• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Burada çok karışık sigorta işleri işi de bıraktığım için sigortam ağustosda bitiyor eşimin sigortasına dahil olucam artık. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benim randevu 25 temmuz tarihimi beklemeye karar verdim. Ama bi yandan da iyi bir doktor bulmak lazım. Hamileliğimi 12-13. Haftada duyurmak istediğimden türk arkadaşlara da soramıyorum 😂 Bu arada Amerikalılar da hep 13. Haftada duyuruyor daha öncesi erken kabul ediliyor ben de zor buldum zaten nazardan falan çok korkuyorum 🙈 ama yakın ailemize daha erken söyleriz herhalde.
Yani dogru yaklasim bence , en sagliklisi geç soylemek ama tüp bebekde çok zor

Yani dogru yaklasim bence , en sagliklisi geç soylemek ama tüp bebekde çok zor
Evet biz evleneli 6,5 sene oldu ve herkes bekliyor artık bi haber gerçi ilk 3 yıldan sonra artık sormamaya başladılar 😅 ben bir de hep doktora falan yapıyordum ondan düşünmüyoruz sanıyorlardı.

Evet biz evleneli 6,5 sene oldu ve herkes bekliyor artık bi haber gerçi ilk 3 yıldan sonra artık sormamaya başladılar 😅 ben bir de hep doktora falan yapıyordum ondan düşünmüyoruz sanıyorlardı.
Benim cok fazla ameliyatım oldu cok dediysem 3 ameliyat 2 operasyon neyse her seferinde heh bu ameliyattan sonra olacak heh bu ay olur diye omurleri çürüdü resmen 🤣🤣 ama nabayim Allah istemeyince olmuyor bugune kismetmis evliligimin 11.yilindayim 2016dan beri bekliyorum bebek sahibi olmayi mesala

Kızlar ben Balık burcuyum kesin olmamakla birlikte yükselenim sanırım Başak. Hayalci ve çok duygusal yanım yaş aldıkça azaldı. Çoook nazlı bir çocukluk dönemi geçirdim üstüne ailenin de en küçüğüydüm. Ama hep söz dinleyen ne denilirse yapan uslu da bir çocuktum. Öyle aşırı yaramazlıklarım olmadı. Maalesef çok pisboğazım herşeyi tatmak isterim, totomun üzerinde çok oturamam, balıklardan pek beklenilmez ama ortam iyiyse çok iyi liderlik yaparım, yeni bilgileri hep öğrenmeye çalışırım.Ablam da balık burcu ve bu özelliklerimin hepsi onda da var, artık burç mu genetik mi diycem ama diğer ablalarım ve abilerimle farklıyız.

Benim cok fazla ameliyatım oldu cok dediysem 3 ameliyat 2 operasyon neyse her seferinde heh bu ameliyattan sonra olacak heh bu ay olur diye omurleri çürüdü resmen 🤣🤣 ama nabayim Allah istemeyince olmuyor bugune kismetmis evliligimin 11.yilindayim 2016dan beri bekliyorum bebek sahibi olmayi mesala
Ayy ben de 3 kez polip ameliyatı oldum ama söylemedim hiç birini uzaktayız zaten endişelensinler istemedim. Ben 2016da evlendim sen kıdemliymişsin😅 Öyle yaa çok sevdiğim bi söz var nasibinde yoksa dayak bile yiyemezsin bizim vaktimiz de şimdiyeymiş inşallah 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

doğru ame
Burada çok karışık sigorta işleri işi de bıraktığım için sigortam ağustosda bitiyor eşimin sigortasına dahil olucam artık. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benim randevu 25 temmuz tarihimi beklemeye karar verdim. Ama bi yandan da iyi bir doktor bulmak lazım. Hamileliğimi 12-13. Haftada duyurmak istediğimden türk arkadaşlara da soramıyorum 😂 Bu arada Amerikalılar da hep 13. Haftada duyuruyor daha öncesi erken kabul ediliyor ben de zor buldum zaten nazardan falan çok korkuyorum 🙈 ama yakın ailemize daha erken söyleriz herhalde.

