• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Şuan 5+1 im haftaya göre değer aralığı normal ama benim taktığım 2 katı artmamış. Doktora sorar olumsuz bir şey duyarım diye sormuyorum doktoruma
Ya bişey sorucam yanlış anlamazsan bu kan değeri günlük iki katı artmasımı lazım sen çıkan sonucu günlere mi böylüyorsun hani ne açıdan artmamış diyorsun

Yani bu nasıl atlanır hala aklım almıyor. Hakkında hayırlısı mucizem topladınız Allahtan sağlıkla ilerlesin inşallah🤲🏻

Ben bir haftadır kuru öksürükle savaşıyorum. Sürekli limonlu sıcak su, ballı ılık süt içiyorum. Sabah aç karnına pekmez yiyorum bi kaşık. Bugün doktora sordum strepsils pastili önerdi başka bir şey kullanma ilk 3 ay çok kötü olursan kbb a görün dedi. İnşallah covid olmasında dikkat et bol su içmek önemli bide boğazı nemli tutmak gerekiyormuş
Amin Rubbycim 🥰 Rabbim hepimize saglikli sıhhatli evlatlarimizi almayi nasip etsin🤲 ben transfer olurken kuru öksürük burun tikanikligi sonra hapsirik hepsini yaşadım ama tabi sirkeli su zencefilli bal falan yapmistim ondan sonra gecmisti tabi burdan sakincali oldugunu ogrenmistim sonra inşallah biran once iyilesirsin cnm. Dualarımdasin

Bence iyi bir doktor telefonda kötü birsey soylemez böyle daha çok endise ediyorsun🥺
% 60 lik artis bekledikleri zaten , haftaya gore deger araliginin normal oldugunu da doktor soylemedi suan sana iyi gelebilecek her bilgiye açıksin cok iyi anliyorum ama asıl doktorunun verecegi bilgi icini ferahlatacak en dogru bilgi onda. Duymaktan korktugun bir sey yuzunden kendini daha cok üzuyorsun ki bence kotu bir degerin yok buda uzman olamayan birinin görüşü 🥲
Cuma günü herşey belli olacak bakalım. Hep zaten hayırlısı dedim, şimdide aynısını diyorum

Ya bişey sorucam yanlış anlamazsan bu kan değeri günlük iki katı artmasımı lazım sen çıkan sonucu günlere mi böylüyorsun hani ne açıdan artmamış diyorsun
2 güne bir 2 katı artması lazım diyorlar ya bana düşük geldi haftaya göre değerim şu an 5+1 görünüyorum mesela. Kafam o kadar allak bullak ki.

Amin Rubbycim 🥰 Rabbim hepimize saglikli sıhhatli evlatlarimizi almayi nasip etsin🤲 ben transfer olurken kuru öksürük burun tikanikligi sonra hapsirik hepsini yaşadım ama tabi sirkeli su zencefilli bal falan yapmistim ondan sonra gecmisti tabi burdan sakincali oldugunu ogrenmistim sonra inşallah biran once iyilesirsin cnm. Dualarımdasin
Allah razı olsun kuzum sende benim duamdasın🤲🏻 Zencefil önermedi dediklerini denicem inşallah geçer bakalım

Cuma günü herşey belli olacak bakalım. Hep zaten hayırlısı dedim, şimdide aynısını diyorum
Bencede hayırlısı en önemlisi ben sadece üzülüyorum yazdiklarini görünce biz evet net dogrulari veremeyiz sana burada ama buranin amaci zaten dertlesebilmek bir nebze olsun yazdiklarmiz icini ferahlatiyorsa ne mutlu umarim ise yarar ❤️🙏

Allah razı olsun kuzum sende benim duamdasın🤲🏻 Zencefil önermedi dediklerini denicem inşallah geçer bakalım
Allah senden de razi olsun cnm bnm🥰 sen benim dediklerimi yapma gene de doktorun dediklerini uygula burdan yazmislardi sirke zencefil iyi degil diye ama bir yöntem daha var o da pekmez ile karabiber lakin bunun da zarari var mi bilmiyorum

Bencede hayırlısı en önemlisi ben sadece üzülüyorum yazdiklarini görünce biz evet net dogrulari veremeyiz sana burada ama buranin amaci zaten dertlesebilmek bir nebze olsun yazdiklarmiz icini ferahlatiyorsa ne mutlu umarim ise yarar ❤️🙏
Cok dogru soylemissin cnm aynen dertlesmek bir nebze olsun

Insan tedirgin oluyor ama
Çok haklısınız , kimimiz malesef karateristik yapilarimizdan dolayi daha pozitif daha soguk kanli bekleyebilirken kimimiz cok endiseli tedirgin oluyoruz. Bunlar cok dogal duygular sadece kendinizi uzmeyin yeter bunlarin hepsi guzel anılar olarak kalacak🌸

Çok haklısınız , kimimiz malesef karateristik yapilarimizdan dolayi daha pozitif daha soguk kanli bekleyebilirken kimimiz cok endiseli tedirgin oluyoruz. Bunlar cok dogal duygular sadece kendinizi uzmeyin yeter bunlarin hepsi guzel anılar olarak kalacak🌸
Çok haklısın

Back
X