Hakkında hayırlısı olsun inşallah ama ne madem embriyon var son defa dene benceBir de ben kaldım galiba :) ama ben vaz geçtim bıraktım artik
Bende bu son embriyomu umudum yok lab kira parasi vermeyim transfer ucreti vereyim de çöpe gitmesinndiye denemjsti olacağı nasibi varmis sil kafadan ama sansini den
Bende öle dusunuyorum sonunculari kullanayım bitsin diye ama tutmucagini da biliyorum kararsızım yaBende bu son embriyomu umudum yok lab kira parasi vermeyim transfer ucreti vereyim de çöpe gitmesinndiye denemjsti olacağı nasibi varmis sil kafadan ama sansini dene
Bakicaz işte düşünüyorum ama bilemiyorumHakkında hayırlısı olsun inşallah ama ne madem embriyon var son defa dene bence
Allah'a birak cnm O en iyisini bilirBende öle dusunuyorum sonunculari kullanayım bitsin diye ama tutmucagini da biliyorum kararsızım ya
Ay canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısıyla bebegini kucağına alırsınMerhaba cnm bizler iyiyiz sen nasılsın?
Ben kismetse salı günü yüksek tansiyondan dolayi riske girmemek icin 35+6 haftalikken doguma girecem... Benden sonra da büyük ihtimalle sira moonandstar ve Rubby ve de cevikkiz galiba dogurcaksenden de guzel haberler bekliyoruz Allah'ın izniyle
Amin cnm bnmAy canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısıyla bebegini kucağına alırsın
Merhaabalar , normal doğum düşünen ben varım aslinda bende degil doktorum şartların uygun oldugunu söylüyor normal dogum planliyor. İlk gebelik ttakibine başladığınds sormustum bu soruyu tup bebekte neden sezeryan sartmis gibi sunuluyor diye risk varsa anne ya da bebekte evet tercihen sezeryan yapiluyorr demişti doktorum. Yani genel olarak akışına bırakmıştık. Şuanda da bir risk olmadığı sürece normal ilerliyoruz. Vucudum ve bebegim hangisini isterse ona yönelicez ama bu sartlarda normal yapacağım gibi duruyorMerhaba herkese... herkes whatsappa geçince grup sessizleşti bende merak ediyordum açıkçası doğumların başladığını tahmin ettim. Sizlerde hazırlıklar ne durumda kendimi çok hazırlıksız hissediyorum. Bir de doktorum tüp bebek olduğu için sezaryen olmalısın diyor, normal doğum yapan ya da yapmayı düşünen var mı?
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu günlere kolay gelmedik. Bende normal istiyorum ama tabiki o anki duruma göre karar vereceğiz. Allah tüm hamislere kolay güzel bir doğum nasip etsinMerhaabalar , normal doğum düşünen ben varım aslinda bende degil doktorum şartların uygun oldugunu söylüyor normal dogum planliyor. İlk gebelik ttakibine başladığınds sormustum bu soruyu tup bebekte neden sezeryan sartmis gibi sunuluyor diye risk varsa anne ya da bebekte evet tercihen sezeryan yapiluyorr demişti doktorum. Yani genel olarak akışına bırakmıştık. Şuanda da bir risk olmadığı sürece normal ilerliyoruz. Vucudum ve bebegim hangisini isterse ona yönelicez ama bu sartlarda normal yapacağım gibi duruyor
Aaa mesajlarını görünce gerçekten üzüldüm. Hala ne kadar şanslı olduğunu bir bilsen. En azından seni bekleyen bir embriyon var. Bak benim son yumurtamdı sıfırdan başlayacaktım, en zorunun toplama olduğunu hepimiz biliyoruz. Tutunacağın şey şanslı olduğun kısım olmalı ve pozitif düşünmelisin canım. İnan bu tutmasıyla bitmiyor endişe korku tüm süreçte devam ediyor. Kendini sıfırla ve bence savaşmaya devam et. Bizde annelik çok erken başlıyor. Bu kadar hamileyiz alırız seni de duamıza Allahın izniyle her şey güzel olur. Güzel haberlerini bekliyorum inşallahBakicaz işte düşünüyorum ama bilemiyorum
Bende normal doğum istiyorum Allahın izniyle hocamda tam destek bu konuda, sadece eğer riskli en ufak bir durum olursa zorlamam dedi. Çünkü yorgun bebek yorgun anne olarak bakarız tüp bebeklilere ama direk sezeryan diyemem bebek kendi karar versin dedi. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallahMerhaba herkese... herkes whatsappa geçince grup sessizleşti bende merak ediyordum açıkçası doğumların başladığını tahmin ettim. Sizlerde hazırlıklar ne durumda kendimi çok hazırlıksız hissediyorum. Bir de doktorum tüp bebek olduğu için sezaryen olmalısın diyor, normal doğum yapan ya da yapmayı düşünen var mı?