ben de üniversiteyi amerikada okudum orda sigorta cidden çok karışıktı benim ki sadece öğrenci sigortası bile olsa çok uğraştığını hatırlıyorum hastane işim çıktığında. Ama eşininkine dahil olma şansın olduğu için ve bizdekiler gibi bekleme süresi gibi bir durum olmayacağından iyi olacaktır. Duyurma tarihine gelince aynı fikirdeyim. Ben de eş dost arkadaş için 12. haftanın bitmesini bekleyeceğim inşallah, ama kalp atışını bu kadar acele duymak isteme sebebim bir yandan da anneme babama kocamın anne babasına kardeşlerimize hemen paylaşmak istemem. 8 yıllık evliyiz, başta çocuk düşünmedik, 30 yaşında evlenmemize rağmen, sonra karar verdiğimizde ikimizde de sayı problemi çıktı. çok zıttız ama sorunumuz aynı çıktı :) kocamın abisinin ikizleri var, onlarda tüp bebek yapmıştı, ama benimkilerin ilk torunları olacak inşallah sağlıkla kavuşursak evladıma. Eşleri dostları bilmem kaçıncı torunu severken onların bundan mahrum olmuş olması da çok üzüyor beni, o yüzden olabildiğince çabuk sevinmelerini istiyorum ama kalbi duymadan da onları da kendimi de daha fazla üzme ihtimaline karşı kendimi tutuyorum. Vallahi saniye de kafamdan geçenlere, kendime dert ettiğim şeylere ben bile yetişemiyorum artık, o yüzden gerekirse 2 günde bir başka bir doktora gidip, ilk defa gelmiş muamelesi yapıp muayene olabilebilirim. Bilgi güçtür ben de çokça güçlenmek istiyorum. Ayrıca dediğin gibi doktor çok önemli, benim hep gitmek istediğim bir perinatolog vardı. Eninde sonunda 35 yaş sonrası gebesi olmanın tek gebelik ihtimali olduğunu bildiğim için zamanında araştırmıştım çok, hatta sigortamı onun çalıştığı hastanede geçerliliğe göre yaptırdım. Ama şimdi nedense, oan randevu elbet aldım ama daha gitmediğim halde sanki onunla frekansımız tutmayacak gibi geliyor. Neden hiç fikrim yok. Ama bu da beni tedirgin ediyor. En azından düşünülecek bir şey azalacak doktor belli diye sevinirken pozitif haberini almadan önce şimdi o da belirsiz. Diyorum ya o kadar çok ley düşünüyorum ki, beynim vücudumdaki tüm B12 yi bitiriyor sanırım, hamile kafasına çok erken girdim her şeyi unutuyorum, e beyin bu bu kadar da yorulmaz ki ;))) ne bileyim bir yanım oluruna bırak diyor ama karakterim izin vermiyor. Bakalım öyle ya da böyle olacak olan olacak. hayırla olsun, hayrını göstere göstere olsun tek duam ve inşallah da hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evladım olur da yancı duam ;D

Ayy ben de 3 kez polip ameliyatı oldum ama söylemedim hiç birini uzaktayız zaten endişelensinler istemedim. Ben 2016da evlendim sen kıdemliymişsin😅 Öyle yaa çok sevdiğim bi söz var nasibinde yoksa dayak bile yiyemezsin bizim vaktimiz de şimdiyeymiş inşallah 🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Ben de geçen aralık greyfurt büyüklüğünde miyom ve rahmin orta yerine yerleşmiş bir polip aldırdım. Polipim çok komikti ya, vajinal ultrason giriyor ve merhabaaaa diye bağırıyor, böyle tam ortada, embriyo olsan yerleşmek isteyecğin yerde :KK70: doktorum bu poliple embriyo tutunması inkansızdan hallice en güzel yeri kapmış demişti, miyomumu da takip ettiğimizde çok hızlı büyüdüğünü gördük, olur da o poliple hamile kalsan da bu bebeği katlayarak büyür, düşük riskini artırır demişti. Hiç tahmin etmiyordu laparoskopik alabileceğini büyüklükten dolayı ama yine de önce kapalı denerim dedi çok şükür kapalı bitirdi, yoksa haziranda transfer olamayacaktım

