- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.913
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insan tedirgin oluyor ama
Bak en guzelini ve en dogrusu Lidya yazmis ... En basindan beri o kadar olagan karsiladi ki süreci kendini psikolojik olarak cok rahatlatti bunu düşünce gücüyle başardı... Hem umut doluydu hem de herseyi göğüslemeye razıydı... Lidya burda hepimize guzel örnek aslinda ve gonulden alkışlıyorum seni LidyacimÇok haklısınız , kimimiz malesef karateristik yapilarimizdan dolayi daha pozitif daha soguk kanli bekleyebilirken kimimiz cok endiseli tedirgin oluyoruz. Bunlar cok dogal duygular sadece kendinizi uzmeyin yeter bunlarin hepsi guzel anılar olarak kalacak![]()
Başınız sağolsunBebeğimi kaybettim![]()
Evet işte iki gunde iki kat artmasi lazim hergun degil bende oyuzden anlayamiyorum sizi galibaŞimdi ben netten baktim ikimizde endişe ediyoruz okuduğum kadarı ile 2 günde bir 2 katı artmalıymış şimdi tekrar hesapla hergun 2 katı degil bu biraz daha Mantık li sanki
Bu konuda eminimBen bir haftadır kuru öksürükle savaşıyorum. Sürekli limonlu sıcak su, ballı ılık süt içiyorum. Sabah aç karnına pekmez yiyorum bi kaşık. Bugün doktora sordum strepsils pastili önerdi başka bir şey kullanma ilk 3 ay çok kötü olursan kbb a görün dedi. İnşallah covid olmasında dikkat et bol su içmek önemli bide boğazı nemli tutmak gerekiyormuş
Bu konuda eminimburadayimfiruze nin mutlaka bir makale okumuslugu vardir
nerdesin kiz anlat hele birşeyler bize nasıl yapalım da öksürüğü keselim Firuzecimmm
![]()
Mesela nasıl hesaplicam pekiŞimdi ben netten baktim ikimizde endişe ediyoruz okuduğum kadarı ile 2 günde bir 2 katı artmalıymış şimdi tekrar hesapla hergun 2 katı degil bu biraz daha Mantık li sanki
Hahahahavalla gebelik olunca pekmez, ballı limonlu ılık sudan öteye gidemiyoruz taze zencefil de çay yapıp bol limonlu ballı içilebilir günde 1-2 bardağı aşmadan
antioksidan destek için de taze sıkılmış ya da katkısız, portakal havuç suyu ya da nar suyu. tabii ağırlaşırsak doktor görmek şart.
:)Evet işte iki gunde iki kat artmasi lazim hergun degil bende oyuzden anlayamiyorum sizi galiba![]()
2 gunde bir iki katı hesabı yap mesela 40 sa iki gun sonra 80 bu şekilde dusunMesela nasıl hesaplicam peki
Ya canimsin keske daha fazlasini yapabilsem herkes için benim hayata bakis açım bu hic değişmedi cocuklugumdam beri bir felaket yasandiysa bile benim icin ordan bir tecrube alip geride birakip yeni gunlere umutla bakmak oldu. Bazen karsimdaki insanlara konustukca benim gibi olmadiklarini ve kendilerini uzduklerini gördüğümde çok kızıyorum ozmaan istemeden tepki veriyorum sonra diyorumki herkes ayni karakterde degil ve olaylara ayni sekilde tepki vermek zorunda degil benimde dunyam boyleBak en guzelini ve en dogrusu Lidya yazmis ... En basindan beri o kadar olagan karsiladi ki süreci kendini psikolojik olarak cok rahatlatti bunu düşünce gücüyle başardı... Hem umut doluydu hem de herseyi göğüslemeye razıydı... Lidya burda hepimize guzel örnek aslinda ve gonulden alkışlıyorum seni Lidyacim
Ee 80 de ondan sonraki 2 gün 160 mı olmalı2 gunde bir iki katı hesabı yap mesela 40 sa iki gun sonra 80 bu şekilde dusun
Beni yormayinEe 80 de ondan sonraki 2 gün 160 mı olmalı![]()
Canim benimmmnn aynen dedigin gibu herkesin karakteri farkli ve tepkiler de farkli oluyor... Bazen bana da ne rahatsin derler ama icimde fırtınalar kopsa da yasadigin sürece Allah senden umudunu kesmezmis sana noluyor da yaslara büründün diye kızarım kendime ve hic kimse daha farketmeden önüme bakmayi secerim ... Ve evet güzel hissetmiyorsun cnm ... Burda kimyamim bu kadar uyusacagini sanmazdim hepiniz cok degerlisiniz benim icjnYa canimsin keske daha fazlasini yapabilsem herkes için benim hayata bakis açım bu hic değişmedi cocuklugumdam beri bir felaket yasandiysa bile benim icin ordan bir tecrube alip geride birakip yeni gunlere umutla bakmak oldu. Bazen karsimdaki insanlara konustukca benim gibi olmadiklarini ve kendilerini uzduklerini gördüğümde çok kızıyorum ozmaan istemeden tepki veriyorum sonra diyorumki herkes ayni karakterde degil ve olaylara ayni sekilde tepki vermek zorunda degil benimde dunyam boyleama guzel hissettirebildiysem ne mutlu duygulandim
![]()
Ayneb mantik bu sekilde ama illa yüzde yüz degil yüzde altmış da iyi kabul ediliyorEe 80 de ondan sonraki 2 gün 160 mı olmalı![]()
Benim kendi doktorumdan aldığım bilgiye göre evet yüzde 60 yeterli . Eskiden yüzde yüz kabul edilirmis ama son 20yil icindeki arastirmalar kadindan kadina hormon degerlerin farklilik gosterdigi görülüp alt sinir yuzde 60 olarak kabul edilmiş