2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet cok şükür Rabbime, Allah isteyen herkese nasip etsin gebelik takibimde hem İstanbul hem Tekirdağda yapıldı Allah razi olsun hepsinden
Çok şükür önemli olan o yoksa o kadar saçma doktorlardan ben tedavi oldum..bende tekirdağda kalıyorum..ama benim doktorumun birayla alakası bile yok..bu gün yine gidiyorum yollardayım yani

Çok şükür önemli olan o yoksa o kadar saçma doktorlardan ben tedavi oldum..bende tekirdağda kalıyorum..ama benim doktorumun birayla alakası bile yok..bu gün yine gidiyorum yollardayım yani
Neyle alakası yok anlamadim , sen nerde tedavi oluyorsun? Ah zamaninda bende cok sacma doktorlara inanmıştım şükür doğru yolu nasip etti Allah

Evet cnm İstanbul koç üniversitesinde yaptirdim tüp bebegi doktorum prof Barış Ata ben memnun kaldim ama baslarda farkli bir durumdan dolayı kizginligim vardi
bende koçtayım canım,
aşılama zamanı Barış ata ile devam etmiştim, şuan gürkan bozdağ ile devam ediyoruz ..
ilk transferım tuttu ama maalesef mol gebelık oldu kurtaj oldum

bende koçtayım canım,
aşılama zamanı Barış ata ile devam etmiştim, şuan gürkan bozdağ ile devam ediyoruz ..
ilk transferım tuttu ama maalesef mol gebelık oldu kurtaj oldum
Yaaa gecmis olsun ama üzülme kürtajla sonlansa bile bir gebelik elde edilmis bu da bir olumlu gelismedir ben barış hocanın sonsuz bilgisune ve gurkan hocanin ugurlu ellerine inaniyorum bu son transferimi Gürkan hoca yapmisti ins tez vakitte muradına erersin

Nasılsın hayirli olsun bebeğini almışsın kucağına Allah analı babalı büyütsün

Venüskizim yaaa cok sevindim yaaaa Allah tamamina erdirsin sağlıkla ins selamını aldik cnm eksik olma seninle tekrar yazismak çok güzel
Yaa cnm cok mutlu oldum seni gördügüme buralarda. Aminn cnm insallah ben de yaza dogum yapicam Allah in izniyle. Senin bebiş dogmuş nasil kac aylik oldu iyisiniz umarim

Yaa cnm cok mutlu oldum seni gördügüme buralarda. Aminn cnm insallah ben de yaza dogum yapicam Allah in izniyle. Senin bebiş dogmuş nasil kac aylik oldu iyisiniz umarim
66 günlük olduk cnm, 2 aylik yani , iyiyiz zor bir hamilelik geçirdim ama şükür sag salim dogum yapip aldim kucagima Allah senin de yardimcin olsun kuzumm

evet canım yaa cok mutlu olmustuk ama nasıp olmadı,
aynen barış bey çok bilgili gerçekten, Gürkan hocada öyle..
inşallah bundan sonraki sağlıkla nasip olur

Merhaba Mikroçipli tüp bebek mi yaptırdınız

Allahta istemiyor galiba çocuk sahibi olmanı bu ayın 13 gibi trasfer olacaktım şimdide taş düşünüyorum bu nasıl zamanlama
Bir zamanalr bende ayni şeyi düşünüyordum ama oyle değilmiş dogumdan sonra bunu cok iyi anladım muhakkak vardır bi hayir cnm ya hamile kalıp taşdan dolayı düşük yapsan daha kötü olurdu epey gec yazdik cnm durumun nasil simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…