doğru ame
ben de üniversiteyi amerikada okudum orda sigorta cidden çok karışıktı benim ki sadece öğrenci sigortası bile olsa çok uğraştığını hatırlıyorum hastane işim çıktığında. Ama eşininkine dahil olma şansın olduğu için ve bizdekiler gibi bekleme süresi gibi bir durum olmayacağından iyi olacaktır. Duyurma tarihine gelince aynı fikirdeyim. Ben de eş dost arkadaş için 12. haftanın bitmesini bekleyeceğim inşallah, ama kalp atışını bu kadar acele duymak isteme sebebim bir yandan da anneme babama kocamın anne babasına kardeşlerimize hemen paylaşmak istemem. 8 yıllık evliyiz, başta çocuk düşünmedik, 30 yaşında evlenmemize rağmen, sonra karar verdiğimizde ikimizde de sayı problemi çıktı. çok zıttız ama sorunumuz aynı çıktı :) kocamın abisinin ikizleri var, onlarda tüp bebek yapmıştı, ama benimkilerin ilk torunları olacak inşallah sağlıkla kavuşursak evladıma. Eşleri dostları bilmem kaçıncı torunu severken onların bundan mahrum olmuş olması da çok üzüyor beni, o yüzden olabildiğince çabuk sevinmelerini istiyorum ama kalbi duymadan da onları da kendimi de daha fazla üzme ihtimaline karşı kendimi tutuyorum. Vallahi saniye de kafamdan geçenlere, kendime dert ettiğim şeylere ben bile yetişemiyorum artık, o yüzden gerekirse 2 günde bir başka bir doktora gidip, ilk defa gelmiş muamelesi yapıp muayene olabilebilirim. Bilgi güçtür ben de çokça güçlenmek istiyorum. Ayrıca dediğin gibi doktor çok önemli, benim hep gitmek istediğim bir perinatolog vardı. Eninde sonunda 35 yaş sonrası gebesi olmanın tek gebelik ihtimali olduğunu bildiğim için zamanında araştırmıştım çok, hatta sigortamı onun çalıştığı hastanede geçerliliğe göre yaptırdım. Ama şimdi nedense, oan randevu elbet aldım ama daha gitmediğim halde sanki onunla frekansımız tutmayacak gibi geliyor. Neden hiç fikrim yok. Ama bu da beni tedirgin ediyor. En azından düşünülecek bir şey azalacak doktor belli diye sevinirken pozitif haberini almadan önce şimdi o da belirsiz. Diyorum ya o kadar çok ley düşünüyorum ki, beynim vücudumdaki tüm B12 yi bitiriyor sanırım, hamile kafasına çok erken girdim her şeyi unutuyorum, e beyin bu bu kadar da yorulmaz ki

)) ne bileyim bir yanım oluruna bırak diyor ama karakterim izin vermiyor. Bakalım öyle ya da böyle olacak olan olacak. hayırla olsun, hayrını göstere göstere olsun tek duam ve inşallah da hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evladım olur da yancı duam ;D