doğru ame

ben de üniversiteyi amerikada okudum orda sigorta cidden çok karışıktı benim ki sadece öğrenci sigortası bile olsa çok uğraştığını hatırlıyorum hastane işim çıktığında. Ama eşininkine dahil olma şansın olduğu için ve bizdekiler gibi bekleme süresi gibi bir durum olmayacağından iyi olacaktır. Duyurma tarihine gelince aynı fikirdeyim. Ben de eş dost arkadaş için 12. haftanın bitmesini bekleyeceğim inşallah, ama kalp atışını bu kadar acele duymak isteme sebebim bir yandan da anneme babama kocamın anne babasına kardeşlerimize hemen paylaşmak istemem. 8 yıllık evliyiz, başta çocuk düşünmedik, 30 yaşında evlenmemize rağmen, sonra karar verdiğimizde ikimizde de sayı problemi çıktı. çok zıttız ama sorunumuz aynı çıktı :) kocamın abisinin ikizleri var, onlarda tüp bebek yapmıştı, ama benimkilerin ilk torunları olacak inşallah sağlıkla kavuşursak evladıma. Eşleri dostları bilmem kaçıncı torunu severken onların bundan mahrum olmuş olması da çok üzüyor beni, o yüzden olabildiğince çabuk sevinmelerini istiyorum ama kalbi duymadan da onları da kendimi de daha fazla üzme ihtimaline karşı kendimi tutuyorum. Vallahi saniye de kafamdan geçenlere, kendime dert ettiğim şeylere ben bile yetişemiyorum artık, o yüzden gerekirse 2 günde bir başka bir doktora gidip, ilk defa gelmiş muamelesi yapıp muayene olabilebilirim. Bilgi güçtür ben de çokça güçlenmek istiyorum. Ayrıca dediğin gibi doktor çok önemli, benim hep gitmek istediğim bir perinatolog vardı. Eninde sonunda 35 yaş sonrası gebesi olmanın tek gebelik ihtimali olduğunu bildiğim için zamanında araştırmıştım çok, hatta sigortamı onun çalıştığı hastanede geçerliliğe göre yaptırdım. Ama şimdi nedense, oan randevu elbet aldım ama daha gitmediğim halde sanki onunla frekansımız tutmayacak gibi geliyor. Neden hiç fikrim yok. Ama bu da beni tedirgin ediyor. En azından düşünülecek bir şey azalacak doktor belli diye sevinirken pozitif haberini almadan önce şimdi o da belirsiz. Diyorum ya o kadar çok ley düşünüyorum ki, beynim vücudumdaki tüm B12 yi bitiriyor sanırım, hamile kafasına çok erken girdim her şeyi unutuyorum, e beyin bu bu kadar da yorulmaz ki :KK66:)) ne bileyim bir yanım oluruna bırak diyor ama karakterim izin vermiyor. Bakalım öyle ya da böyle olacak olan olacak. hayırla olsun, hayrını göstere göstere olsun tek duam ve inşallah da hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evladım olur da yancı duam ;D
Valla hep diyorum tup bebek esnasinda bi mesgale sart yoksa insan dusune dusune yiyor kendini. Su an online bir kursa basladim onla oyalaniyorum gunumun cogunu aliyor yoksa ben de cok takardim. Burda bi arkadasim var doktora sadece hamileligin en basinda ve 7 aylikken gitti o da cinsiyet ogrenip hazirlik yapmak icin. Boyle insanlarla tup bebekliler kesinlikle bir gelmiyor bana 😅😅😅

