• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Daha gününüze varsa test yapmayın bence . Bir sikintiniz yoksa çıkın biraz hava alın ,iyi gelir....
Perşembe günü günüm nasip olursa o zaman yapıcam ben bu süreci evde yatarak geçiriyorum dışarı çıkıp kimseyi görmek istemiyorum dedim ya değişik bi durumdayım 😔 Rabbim büyük elbet..

İşte Doktorlar bu moralim bozulmasın diye beklememizi istiyor bence birkaç gün daha geçsin Bir de erken gebelik testi almadıysan o yüzden çıkmamıştır inşallah bebeğin seninledir canm normalde cuma günü mü test yapman lazımdı 🤔
Ayin 15 ne yaptır dedi doktor 17 gün geçiyor bu süreçte bayramın sonuna yaptırmam lazim

6. Günümdeyim geçen hafta salı 16.40 trasfer olmuştum 6. Gün oluyor iste insan kendine eziyet etmeyi seviyor meraktan yapiyorum tes dayanamadım ve moralim bozuldu
Moralini yüksek tutmaya çalış canım belki de erken gebelik testi değildi o yüzden çıkmadı teste iyilik düşünmek dışında elimizden gelen bişey yok 🤷

Ayin 15 ne yaptır dedi doktor 17 gün geçiyor bu süreçte bayramın sonuna yaptırmam lazim
Ya Bayram sonunu bekleyemiyorsan da bir kliniğe ya da acille felan gidebilirsin benimkide ayın 7 sinde ama sana baya sonraya vermiş test gününü

6. Günümdeyim geçen hafta salı 16.40 trasfer olmuştum 6. Gün oluyor iste insan kendine eziyet etmeyi seviyor meraktan yapiyorum tes dayanamadım ve moralim bozuldu
Çisemcim moralini bozma bol bol ya fettah de.gün geçtikçe sabırsızlığımız artıyor ben seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an bekleyenler olarak hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz.sabah kötüydüm bende sonra kendi kendime olduysa zaten oldu bugün 5.gün dedim olmadıysa da biraz ara verecem dedim biz devam etmeyecek sanıyoruz ama hayat öyle bi devam ediyor ki şaşıp kalıyoruz

Hayırlısı olsun inş. bende 40 yaşındayım 😊, Allah'ın izniyle yarın 13:30 da transferim olacak. Heyecanla bekliyorum önce sabah aradılar 12 dediler sonra hocamızın bir işi çıktı sizi 13:30 bura da olun dediler tabi biz erkenden gideriz trafik vs. olacak düşüncesiyle. İnş. yeni tedavi başlangıcında sana da bol şanslar diliyorum canım 🙏🤲 Hiç stres yapma hepimizin amh düşüklüğü vs. bir sürü tedavi vs. süreçlerden geçtik Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş. Prp oldun mu hiç ? Hangi hastanede tedavi görüyorsun ?
Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Kalpinden öpüyorum.Mesajınnı şimdi gördüm inşallah transferin sağlıkla olmuştur ve inşallah minnoşun sana sıkı sıkı tutunur.Daha önce prp yaptırmadım hiç.İstanbuldayım ben.Daha önce Aret kamar da tedavi görüyordum ama orada bazı problemler yaşayınca bıraktım ve şimdi bahçecinin labratuavırını kullanan dr Sait Halil beyle tedavime başlayacağım.Hatta 20 dk ya doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.Dualarım seninle ve hepinizle canlar

Perşembe günü günüm nasip olursa o zaman yapıcam ben bu süreci evde yatarak geçiriyorum dışarı çıkıp kimseyi görmek istemiyorum dedim ya değişik bi durumdayım 😔 Rabbim büyük elbet..
Anladım tabiki sizin tercihiniz evde kalmak . Beklemek çok zor ,sonrasında sağlıklı olucak mi kaygilari var . Hiç bitmiyor . Allah hepimizin yardimci olsun 🤗

Evet bende şaşırdım
Allah yardımcımız olsun diyecek birşey yok 🤷
Anladım tabiki sizin tercihiniz evde kalmak . Beklemek çok zor ,sonrasında sağlıklı olucak mi kaygilari var . Hiç bitmiyor . Allah hepimizin yardimci olsun 🤗
Öyle Rabb'im yardımcımız olsun inşallah bi kucağımıza alıp kokularını çekmek nasip olurda herşeyi unutur gideriz 🤷😔

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.Kalpinden öpüyorum.Mesajınnı şimdi gördüm inşallah transferin sağlıkla olmuştur ve inşallah minnoşun sana sıkı sıkı tutunur.Daha önce prp yaptırmadım hiç.İstanbuldayım ben.Daha önce Aret kamar da tedavi görüyordum ama orada bazı problemler yaşayınca bıraktım ve şimdi bahçecinin labratuavırını kullanan dr Sait Halil beyle tedavime başlayacağım.Hatta 20 dk ya doktora gidiyorum bakalım ne diyecek.Dualarım seninle ve hepinizle canlar
Bizimde duamız sizinle olsun iyi haberler sonuçlar alın inşallah Rabbim büyük 😌

Back
X