Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de baktirayim bari ya benim evde köpeğim var aşıları falan tam bisey olmaz gibi ama garantiye alayimDomates filan yemede sıkıntı yok sadece iyice yıkamak lazim. Bu arada toksoplazma için kedi ve köpeğin kumundan dışkısından da uzak durmak gerekiyor. Testi ben merkezimde yaptım 4 tüp kan aldılar kan vitamin bağışıklık demir degerlerime filan bakıldı. Sağlık ocağına gidip gebelik kaydı oluşturup orda da yapabilirsiniz
Amin inşallah Allah razı olsun canmHayırlı sağlıklı sorunsuz gebelik süreci geçirelim inşallah![]()
Çok çok geçmiş olsun canm Rabb'im yardımcın olsun inşallahNe guzel yemek yiyebiliyorsunuzben iptalim ve istemedikleri sey oldu sonunda cok afedersiniz kabızlık ne yapcam bilmiuorum
mide bulantisi kabızlık cok zor suan hersey
![]()
Bemi gecen hafta cok sarsti kusmalar öyle hic bisey yiyebilecek gibi degildim yedigimi cikartiyordum dünden beri biseyler yiyebiliyorum su icebiliyorum kayisi yiyorum iki gundur ama suan fayda etmediler daha. Yani kusma falan baslayinca dikkat mikkat kalmiyorÇok çok geçmiş olsun canm Rabb'im yardımcın olsun inşallahvallahi çok şükür ben normalde de kabızlık yaşayan bir insan değilim bu süreçleri hiç yaşamadım ama çok çok dikkat ediyorum günde 5 litre su sabahları 3-4 tane kayısı ama benim de böyle birkaç defa mide bulantımı oldu kokulara karşı böyle bir hassasiyetim başladı ki normalde de zaten koku hassasiyetim çok fazla bir de mide yanmam çok ya ekşime derler yani hem ekşiyip hem yanıyor böyle şimdiden böyleyse ilerledikçe düşünemiyorum halimizi gerçi bir 4 aydan sonra bitiyormuş herhalde ama ben halimden Hiç şikayetçi değilim hep dedim ki Rabbim nasip etsin ne gelirse gelsin hiç şikayetçi olmayacağım Allah'ın izniyle de olmayacağım yani elhamdülillah halime
![]()
İnşallah canm en kısa zamanda geçsin gitsin sen baya kötü olmuşsun etkilemiş seni yemediğin içinde kabızlık başlıyor haliyle rabbim yardımcın olsun inşallahBemi gecen hafta cok sarsti kusmalar öyle hic bisey yiyebilecek gibi degildim yedigimi cikartiyordum dünden beri biseyler yiyebiliyorum su icebiliyorum kayisi yiyorum iki gundur ama suan fayda etmediler daha. Yani kusma falan baslayinca dikkat mikkat kalmiyorkoku zaten mahvedyor gecen hafta cmt basladi dolap kokularim fln vardi suan hepsi mahvediyor beni asla hicbiseyin kokusunu almak istemiyorum.
Evet şükür ki bun duygulari yasiyoruz ama umarim cabuk gecer ya
Eczacı bana 100 TL demişti canımKizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
6. Haftaya kilit nokta benden soylemesiİnşallah canm en kısa zamanda geçsin gitsin sen baya kötü olmuşsun etkilemiş seni yemediğin içinde kabızlık başlıyor haliyle rabbim yardımcın olsun inşallah
Amin inşallah desene bizi bayram sonu heyecanlı günler bekliyor6. Haftaya kilit nokta benden soylemesiinşallah herkes en hafif sekilde gecirsin kizlarim
![]()
EvetAmin inşallah desene bizi bayram sonu heyecanlı günler bekliyor![]()
Evetbak eger olacaksa bir anda basliyor bir arkdsm var ayni haftadayiz onda gram kusma yok mide bulantisi yok habire uyku basladi bende bulantı kusma vucutlarimiz cok degisken valla ama ne varsa 6. Haftada başlıyor küt diye
![]()
Öğlen işkembe kelle paça yedimAynen canım ben de yatıyorum öyle insanın aklına her şey geliyor bakınırken gördüm çok çok şaşırdım bilmiyordum ki kayınvalidemlere kalsa zorla sakatat yedirecekler et yedirecekler faydalı diye bunu kesinlikle doktoruma soracağım şu an bilmiyorum öğlen de et yedim ona bile pişman kaldım yani bir de çıplak elle uzun süre et ellememek lazımmış ona da bir bak istersen ama sakatat olarak kelle paçayı falan evde yaparsanız bir tık daha yiyebilirsiniz diyorlar çünkü evdekilerde mesela kimyasal kullanılmıyor ve uzun süre yüksek ateşte piştiği için enfeksiyonun mikrobunun kırılabileceği söyleniyor ama ciğer a vitamini açısından kötüymüş şimdi daha neler öğreneceğiz dur bakalım yeni başlıyoruz![]()
Valla burada kızlardan en zayif halka ben ciktim ben disimda yaşayan yok korkmaa anayiz biz üstesinden gelirizBünyeye göre değişiyor demekki ama dur gözümüzü korkutma bende böyle perişan olucakmışım gibi his ediyorum şimdiden mide yanmam ve ekşimeme dayanarak söylüyorum
![]()
Benim 6. Haftaya bir hafta var ve o zman işe başlayacamEvetbak eger olacaksa bir anda basliyor bir arkdsm var ayni haftadayiz onda gram kusma yok mide bulantisi yok habire uyku basladi bende bulantı kusma vucutlarimiz cok degisken valla ama ne varsa 6. Haftada başlıyor küt diye
![]()
Ahh bu cümleyle beni mest ettin bile canm hepsi geçti gittiValla burada kızlardan en zayif halka ben ciktim ben disimda yaşayan yok korkmaa anayiz biz üstesinden geliriz![]()
Heyecanlı dakikalar senide bekliyorBenim 6. Haftaya bir hafta var ve o zman işe başlayacamgelsin şenlikli günler
![]()
Valla canm ev yapımıysa sıkıntı olmaz yazıyor bende transfer sürecinde test yapmadan önce yedim kayınvalidemin zoruylaÖğlen işkembe kelle paça yedimbi kereden bişey olmaz heralde
![]()
Tam tersi cok yuksek normal gitme yuzdesi soyle dusun normalde bilimsel olarak her 4 hamilelikten biri zaten dusukle sonuclanir. %75 cok iyi bir deger.Yaa içime kurt düşürdün valla 12. Günde değerim 500 küsürdü normal gitme yüzdesi düşükmüş tabloya göre![]()
Şurup vermedimi doktor ? Bide tam zamanı kayısı ye bol bol canım kabızlığa iyi geliyor. Patates muzda tüketme onlarda kabız yapar.Ne guzel yemek yiyebiliyorsunuzben iptalim ve istemedikleri sey oldu sonunda cok afedersiniz kabızlık ne yapcam bilmiuorum
mide bulantisi kabızlık cok zor suan hersey
![]()
Kaynanam yapmıştı tertemizdi. Asla hayır diyemem zaten sakatatı çok seviyorumValla canm ev yapımıysa sıkıntı olmaz yazıyor bende transfer sürecinde test yapmadan önce yedim kayınvalidemin zoruyla![]()