- 10 Eylül 2020
- 2.667
- 2.913
- 83
Bu dünkü koydugum 5. Gündü bugünde yaptim 6. Gun ayni hemen hemenGulooo tebrik ederimmm
Daha gacinci gunumki hemen belirmis Masalllah Yaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dünkü koydugum 5. Gündü bugünde yaptim 6. Gun ayni hemen hemenGulooo tebrik ederimmm
Daha gacinci gunumki hemen belirmis Masalllah Yaaaaa![]()
En son test yaptirdiginizda kaç çıkmıştı ara test istemedi mi ya da ilaç vermedi mibenım tsh ım yuksek cıktı transferim ertelendi maalesef
Eşimle biz karar verdik aslında. Şimdi yumurtalar varken ilk önce tazeleri kullanalım. 6 dondurulmuş yumurta rezerv olarak kalsın dedik.Neden 6 yumurta dururken tekrar yumurta toplama gereği duyuldu ki ve neden hemen 3.gün transfer yaparız denildi belki de döllenen yumurtalar 5.güne kadar gidecekler. Detaylı bir açıklama yapılmadı mı size? Beyaz akıntı normal, sizin taze transfer olacağı için toplamadan sonra rahim kalınlığı için estrofem veya cylo kullanmanızı isteyecektir.
Selam kızlar öncelikle bu ay tedavi olanlar inş pozitif sonuç alırsınız. Hamile kalanlar da sağlıkla kucağına alsın. Bişey soracaktm sizlere ilk defa tüp bebek Yaptıracağız tedavi süreci nasıl hiç bir bilgim yok. Bir de bu ay rahim filmi çektirecepim. Yıllar önce narkozsuz çektirmiştim. Bu defa narkozlu olacak narkozdan uyanmak zor oluyor mu? Bir de aynı gün hastaneden çıkıyor muyuz yoksa 1 gece hastanede mi kalınıyor
Aslında yaptı ama yeteri kadar düşmemis 2.5 un altında olması lazım dedi benim ki 3En son test yaptirdiginizda kaç çıkmıştı ara test istemedi mi ya da ilaç vermedi mi
İnşallah canım .ne zaman olucakgüzel haberlerini bekliyorum benim de .3. gün embriyo transferim olucak
Evet öyle gerçekten hayırlısı artik, rahim kalinlasacak mi derken bu engel olduYaaasakın üzülmeyin vucudunuz en hazir oldugu zaman olsunki sonuc olumlu olsun
![]()
Aslında yarın olcakti ama tsh biraz yüksek çıktı ertelendi önümüzdeki aya, siz hangi şehirde yaptırıyorsunuzİnşallah canım .ne zaman olucak![]()
Aslında yarın olcakti ama tsh biraz yüksek çıktı ertelendi önümüzdeki aya, siz hangi şehirde yaptırıyorsunuz
Kaç tane transfer yaptılar 2 mi3. Gün![]()
Bı de çok sinirli ve stresli bı hafta geçirdim etken mıdır bilmiyorum amaAslında yaptı ama yeteri kadar düşmemis 2.5 un altında olması lazım dedi benim ki 3
Hayırlısı olsun arkadaşım embriyolarımıza bir şey olmasın zamanı değilmişAslında yaptı ama yeteri kadar düşmemis 2.5 un altında olması lazım dedi benim ki 3
Benimde çok ertelendiği zaman oldu ben hiç takilmadim zamanına .Aslında yarın olcakti ama tsh biraz yüksek çıktı ertelendi önümüzdeki aya, siz hangi şehirde yaptırıyorsunuz
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah. Bize de böyle güzel değerler görmek nasip olur inşaAllah
Teşekkürler cevap verdiğiniz için. Ben yaklaşık 8 yıl önce çektirdim uyutulmadan fena ağrı yaşamıştımBen geçen ay çektirdim. Sedasyon yapıyorlar. Rahatlatıcı uyutucu ilaçlar veriliyor. Yarım saat sonra hastaneden yürüyerek çıktım. Korkacak birşey değil. Ama uyumadan yaptıranlardan canı yanan çok kişi var.
Hiç üzülme Allah'ım bir gün nasip edecek belki doğal yolla hiç beklemedin bir anda gelecekCanım kanamam arttı maalesef . Hatta pıhtı gibi bir şey düştü az önce . Hayırlısı böyleymiş![]()
Pazartesi gunu Allahim nasip kismet ederse canimkubii38 sizin sonucunuzu bekliyorum merakla ne zaman test günü
Insallah bidaki tedavine nasip degilmis canimCanım kanamam arttı maalesef . Hatta pıhtı gibi bir şey düştü az önce . Hayırlısı böyleymiş![]()