doğru ame

ben de üniversiteyi amerikada okudum orda sigorta cidden çok karışıktı benim ki sadece öğrenci sigortası bile olsa çok uğraştığını hatırlıyorum hastane işim çıktığında. Ama eşininkine dahil olma şansın olduğu için ve bizdekiler gibi bekleme süresi gibi bir durum olmayacağından iyi olacaktır. Duyurma tarihine gelince aynı fikirdeyim. Ben de eş dost arkadaş için 12. haftanın bitmesini bekleyeceğim inşallah, ama kalp atışını bu kadar acele duymak isteme sebebim bir yandan da anneme babama kocamın anne babasına kardeşlerimize hemen paylaşmak istemem. 8 yıllık evliyiz, başta çocuk düşünmedik, 30 yaşında evlenmemize rağmen, sonra karar verdiğimizde ikimizde de sayı problemi çıktı. çok zıttız ama sorunumuz aynı çıktı :) kocamın abisinin ikizleri var, onlarda tüp bebek yapmıştı, ama benimkilerin ilk torunları olacak inşallah sağlıkla kavuşursak evladıma. Eşleri dostları bilmem kaçıncı torunu severken onların bundan mahrum olmuş olması da çok üzüyor beni, o yüzden olabildiğince çabuk sevinmelerini istiyorum ama kalbi duymadan da onları da kendimi de daha fazla üzme ihtimaline karşı kendimi tutuyorum. Vallahi saniye de kafamdan geçenlere, kendime dert ettiğim şeylere ben bile yetişemiyorum artık, o yüzden gerekirse 2 günde bir başka bir doktora gidip, ilk defa gelmiş muamelesi yapıp muayene olabilebilirim. Bilgi güçtür ben de çokça güçlenmek istiyorum. Ayrıca dediğin gibi doktor çok önemli, benim hep gitmek istediğim bir perinatolog vardı. Eninde sonunda 35 yaş sonrası gebesi olmanın tek gebelik ihtimali olduğunu bildiğim için zamanında araştırmıştım çok, hatta sigortamı onun çalıştığı hastanede geçerliliğe göre yaptırdım. Ama şimdi nedense, oan randevu elbet aldım ama daha gitmediğim halde sanki onunla frekansımız tutmayacak gibi geliyor. Neden hiç fikrim yok. Ama bu da beni tedirgin ediyor. En azından düşünülecek bir şey azalacak doktor belli diye sevinirken pozitif haberini almadan önce şimdi o da belirsiz. Diyorum ya o kadar çok ley düşünüyorum ki, beynim vücudumdaki tüm B12 yi bitiriyor sanırım, hamile kafasına çok erken girdim her şeyi unutuyorum, e beyin bu bu kadar da yorulmaz ki :KK66:)) ne bileyim bir yanım oluruna bırak diyor ama karakterim izin vermiyor. Bakalım öyle ya da böyle olacak olan olacak. hayırla olsun, hayrını göstere göstere olsun tek duam ve inşallah da hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evladım olur da yancı duam ;D
Bu arada imkan varsa Amerikaya doguma beklerim. Turkiyeden ara ara doguma gelen oluyor. Hatta bizim icin biraz gicik bir durum cunku tamamen belese dogum yapiyorlar 😅 biz sigortaya ragmen $10000 falan oderken onlar kendini tabiri caizse daha fakir ve gelir duzeyi dusuk gosteriyor. Bir de burada serbest economy oldugu icin hastaneler zaten cogunlukla ayni kalitede yani parasiz dogum yapmalari kotu hizmet almalari demek degil. Cocugun gelecegi icin Amerikan vatandasligi cok buyuk arti.

