- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım herkes gününü bekliyor bence çoğu kişinin ki arife günüydü benimkide yarın geçer mi birgün daha acaba kalbim yerinden çıkacakBugün test günü olan kızlarımız yok mu herkeseee günaydınnn canlar
Nasıl his ediyorsun heyecan dorukta demiBenim de yarın
Biz cumacıların çoğu erkenden testte öğrendi . haklısın çok heyecanlı Kuzum . sen yarın kaçıncı gündü hakkını helal et unutuyorumGünaydın canım herkes gününü bekliyor bence çoğu kişinin ki arife günüydü benimkide yarın geçer mi birgün daha acaba kalbim yerinden çıkacak![]()
Sıkıntı yok canm helali hoş olsun bu gün test gününü sayarsam 10 saymazsam yarın 10Biz cumacıların çoğu erkenden testte öğrendi . haklısın çok heyecanlı Kuzum . sen yarın kaçıncı gündü hakkını helal et unutuyorum
Benim erken gebelik testleri negatif çıktı. O yüzden moral bozuk açıkçası. Ama en büyük tesellim oglumNasıl his ediyorsun heyecan dorukta demi![]()
Maşallah rabbim size bağışlasın darısı tüm isteyenlere olmayanlara banada inşallahBenim erken gebelik testleri negatif çıktı. O yüzden moral bozuk açıkçası. Ama en büyük tesellim oglumbenim ilk denemem de olmuştu Rabbime şükür. bu ikinci denemem insallah bundan da olumlu sonuc alırım. Sende bu guzel duyguyu tadarsın insallah
Günaydın canımBugün test günü olan kızlarımız yok mu herkeseee günaydınnn canlar
Insallah insallahMaşallah rabbim size bağışlasın darısı tüm isteyenlere olmayanlara banada inşallah![]()
Günaydın canım benim cuma ama doktorum yarın ver dedi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimizGünaydın canım herkes gününü bekliyor bence çoğu kişinin ki arife günüydü benimkide yarın geçer mi birgün daha acaba kalbim yerinden çıkacak![]()
İnşallah güzel haberler alırsın canımBenim erken gebelik testleri negatif çıktı. O yüzden moral bozuk açıkçası. Ama en büyük tesellim oglumbenim ilk denemem de olmuştu Rabbime şükür. bu ikinci denemem insallah bundan da olumlu sonuc alırım. Sende bu guzel duyguyu tadarsın insallah
İnşallah canm sen testte azda olsa gördün rabbim tamamına erdirsin inşallahGünaydın canım benim cuma ama doktorum yarın ver dedi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz![]()
Benim de cuma idi one çektik insallah yarin burdan güzel haberleri yazarız. Kacta vereceksiniz kanGünaydın canım benim cuma ama doktorum yarın ver dedi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz![]()
Evet canım inşallah yanıltmamıştır da vardırİnşallah canm sen testte azda olsa gördün rabbim tamamına erdirsin inşallah![]()
Doktorum erken saatte ver dedi sanırım ben sabah 8 gibi kan veririmBenim de cuma idi one çektik insallah yarin burdan güzel haberleri yazarız. Kacta vereceksiniz kan![]()
İnşallah canm valla ben gözümü açar açmaz gitmeyi planlıyorum doktorum merkeze gelmene gerek yok sağlık ocağında da verebilirsin dedi ama ben sağlık ocağında geç çıktığı için bekleyemem sabrım tükenir kliniğe gitmeyi düşünüyorum sabahBenim de cuma idi one çektik insallah yarin burdan güzel haberleri yazarız. Kacta vereceksiniz kan![]()
Amin canm inşallah seninledir rabbim bağışlayandır sana bağışlasınEvet canım inşallah yanıltmamıştır da vardırRabbim anneliği hakeden herkese nasip etsin inşallah bizleride içinden ayırmasın
![]()
Hadi bakalım inşallah yarın sonuç öğrenenler var baya hayırlı haberlerle dönelim inşallahBenim de cuma idi one çektik insallah yarin burdan güzel haberleri yazarız. Kacta vereceksiniz kan![]()
Ben de 9 a randevu aldimİnşallah canm valla ben gözümü açar açmaz gitmeyi planlıyorum doktorum merkeze gelmene gerek yok sağlık ocağında da verebilirsin dedi ama ben sağlık ocağında geç çıktığı için bekleyemem sabrım tükenir kliniğe gitmeyi düşünüyorum sabahseninki kaçta?