Anladım canım.Önemlisi bebiş doğulmuş öyle diğilmi?Evet cnm İstanbul koç üniversitesinde yaptirdim tüp bebegi doktorum prof Barış Ata ben memnun kaldim ama baslarda farkli bir durumdan dolayı kizginligim vardi
Evet cok şükür Rabbime, Allah isteyen herkese nasip etsin gebelik takibimde hem İstanbul hem Tekirdağda yapıldı Allah razi olsun hepsindenAnladım canım.Önemlisi bebiş doğulmuş öyle diğilmi?
Çok şükür önemli olan o yoksa o kadar saçma doktorlardan ben tedavi oldum..bende tekirdağda kalıyorum..ama benim doktorumun birayla alakası bile yok..bu gün yine gidiyorum yollardayım yaniEvet cok şükür Rabbime, Allah isteyen herkese nasip etsin gebelik takibimde hem İstanbul hem Tekirdağda yapıldı Allah razi olsun hepsinden
Neyle alakası yok anlamadim , sen nerde tedavi oluyorsun? Ah zamaninda bende cok sacma doktorlara inanmıştım şükür doğru yolu nasip etti AllahÇok şükür önemli olan o yoksa o kadar saçma doktorlardan ben tedavi oldum..bende tekirdağda kalıyorum..ama benim doktorumun birayla alakası bile yok..bu gün yine gidiyorum yollardayım yani
Sen dedin ya gebelik takibin hem Tekirdağda yapıldi onu diyorumNeyle alakası yok anlamadim , sen nerde tedavi oluyorsun? Ah zamaninda bende cok sacma doktorlara inanmıştım şükür doğru yolu nasip etti Allah
bende koçtayım canım,Evet cnm İstanbul koç üniversitesinde yaptirdim tüp bebegi doktorum prof Barış Ata ben memnun kaldim ama baslarda farkli bir durumdan dolayı kizginligim vardi
Yaaa gecmis olsun ama üzülme kürtajla sonlansa bile bir gebelik elde edilmis bu da bir olumlu gelismedir ben barış hocanın sonsuz bilgisune ve gurkan hocanin ugurlu ellerine inaniyorum bu son transferimi Gürkan hoca yapmisti ins tez vakitte muradına erersinbende koçtayım canım,
aşılama zamanı Barış ata ile devam etmiştim, şuan gürkan bozdağ ile devam ediyoruz ..
ilk transferım tuttu ama maalesef mol gebelık oldu kurtaj oldum
Nasılsın hayirli olsun bebeğini almışsın kucağına Allah analı babalı büyütsünYaaa gecmis olsun ama üzülme kürtajla sonlansa bile bir gebelik elde edilmis bu da bir olumlu gelismedir ben barış hocanın sonsuz bilgisune ve gurkan hocanin ugurlu ellerine inaniyorum bu son transferimi Gürkan hoca yapmisti ins tez vakitte muradına erersin
Sagol cnm bnm iyiyim cok şükür sen nasılsın kuzumNasılsın hayirli olsun bebeğini almışsın kucağına Allah analı babalı büyütsün
Yaa cnm cok mutlu oldum seni gördügüme buralarda. Aminn cnm insallah ben de yaza dogum yapicam Allah in izniyle. Senin bebiş dogmuş nasil kac aylik oldu iyisiniz umarimVenüskizim yaaa cok sevindim yaaaa Allah tamamina erdirsin sağlıkla insselamını aldik cnm eksik olma seninle tekrar yazismak çok güzel
66 günlük olduk cnm, 2 aylik yani , iyiyiz zor bir hamilelik geçirdim ama şükür sag salim dogum yapip aldim kucagima Allah senin de yardimcin olsun kuzummYaa cnm cok mutlu oldum seni gördügüme buralarda. Aminn cnm insallah ben de yaza dogum yapicam Allah in izniyle. Senin bebiş dogmuş nasil kac aylik oldu iyisiniz umarim
evet canım yaa cok mutlu olmustuk ama nasıp olmadı,Yaaa gecmis olsun ama üzülme kürtajla sonlansa bile bir gebelik elde edilmis bu da bir olumlu gelismedir ben barış hocanın sonsuz bilgisune ve gurkan hocanin ugurlu ellerine inaniyorum bu son transferimi Gürkan hoca yapmisti ins tez vakitte muradına erersin
Ben bonbok kafam karışık umudun yok gergin ve mutsuzumSagol cnm bnm iyiyim cok şükür sen nasılsın kuzum
Hic oyle deme ama kendini de Allah'a emanet et , O en iyi zamanda nasip eder guven ve sığın rabbineBen bonbok kafam karışık umudun yok gergin ve mutsuzum
Herşeyin hayırlısı diyorum gorucezHic oyle deme ama kendini de Allah'a emanet et , O en iyi zamanda nasip eder guven ve sığın rabbine
Kesinlikle oyle cnm herseyin hayırlısı, o vakitini saatini bilirHerşeyin hayırlısı diyorum gorucez
İnşallah mucize bu sefer yüzüm gülerKesinlikle oyle cnm herseyin hayırlısı, o vakitini saatini bilir
Kesinlikle oyle cnm herseyin hayırlısı, o vakitini saatini bi
Allahta istemiyor galiba çocuk sahibi olmanı bu ayın 13 gibi trasfer olacaktım şimdide taş düşünüyorum bu nasıl zamanlamaKesinlikle oyle cnm herseyin hayırlısı, o vakitini saatini bilir
Merhaba Mikroçipli tüp bebek mi yaptırdınızKızlaaar epeydir yoktum aranızda dün bebeklerim kalp atışlarını duydum çok şükür çok güzel bir duygu herşey yolunda hamd olsun progestan iğneyi haftada iki gün olacak şekilde düşürdük onun içinde ayrı sevindim tabiclimara bant bitti estrofem bitti onları kestik fitil folik asit oksapara devam dedik bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim bekleyen isteyen dileyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah sanırım bugün @Azelya21 sende gidiyorsun canım güzel haberlerini bekliyorum
Bir zamanalr bende ayni şeyi düşünüyordum ama oyle değilmiş dogumdan sonra bunu cok iyi anladım muhakkak vardır bi hayir cnm ya hamile kalıp taşdan dolayı düşük yapsan daha kötü olurdu epey gec yazdik cnm durumun nasil simdiAllahta istemiyor galiba çocuk sahibi olmanı bu ayın 13 gibi trasfer olacaktım şimdide taş düşünüyorum bu nasıl zamanlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?