İnşallah allah gönlüne göre verir gerçekten zor ben son embirio için belki kredi çekerim bilmiyorum ama bu yazışmalarda sonra ilaç birikimi yapmaya başladım çok pahalı ya aile doktoruma yazdiruyorum Nisan'da tekrar denicegim galiba 30 bin yeter herhalde :)Cisem82 merhaba maddi olarak ne kadar zor biliyorum ve seni cesaretlendirmek için yazıyorum şimdi :) Aralık ayında ikinci denemeyi yaptım ve negatif . Başka hastanede görüştüğüm proflardan biri tekrar bir dünya test
(spermiyogram dahil ) embriyo oluşturma , histereskopi ,rahim filmi, oluşan embriyolarin tamamının ngsye gönderilmesi gibi bir planla ilerleyeceğini söyledi .Yuvarlak rakamla 6000 dolar tutucak . Fazlası da çıkabilir çünkü zamsız fiyatlar bunlar .Her neyse bizim de birikmisimiz kalmadı ama yatırımlık küçük bı ev almıştık geçen yıl bir yil daha borcu var kendim de kiradayim onu satışa çıkarırım ne zaman satılırsa artık die dusundukKeşke demek istemiyorum . Naçizane kendine zaman ver ve vazgeçme bence
Amin canım Allah her isteyene versin insallah Yeter yeter niye yetmesin belki düşündüğünden de az tutar . Dondurulmuşun var çünkü . Gerçekten çok zor biliyorum ...İnşallah allah gönlüne göre verir gerçekten zor ben son embirio için belki kredi çekerim bilmiyorum ama bu yazışmalarda sonra ilaç birikimi yapmaya başladım çok pahalı ya aile doktoruma yazdiruyorum Nisan'da tekrar denicegim galiba 30 bin yeter herhalde :)
Merhaba.canım sen tüp bebekmi yaptın İstanbul'da?Baska hastaneye gittim cunku kendin Tekirdağ da yasiyorum hastanem de İstanbul. Boyle bi durumda o kadar yolu gidemezdim... Burdaki doktor o kadar ilgilendi ki anlatamam zaten bu doktora devam edecegim.. ayrica tup bebek doktorumla görüştüm, yazdigi ilaçları da attim... Çok kizginim onlara
MerhabaMerhaba
Yeni bebeklerde dogdumu acaba ?
Çok sevindim yaaaallah ananali babali büyütsünMerhaba
Evet watsahp grubundaki herkes doğum yaptı elhamdülillah
Amin cümlemizinkini sizde durumlar nasılÇok sevindim yaaaallah ananali babali büyütsün
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsünMerhaba
Yaa cok sevindim cok guzel bi iletişim vardı burda cogu kisiyi de hatırlıyorum. Ben de o ara ikiz transfer olmuş ama kalp atislarini alamadigim icin kürtaj olmuştum. Herkese selamimi söylermisin cnm. Hatirlarlar mutlaka Allah hepimizin bebeklerine saglikli uzun ömüler nasip etsin. Olmayan arkadaşlarada en kisa zamanda nasip etsin. Ben de şu an ikizlere hamileyim tekrar transfer oldum.Merhaba
Maşallah evet senin sürecini hatırlıyorum bu sefer hayırla kucağına al inşallah aleykümselam mesajını gruba attım herkesin selamı varYaa cok sevindim cok guzel bi iletişim vardı burda cogu kisiyi de hatırlıyorum. Ben de o ara ikiz transfer olmuş ama kalp atislarini alamadigim icin kürtaj olmuştum. Herkese selamimi söylermisin cnm. Hatirlarlar mutlaka Allah hepimizin bebeklerine saglikli uzun ömüler nasip etsin. Olmayan arkadaşlarada en kisa zamanda nasip etsin. Ben de şu an ikizlere hamileyim tekrar transfer oldum.
Ve aleyküm selam cok mutlu oldum..Maşallah evet senin sürecini hatırlıyorum bu sefer hayırla kucağına al inşallah aleykümselam mesajını gruba attım herkesin selamı var
Maşallah çok sevindim benimde kalp atışı duyamadik sonlanmisti ama ben tekrar transfer olmadım inşallah kicagina almayı nasip eder allahYaa cok sevindim cok guzel bi iletişim vardı burda cogu kisiyi de hatırlıyorum. Ben de o ara ikiz transfer olmuş ama kalp atislarini alamadigim icin kürtaj olmuştum. Herkese selamimi söylermisin cnm. Hatirlarlar mutlaka Allah hepimizin bebeklerine saglikli uzun ömüler nasip etsin. Olmayan arkadaşlarada en kisa zamanda nasip etsin. Ben de şu an ikizlere hamileyim tekrar transfer oldum.
Amin cnm insallah. Sen naaptin peki tekrar transfer olacakmisinMaşallah çok sevindim benimde kalp atışı duyamadik sonlanmisti ama ben tekrar transfer olmadım inşallah kicagina almayı nasip eder allah
Nisan ayına düşünüyorum kısmetse son embirio lari kullanicam oda olmaz sa birakicam pesiniAmin cnm insallah. Sen naaptin peki tekrar transfer olacakmisin
Kaç haftalık seninkilerAmin cnm insallah. Sen naaptin peki tekrar transfer olacakmisin
Hadi insallah Rabbim nasip etsin cift embriyo varsa cift transfer düşum bence sans daha yüksek oluyor. Ben şu an 22 haftaligim cnm. Umutsuzluk yok Rabbim zamanini biliyor en iyisini nasip edecektir.Nisan ayına düşünüyorum kısmetse son embirio lari kullanicam oda olmaz sa birakicam pesini
Herşeyin hayırlısı ozaman çok sevindim tekrardan Allah kucağına almayı nasip etsinHadi insallah Rabbim nasip etsin cift embriyo varsa cift transfer düşum bence sans daha yüksek oluyor. Ben şu an 22 haftaligim cnm. Umutsuzluk yok Rabbim zamanini biliyor en iyisini nasip edecektir.
Venüskizim yaaa cok sevindim yaaaa Allah tamamina erdirsin sağlıkla insYaa cok sevindim cok guzel bi iletişim vardı burda cogu kisiyi de hatırlıyorum. Ben de o ara ikiz transfer olmuş ama kalp atislarini alamadigim icin kürtaj olmuştum. Herkese selamimi söylermisin cnm. Hatirlarlar mutlaka Allah hepimizin bebeklerine saglikli uzun ömüler nasip etsin. Olmayan arkadaşlarada en kisa zamanda nasip etsin. Ben de şu an ikizlere hamileyim tekrar transfer oldum.
Hadi hayırlısı cnmm Rabbim gönlüne gore tez vakitte versin insNisan ayına düşünüyorum kısmetse son embirio lari kullanicam oda olmaz sa birakicam pesini
Evet cnm İstanbul koç üniversitesinde yaptirdim tüp bebegi doktorum prof Barış Ata ben memnun kaldim ama baslarda farkli bir durumdan dolayı kizginligim vardiMerhaba.canım sen tüp bebekmi yaptın İstanbul'da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?