• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ne guzel yemek yiyebiliyorsunuz 😆 ben iptalim ve istemedikleri sey oldu sonunda cok afedersiniz kabızlık ne yapcam bilmiuorum 🤦🏽‍♀️ mide bulantisi kabızlık cok zor suan hersey😔

Domates filan yemede sıkıntı yok sadece iyice yıkamak lazim. Bu arada toksoplazma için kedi ve köpeğin kumundan dışkısından da uzak durmak gerekiyor. Testi ben merkezimde yaptım 4 tüp kan aldılar kan vitamin bağışıklık demir degerlerime filan bakıldı. Sağlık ocağına gidip gebelik kaydı oluşturup orda da yapabilirsiniz
Ben de baktirayim bari ya benim evde köpeğim var aşıları falan tam bisey olmaz gibi ama garantiye alayim 😊 iyi ki söyledin canım daha ogrenecek cok seyimiz var🤩🥰

Ne guzel yemek yiyebiliyorsunuz 😆 ben iptalim ve istemedikleri sey oldu sonunda cok afedersiniz kabızlık ne yapcam bilmiuorum 🤦🏽‍♀️ mide bulantisi kabızlık cok zor suan hersey😔
Çok çok geçmiş olsun canm Rabb'im yardımcın olsun inşallah 😔 vallahi çok şükür ben normalde de kabızlık yaşayan bir insan değilim bu süreçleri hiç yaşamadım ama çok çok dikkat ediyorum günde 5 litre su sabahları 3-4 tane kayısı ama benim de böyle birkaç defa mide bulantımı oldu kokulara karşı böyle bir hassasiyetim başladı ki normalde de zaten koku hassasiyetim çok fazla bir de mide yanmam çok ya ekşime derler yani hem ekşiyip hem yanıyor böyle şimdiden böyleyse ilerledikçe düşünemiyorum halimizi gerçi bir 4 aydan sonra bitiyormuş herhalde ama ben halimden Hiç şikayetçi değilim hep dedim ki Rabbim nasip etsin ne gelirse gelsin hiç şikayetçi olmayacağım Allah'ın izniyle de olmayacağım yani elhamdülillah halime🤗😌🤲🏻

Çok çok geçmiş olsun canm Rabb'im yardımcın olsun inşallah 😔 vallahi çok şükür ben normalde de kabızlık yaşayan bir insan değilim bu süreçleri hiç yaşamadım ama çok çok dikkat ediyorum günde 5 litre su sabahları 3-4 tane kayısı ama benim de böyle birkaç defa mide bulantımı oldu kokulara karşı böyle bir hassasiyetim başladı ki normalde de zaten koku hassasiyetim çok fazla bir de mide yanmam çok ya ekşime derler yani hem ekşiyip hem yanıyor böyle şimdiden böyleyse ilerledikçe düşünemiyorum halimizi gerçi bir 4 aydan sonra bitiyormuş herhalde ama ben halimden Hiç şikayetçi değilim hep dedim ki Rabbim nasip etsin ne gelirse gelsin hiç şikayetçi olmayacağım Allah'ın izniyle de olmayacağım yani elhamdülillah halime🤗😌🤲🏻
Bemi gecen hafta cok sarsti kusmalar öyle hic bisey yiyebilecek gibi degildim yedigimi cikartiyordum dünden beri biseyler yiyebiliyorum su icebiliyorum kayisi yiyorum iki gundur ama suan fayda etmediler daha. Yani kusma falan baslayinca dikkat mikkat kalmiyor😔 koku zaten mahvedyor gecen hafta cmt basladi dolap kokularim fln vardi suan hepsi mahvediyor beni asla hicbiseyin kokusunu almak istemiyorum.😐 Evet şükür ki bun duygulari yasiyoruz ama umarim cabuk gecer ya

Bemi gecen hafta cok sarsti kusmalar öyle hic bisey yiyebilecek gibi degildim yedigimi cikartiyordum dünden beri biseyler yiyebiliyorum su icebiliyorum kayisi yiyorum iki gundur ama suan fayda etmediler daha. Yani kusma falan baslayinca dikkat mikkat kalmiyor😔 koku zaten mahvedyor gecen hafta cmt basladi dolap kokularim fln vardi suan hepsi mahvediyor beni asla hicbiseyin kokusunu almak istemiyorum.😐 Evet şükür ki bun duygulari yasiyoruz ama umarim cabuk gecer ya
İnşallah canm en kısa zamanda geçsin gitsin sen baya kötü olmuşsun etkilemiş seni yemediğin içinde kabızlık başlıyor haliyle rabbim yardımcın olsun inşallah

Kizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Eczacı bana 100 TL demişti canım

Evet 😂 bak eger olacaksa bir anda basliyor bir arkdsm var ayni haftadayiz onda gram kusma yok mide bulantisi yok habire uyku basladi bende bulantı kusma vucutlarimiz cok degisken valla ama ne varsa 6. Haftada başlıyor küt diye 😆
😅😅 Bünyeye göre değişiyor demekki ama dur gözümüzü korkutma bende böyle perişan olucakmışım gibi his ediyorum şimdiden mide yanmam ve ekşimeme dayanarak söylüyorum 🤷

Aynen canım ben de yatıyorum öyle insanın aklına her şey geliyor bakınırken gördüm çok çok şaşırdım bilmiyordum ki kayınvalidemlere kalsa zorla sakatat yedirecekler et yedirecekler faydalı diye bunu kesinlikle doktoruma soracağım şu an bilmiyorum öğlen de et yedim ona bile pişman kaldım yani bir de çıplak elle uzun süre et ellememek lazımmış ona da bir bak istersen ama sakatat olarak kelle paçayı falan evde yaparsanız bir tık daha yiyebilirsiniz diyorlar çünkü evdekilerde mesela kimyasal kullanılmıyor ve uzun süre yüksek ateşte piştiği için enfeksiyonun mikrobunun kırılabileceği söyleniyor ama ciğer a vitamini açısından kötüymüş şimdi daha neler öğreneceğiz dur bakalım yeni başlıyoruz 🤔🧐🤷😳
Öğlen işkembe kelle paça yedim 😏 bi kereden bişey olmaz heralde 🙄

😅😅 Bünyeye göre değişiyor demekki ama dur gözümüzü korkutma bende böyle perişan olucakmışım gibi his ediyorum şimdiden mide yanmam ve ekşimeme dayanarak söylüyorum 🤷
Valla burada kızlardan en zayif halka ben ciktim ben disimda yaşayan yok korkmaa anayiz biz üstesinden geliriz 😆😆

Evet 😂 bak eger olacaksa bir anda basliyor bir arkdsm var ayni haftadayiz onda gram kusma yok mide bulantisi yok habire uyku basladi bende bulantı kusma vucutlarimiz cok degisken valla ama ne varsa 6. Haftada başlıyor küt diye 😆
Benim 6. Haftaya bir hafta var ve o zman işe başlayacam 😁 gelsin şenlikli günler 🤣🤣

Şurup vermedimi doktor ? Bide tam zamanı kayısı ye bol bol canım kabızlığa iyi geliyor. Patates muzda tüketme onlarda kabız yapar.

Back
X