Bende öyle catlicam meraktan ama benimle oldugunu hissediyorumKızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim dahapozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa
Bana da öyle geliyor ya ama şu da var bu hafta cidden bedenim farkli reaksiyonlar veriyordu. Hamile olduğumu bilmesem kendimi hasta oldum diye düşünürdüm açıkçasıKesinlikle ben zaten bizimkilere hep şey diyorum kucağıma aldığım zaman inanacağım herhalde hala bana rüya gibi geliyor
Ben de 29 .da transfer oldum o günün akşamı peçeteye az bi kahverengi geldi daha da bir şey gelmedi belirtim de yokTrasfer gününü saymazsak 4. Gün. benim le aynı gün trasfer olan arkadaşlar vardı sizlerde de bu belirtiler var mi?
Canim o muhtemelen spekulum takiyorlar ya belki ondandirBen de 29 .da transfer oldum o günün akşamı peçeteye az bi kahverengi geldi daha da bir şey gelmedi belirtim de yok
İştr sacma sapan seyler doktorum baska kn vermene gerek yok sonuc güzl dedi bnde sabah idrar yaptm tekrar gecen yaptgmdan daha koyu cıktı ama ben dahada koyu olması gerekmzmydi die düşünüyorum dıs gebelikten cok korkuyorum sağ tarafmda ara ara gel agrı oluı özellikle gece daha keskin ondn da cok endişe ediyorum işte kafamda kuruyorum manyak manyakCanim benim noldu neye takildi kafan
Benim tek fark acayip iştahım arttı ayaklarım üşüyor sürekli yazın ortasında çorap giyiyorum arada rahmimi kedi tırmalıyor gibi Ağrı ve çok ayakta durduğum zaman belim ağrıyor. Göğüslerim inanılmaz hassas ve sanki damarlanmış. Bir de şöyle birşey rahmim sanki şiştiBana da öyle geliyor ya ama şu da var bu hafta cidden bedenim farkli reaksiyonlar veriyordu. Hamile olduğumu bilmesem kendimi hasta oldum diye düşünürdüm açıkçası
Ay delisin vallaİştr sacma sapan seyler doktorum baska kn vermene gerek yok sonuc güzl dedi bnde sabah idrar yaptm tekrar gecen yaptgmdan daha koyu cıktı ama ben dahada koyu olması gerekmzmydi die düşünüyorum dıs gebelikten cok korkuyorum sağ tarafmda ara ara gel agrı oluı özellikle gece daha keskin ondn da cok endişe ediyorum işte kafamda kuruyorum manyak manyak
Benim agzimin tadi cok berbat ya asla gecmiyorBenim tek fark acayip iştahım arttı ayaklarım üşüyor sürekli yazın ortasında çorap giyiyorum arada rahmimi kedi tırmalıyor gibi Ağrı ve çok ayakta durduğum zaman belim ağrıyor. Göğüslerim inanılmaz hassas ve sanki damarlanmış. Bir de şöyle birşey rahmim sanki şişti
Ben de öyle düşündüm hemen o gece gelince herhalde yapılan işlemle.alakalıdır dedimCanim o muhtemelen spekulum takiyorlar ya belki ondandir
Aynen aynen ufak zedelenmeler oluyor kilcal damarlarda o yuzden kusum icini ferah tutBen de öyle düşündüm hemen o gece gelince herhalde yapılan işlemle.alakalıdır dedim
Çok şükür mide bulantimizda var normal hamilelerin hamileliklerini ogrendileri haftalardayizz mide bulantilari lekelenmeler yorgunluk. Meger biz cidden cok erken ogrenmisiz
İçim bulanıyor böyle garip normal mide bulantısı gibi de degilAynen kesinlikle benim öyle çok yok ama ara sıra dönüyo midem bi garip oluyorum
İçim bulanıyor böyle garip normal mide bulantısı gibi de degil
DeneyeyimHeh tam öyle hahahaah yeşil elma iyi geldi bana dene canım belki sanada faydası olur
Benim sabah yine akinti gelmis ama bu kez fitille falan karışmış baya kırmızı değildi şükür
Insan her şeyde bir anlam arıyor dimi sende benim gibi yerleşme kanaması dir denmesini istiyorsundur:)Ben de 29 .da transfer oldum o günün akşamı peçeteye az bi kahverengi geldi daha da bir şey gelmedi belirtim de yok
Valla öyleInsan her şeyde bir anlam arıyor dimi sende benim gibi yerleşme kanaması dir denmesini istiyorsundur:)
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızzBenim de salı günü randevum var dr um muayene edecek bir de transfer günü bebek için yararlı serum vermişlerdi o serumu hamilelikten sonra da veriyorlarmış iyi geliyormuş onu da alacağım bakalım sonuçlarım nasıl olacak. İki gün önce 443 ile hamileliğimi öğrendim şuan bebişim ne durumda bilmiyorum
kuzucum benimle aynı durumdasın kafana takma ara ara geliyor ama fitili atarken oluyor sorun yok onda inşallahSabah gelen gece koyduğum fitilleydi , simdide sabah koydugum fitille gelmişti rengi de pembe desem degil kahve desem degil fitille karisinca bir garip olmus
İnşallah canımcım inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz rubbycim
valla inşallah sesini duyabilirim daha kese de görmedim hepsini aynı anda görürsem rahatlarım ancaBende öyle catlicam meraktan ama benimle oldugunu hissediyorumiyi yapmissin kaldi ozman 2 gün kavusmaniza
Bende hiçbir belirti yok ÇisemTrasfer gününü saymazsak 4. Gün. benim le aynı gün trasfer olan arkadaşlar vardı sizlerde de bu belirtiler var mi?
Kızlar benim randevum 5 temmuz salıydı pazartesiye aldım ya daha fazla dayanamicam hiç bir şeyini göremedim dahapozitif sonrası 20. günde kalp atışı duyar mıyım acaba tecrübeli hamişler veya bilgisi olanlar burayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?