Oo sizin evde anne baba güçlü karakter burclar boga kadinida güçlüdür 🌝 kova dengeleyici olacak yavrucum benim anasini babasini dengeler canim kova 🌸🥰
Arkeolog degil astrolog olsam kesim daha fazla para kazanma ihtimalim olurdu iste kova burcunun entellektuel seçimlerinin yanlışlığı kova burcu babysi olacaklara duyrulur😂😂
Valla bizi dengelese iyi olur babası tam bir aslandır😅 bende boğa özelliklerini taşırım baktığım kadarıyla baskın bir yapım vardır çocuğum da dengelerse tadından yenmez🥰😬 buara da kuzenimde arkeoloji okudu mimarsinanda şuan fitness antrenörlüğü yapıyor burda okuduğun mesleği yapmak şans işi
Hahahah biz de anne aslan baba boğa :) aslan erkeği de fenadır yaa hahahha aslanın bence kadını iyi. Ama boğanın da kadını iyi bizim ki ayy üstüne toprak atmışlar gibi, tam erkek boğa, bişey değil benim de üstüme toprak atıyor, ruhsuz kocam benim hahhahahahahahahha tam toprak burcu. Bizimki de balık gözüküyor ama kısmet tabi. Erken gelmek isterse kova, yok ben 1 hafta fazladan kalayım 41 yapayım derse koç olacak gibi, ama tabi beniö son adete göre hesaplarım bunlar daha doktor tarihi alamadık
Hahahha güldürdün beni😄 uyumu bi yerden yakalarsan bi şekilde gidiyor işte çocukla ortayı bulursunuz belki 🤓 doğduğu zaman üstüne toprak mı atılır kazı mı yapar göreceğiiizzz😂

Ya sabahın köründe deli gibi bebek arabası bakıyorum günlerdir böyleyim zevk oldu resmen😬 normalde de inanılmaz araba düşkünlüğüm vardır bakarım sürekli🤓 bebek araba modeli bakmak müthiş motive ediyor delirdim galiba 😂😂😂
Ben de yenidogan fotograf cekimlerine bakiyorum simdiden sehirdeki en iyi fotografciyi ariyorum 😂😂😂

Ya sabahın köründe deli gibi bebek arabası bakıyorum günlerdir böyleyim zevk oldu resmen😬 normalde de inanılmaz araba düşkünlüğüm vardır bakarım sürekli🤓 bebek araba modeli bakmak müthiş motive ediyor delirdim galiba 😂😂😂
Sen yine kalp atışını felan duyup başlamışsın biz beşik araba hepsine baktık eşimle sonra bize noluyor ya diyip usulca kapatık :-):-)

Ben de yenidogan fotograf cekimlerine bakiyorum simdiden sehirdeki en iyi fotografciyi ariyorum 😂😂😂
Ayyy evet oda ayrı bir konu😅😄😄
Sen yine kalp atışını felan duyup başlamışsın biz beşik araba hepsine baktık eşimle sonra bize noluyor ya diyip usulca kapatık :-):-)
Yok yok bende erken başlamıştım sonradan durdurdum kendimi şimdi yeniden başladım 😄😄

Ayyy evet oda ayrı bir konu😅😄😄

Yok yok bende erken başlamıştım sonradan durdurdum kendimi şimdi yeniden başladım 😄😄
Neyse en azından yanlız değilmişiz 😅😅 ne yapalım bizimle evlenen yaşıtlarımızın 2-3 çocuğu var biz daha yeni başlıyoruz o kadar bekledik şimdi hepimize en güzel şekilde tadını çıkartmak nasip olur inşallah 😌😌

Neyse en azından yanlız değilmişiz 😅😅 ne yapalım bizimle evlenen yaşıtlarımızın 2-3 çocuğu var biz daha yeni başlıyoruz o kadar bekledik şimdi hepimize en güzel şekilde tadını çıkartmak nasip olur inşallah 😌😌
Amin amin istemez durduramıyoruz kndimşzi napalım. Al bizden de o kadar

Back
X