2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İnşallah allah gönlüne göre verir gerçekten zor ben son embirio için belki kredi çekerim bilmiyorum ama bu yazışmalarda sonra ilaç birikimi yapmaya başladım çok pahalı ya aile doktoruma yazdiruyorum Nisan'da tekrar denicegim galiba 30 bin yeter herhalde :)

Amin canım Allah her isteyene versin insallah Yeter yeter niye yetmesin belki düşündüğünden de az tutar . Dondurulmuşun var çünkü . Gerçekten çok zor biliyorum ...

Aile hekimi oksapar,estrofem gbi ilaçları yazıyor zaten önden durumunu anlatırsın elinde olur o güne kadar.

Merhaba.canım sen tüp bebekmi yaptın İstanbul'da?

Merhaba
Evet watsahp grubundaki herkes doğum yaptı elhamdülillah
Yaa cok sevindim cok guzel bi iletişim vardı burda cogu kisiyi de hatırlıyorum. Ben de o ara ikiz transfer olmuş ama kalp atislarini alamadigim icin kürtaj olmuştum. Herkese selamimi söylermisin cnm. Hatirlarlar mutlaka Allah hepimizin bebeklerine saglikli uzun ömüler nasip etsin. Olmayan arkadaşlarada en kisa zamanda nasip etsin. Ben de şu an ikizlere hamileyim tekrar transfer oldum.

Maşallah evet senin sürecini hatırlıyorum bu sefer hayırla kucağına al inşallah aleykümselam mesajını gruba attım herkesin selamı var

Maşallah çok sevindim benimde kalp atışı duyamadik sonlanmisti ama ben tekrar transfer olmadım inşallah kicagina almayı nasip eder allah

Nisan ayına düşünüyorum kısmetse son embirio lari kullanicam oda olmaz sa birakicam pesini
Hadi insallah Rabbim nasip etsin cift embriyo varsa cift transfer düşum bence sans daha yüksek oluyor. Ben şu an 22 haftaligim cnm. Umutsuzluk yok Rabbim zamanini biliyor en iyisini nasip edecektir.

Hadi insallah Rabbim nasip etsin cift embriyo varsa cift transfer düşum bence sans daha yüksek oluyor. Ben şu an 22 haftaligim cnm. Umutsuzluk yok Rabbim zamanini biliyor en iyisini nasip edecektir.
Herşeyin hayırlısı ozaman çok sevindim tekrardan Allah kucağına almayı nasip etsin

Venüskizim yaaa cok sevindim yaaaa Allah tamamina erdirsin sağlıkla ins selamını aldik cnm eksik olma seninle tekrar yazismak çok güzel

Merhaba.canım sen tüp bebekmi yaptın İstanbul'da?
Evet cnm İstanbul koç üniversitesinde yaptirdim tüp bebegi doktorum prof Barış Ata ben memnun kaldim ama baslarda farkli bir durumdan dolayı kizginligim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…