• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Günaydın canım herkes gününü bekliyor bence çoğu kişinin ki arife günüydü benimkide yarın geçer mi birgün daha acaba kalbim yerinden çıkacak 🧐🧐🤔
Biz cumacıların çoğu erkenden testte öğrendi . haklısın çok heyecanlı Kuzum . sen yarın kaçıncı gündü hakkını helal et unutuyorum

Biz cumacıların çoğu erkenden testte öğrendi . haklısın çok heyecanlı Kuzum . sen yarın kaçıncı gündü hakkını helal et unutuyorum
Sıkıntı yok canm helali hoş olsun bu gün test gününü sayarsam 10 saymazsam yarın 10 🤷 evet çoğu kişi test yaptı ben cesaret edemedim eşimde beraber kanda öğrenelim diyince bekledim sende bekliyorsun sanırım

Nasıl his ediyorsun heyecan dorukta demi 🤗
Benim erken gebelik testleri negatif çıktı. O yüzden moral bozuk açıkçası. Ama en büyük tesellim oglum🥰 benim ilk denemem de olmuştu Rabbime şükür. bu ikinci denemem insallah bundan da olumlu sonuc alırım. Sende bu guzel duyguyu tadarsın insallah

Benim erken gebelik testleri negatif çıktı. O yüzden moral bozuk açıkçası. Ama en büyük tesellim oglum🥰 benim ilk denemem de olmuştu Rabbime şükür. bu ikinci denemem insallah bundan da olumlu sonuc alırım. Sende bu guzel duyguyu tadarsın insallah
Maşallah rabbim size bağışlasın darısı tüm isteyenlere olmayanlara banada inşallah 🤲🏻

Günaydın canım herkes gününü bekliyor bence çoğu kişinin ki arife günüydü benimkide yarın geçer mi birgün daha acaba kalbim yerinden çıkacak 🧐🧐🤔
Günaydın canım benim cuma ama doktorum yarın ver dedi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz😊🤲🏻

İnşallah güzel haberler alırsın canım🤲🏻

Benim de cuma idi one çektik insallah yarin burdan güzel haberleri yazarız. Kacta vereceksiniz kan😊
İnşallah canm valla ben gözümü açar açmaz gitmeyi planlıyorum doktorum merkeze gelmene gerek yok sağlık ocağında da verebilirsin dedi ama ben sağlık ocağında geç çıktığı için bekleyemem sabrım tükenir kliniğe gitmeyi düşünüyorum sabah 🤷 seninki kaçta?

İnşallah canm valla ben gözümü açar açmaz gitmeyi planlıyorum doktorum merkeze gelmene gerek yok sağlık ocağında da verebilirsin dedi ama ben sağlık ocağında geç çıktığı için bekleyemem sabrım tükenir kliniğe gitmeyi düşünüyorum sabah 🤷 seninki kaçta?
Ben de 9 a randevu aldim🤭 p4 e2 testleri de istendiğini icin randevulu gidecegim

Back
X