Allah'tan umut kesilmez bitanem, umudunu sakın kaybetme. Bende rezerv azlığı var ve sürekli sıfırdan başlamak zorunda kalıyorum 6.kez opu olacağımBir de ben kaldım galiba :) ama ben vaz geçtim bıraktım artik
Aslında denemek istiyorum ama bende biraz cins bir koca var ya borç harç yapılır dimi bu biraz maddi düşünüyor para veremezler mis beyefendi :)Allah'tan umut kesilmez bitanem, umudunu sakın kaybetme. Bende rezerv azlığı var ve sürekli sıfırdan başlamak zorunda kalıyorum 6.kez opu olacağımevet yıprandım, yoruldum, umutsuzluğa da düştüm ama sonrasında keşke dememek için sağlığımda el verdikçe hiç yumurta kalmayıncaya kadar deneyeceğim. İnşaAllah emeklerimiz boşa çıkmaz, Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
Kısmet bakalım biraz para biriktiriyem ya neden koca da yanında olmak zorun ki o olmadan gitsem haberi olmasa daha rahat hissedicem onunla uğraşmaktan yoruldum :)Bende normal doğum istiyorum Allahın izniyle hocamda tam destek bu konuda, sadece eğer riskli en ufak bir durum olursa zorlamam dedi. Çünkü yorgun bebek yorgun anne olarak bakarız tüp bebeklilere ama direk sezeryan diyemem bebek kendi karar versin dedi. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
Maddi olarak da ayrıca zorluyor evet ama ben şöyle düşünüyorum çocuğumuz olursa kazancımızı onun geleceği için harcayacağız olmazsa ne için harcayacağım ki. Çocuk olmadıktan sonra evim, arabam, birikmiş param olsa ne olacak kendi yağımda kavrulur giderim. Zorlansak da, darlansak da önceliğim evlat sahibi olmak için para harcamak. Eşime de bunu bu şekilde empoze ettim :)Aslında denemek istiyorum ama bende biraz cins bir koca var ya borç harç yapılır dimi bu biraz maddi düşünüyor para veremezler mis beyefendi :)
Bencede çok mantıklı benimde evim kira ama düğün takılarımı bozdurup tüp bebek yaptım herkes zorluk yaşıyor ama can olmadıktan sonra neylim malı tuğla tuğla üstüne koysam bir ömür hasret çeksem ne anlamı var ki insan elinden geleni yapmalı sonrasında olmuyor diyip beklemeli yinede kimse kimsenin içini bilemmez rabbim kendi yanından tüm isteyenlere nasip etsin inşallahMaddi olarak da ayrıca zorluyor evet ama ben şöyle düşünüyorum çocuğumuz olursa kazancımızı onun geleceği için harcayacağız olmazsa ne için harcayacağım ki. Çocuk olmadıktan sonra evim, arabam, birikmiş param olsa ne olacak kendi yağımda kavrulur giderim. Zorlansak da, darlansak da önceliğim evlat sahibi olmak için para harcamak. Eşime de bunu bu şekilde empoze ettim :)
Bunu bende düşünüyorum bazen annem birikim yapın ev alın diyor bende ne için yapayım ki birikim hadi sen kardeşimle bana yapmışsın ne ben evlat sahibi olabiliyorum nede kardesim evlenecek ne yapacaz biz malı mülkü kime birakicam :) biraz karışık durumlar ben üstü kapalı anlatıyorum daha çok şey var daMaddi olarak da ayrıca zorluyor evet ama ben şöyle düşünüyorum çocuğumuz olursa kazancımızı onun geleceği için harcayacağız olmazsa ne için harcayacağım ki. Çocuk olmadıktan sonra evim, arabam, birikmiş param olsa ne olacak kendi yağımda kavrulur giderim. Zorlansak da, darlansak da önceliğim evlat sahibi olmak için para harcamak. Eşime de bunu bu şekilde empoze ettim :)
Cisem82 merhaba maddi olarak ne kadar zor biliyorum ve seni cesaretlendirmek için yazıyorum şimdi :) Aralık ayında ikinci denemeyi yaptım ve negatif . Başka hastanede görüştüğüm proflardan biri tekrar bir dünya testBunu bende düşünüyorum bazen annem birikim yapın ev alın diyor bende ne için yapayım ki birikim hadi sen kardeşimle bana yapmışsın ne ben evlat sahibi olabiliyorum nede kardesim evlenecek ne yapacaz biz malı mülkü kime birakicam :) biraz karışık durumlar ben üstü kapalı anlatıyorum daha çok şey var da
Kendimi gördüm yorumunuzda cok güzel dediniz benim de evim kira bende 3.5 senedir uğralıyordum evlenir evenmez düğün takılarımı bozrudrum üstüne kredi cektim şükür rabbim nasip etti saglıkla sıhhatle kucagımıza alacagımz günleri de görmeyi nasip etsin insallah para ev araba bir şekilde olur hayatun önümze ne cıkacracagı belli değil ama bu yaslara bir daha gelemeyecegiz keşke dememk icin elimzde olan bütün imkanları kullandıkBencede çok mantıklı benimde evim kira ama düğün takılarımı bozdurup tüp bebek yaptım herkes zorluk yaşıyor ama can olmadıktan sonra neylim malı tuğla tuğla üstüne koysam bir ömür hasret çeksem ne anlamı var ki insan elinden geleni yapmalı sonrasında olmuyor diyip beklemeli yinede kimse kimsenin içini bilemmez rabbim kendi yanından tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Bende 3.5 yıl uğraştım canm rabbim nasip ederse bi şekilde oluyor ve gerçekten para boş evet olmazsa olmuyor ama bı degeride yok tüm isteyenlere nasip olsun inşallah hayal etirdigini yaşatan Rabbime şükürler olsun keşke dememek için bazen insan elinden gelenin fazlasını yapmalı tabi birazda kısmet işi bu işler hayırla evladını kucağına al inşallahKendimi gördüm yorumunuzda cok güzel dediniz benim de evim kira bende 3.5 senedir uğralıyordum evlenir evenmez düğün takılarımı bozrudrum üstüne kredi cektim şükür rabbim nasip etti saglıkla sıhhatle kucagımıza alacagımz günleri de görmeyi nasip etsin insallah para ev araba bir şekilde olur hayatun önümze ne cıkacracagı belli değil ama bu yaslara bir daha gelemeyecegiz keşke dememk icin elimzde olan bütün imkanları kullandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?