hamile olduğunuzu
Ben annemlere geçen hafta söyledim kayınvalidem gile de bugün. Öğretmen olduğum için tatildeyim iş yerindekiler bilmiyorKızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz
Valla bende simdi de göğüs ağrısı başladı yürüdükçe az zıplar yaBende hiçbir belirti yok Çisem
Bende kimseye söylemedim eşim ben birde ablam biliyor. Olmazsa diye kimsenin ah vahını kaldıramamKızlar süreçlerinizi aileleriniz biliyor mu? Ben 2 aşılamada söylemiştim ister istemez stres olmuştu, bu sefer tüp bebekte söylemedim daha doğrusu yumurta toplama olduğunu biliyorlar ama transferi bilmiyorlar. Şu anlık sadece eşimin ve benim patronum biliyor, birde tabi her detayını sizler biliyorsunuz
Bende de var aynısı bide popo ağrısı prolutondan dolayıValla bende simdi de göğüs ağrısı başladı yürüdükçe az zıplar yamahfetti ağrısı bana özgü degildir herhalde
Sonuçu güzel oldukta sonra çekerim valla ağrılar sorun değil ama stresli ya tuttu? mu diye bekliyorsun sonrasında kimyasal mi? sonra kese gözulcekmi? bos gebelik mi? diş gebelik mi? sonrasında kalp sesini bekle, ilk 3 ay düşüp riski valla çok gergin geçiyor bu süreç görüyorum okuyorum çok zor yazarken bile valla yoruldum :) ama hepimiz allahın izni ile mutlu sona ulaşacağızBende de var aynısı bide popo ağrısı prolutondan dolayı
Bana bu iğneden vermediler nedir bu?Bende de var aynısı bide popo ağrısı prolutondan dolayı
Olumlu düşünelim güzel olsun çisemValla bende simdi de göğüs ağrısı başladı yürüdükçe az zıplar yamahfetti ağrısı bana özgü degildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?