• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Öyle diyorum tabiki 😃 olacağı varsa olur diyorum . Umut her zaman vardır 😍 şu bekleme sürecinde kendini germe diyorum . Ben şu an test yapsam benim de negatiftir bilmiyoruz ki . Ama beni ilgilendiren kısmı gününde yapılan kan testi . 2.5 yıllık evliyim 2 gebelik deneyimi bir de şimdi tup bebek deneyimim var . Kendimce deneyimler geliştirdim 😂
Tabiki Nasip kismet bakalim olurssa olur olmassa napalim yola devam 🤷‍♀️🥰❤️
Hadi insallah sen guzel haberler alirsin caniim

Dondurulmustu canim , 3.cu gun embriyo 2 adet
14.cu gunum normalda kan testim bugundu ama bayram oldugu icin heryer kapali pazartesi gunune atildi o yuzden test yapmak istedim olsa cikardi zaten die dusunuyorum💔🥺
aaa cıkması lazımdı 14. güne. üzmek istemezdim ama malesef haklısın.. Türkıyede 3. gün embriosuna 12. gune test verin dıyorlar..

Kısmetse eğer güzel haberler gelir bizi bulur sen içini ferah tut önce .

Cook tşk ediyorum ,iyi dileklerin için .Benim de kaygılarım çok başka 🤷😃
Tabiki herkezin derdi bam baska Rabbim derdi gonderdiyse dermani cok yakinda ben hep buna inaniyorum🥰❤️ umarim guzel sonuclar alirsin canim bu surec zor ve yipratici

Tabiki herkezin derdi bam baska Rabbim derdi gonderdiyse dermani cok yakinda ben hep buna inaniyorum🥰❤️ umarim guzel sonuclar alirsin canim bu surec zor ve yipratici
Valla ben bu bekleme sürecinde ekstra üzülüp ,stres oldum .Bana yaşadıklarım arasında en zoru bu geldi ne yalan söyleyeyim . Ama umudumuzu yitirmek için geçerli bir sebep mi asla değil 😃 Her zaman bir deva vardır . Belki bugün değil yarın ama vardır 👍

Valla ben bu bekleme sürecinde ekstra üzülüp ,stres oldum .Bana yaşadıklarım arasında en zoru bu geldi ne yalan söyleyeyim . Ama umudumuzu yitirmek için geçerli bir sebep mi asla değil 😃 Her zaman bir deva vardır . Belki bugün değil yarın ama vardır 👍
Kesinlikle katiliyorum 🥰❤️
Rabbim guzel sevincler yasatsin bizlere🤲🏻

tabiki, batmadan yüzeye çıkamıyoruz.. 10 senedir defalarca negatif sonuç almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum..
Gercekten öyle her düsmemizde maglesefki yeniden kalkmamiz gerekiyor❤️ gercektenmi Cok uzuldum sizede 🥺
Rabbim ne muradimiz varsa Versin inşallah Yuvalarimizi cocuk sesinden mahrum birakmasin
Gercektende yasayan biliyor bu duygulari yasamayana anlat seni sadece dinler ama burasi ole degil icten hissediyoruz birbirimizi

Kizlar Günaydin
Bende erken gebelik Test yaptim ve maglesef Sonuç tek çizgi 🥺💔
Pazartesi Kan vericem Eşim gene çöküntüye ugrucak Rabbim bana Sabirlar versin.

Canımm kan testini bekle sen canını sıkma üzüntü daha çok etkiliyor, inşallah vardır yoksa da hayırlısı buymuş demek zamanı değil, zamanı gelince en güzeliyle seni bulacak inşallah 🌸

Gercekten öyle her düsmemizde maglesefki yeniden kalkmamiz gerekiyor❤️ gercektenmi Cok uzuldum sizede 🥺
Rabbim ne muradimiz varsa Versin inşallah Yuvalarimizi cocuk sesinden mahrum birakmasin
Gercektende yasayan biliyor bu duygulari yasamayana anlat seni sadece dinler ama burasi ole degil icten hissediyoruz birbirimizi
aminn hepimizinkini inşallah.. suan bende 2 adet 3. gun embrıyo transferı oldum 6. gunumdeyım. ve biliyor musun arafta kalmak çok yıpratıyor insanı bence.. mesela suan bılsem negatıf gunluk hayatıma sporuma ev ıslerıme normal ıslerıme guvenle donecebılecegım veya bılsem pozıtıf hayatıma ona gore gore yon verecegım ama boyle belırsızlık cok kotu.. evet şuan tutunamamış annesine bebegın ama bır sonrakı maratona kendınızı vucudunuzu daha ıyı hazırlayacaksınız..

aminn hepimizinkini inşallah.. suan bende 2 adet 3. gun embrıyo transferı oldum 6. gunumdeyım. ve biliyor musun arafta kalmak çok yıpratıyor insanı bence.. mesela suan bılsem negatıf gunluk hayatıma sporuma ev ıslerıme normal ıslerıme guvenle donecebılecegım veya bılsem pozıtıf hayatıma ona gore gore yon verecegım ama boyle belırsızlık cok kotu.. evet şuan tutunamamış annesine bebegın ama bır sonrakı maratona kendınızı vucudunuzu daha ıyı hazırlayacaksınız..
Gercektende oyle belirsizlik Zaten. Rabbim gonlune gore versin canim Hepimizin kucaklarini zamani geldiginde doldursun Rabbim insallah bizede annelik duygusunu Tattirsin🤲🏻❤️🥰
Tabi yikilmak yok yola devam bakaliim
Sende dikkat et kendine canim Bende 2 adet istemistim🥺 ama 2side benimle degil sanirim

Evet 3.cu gun embriyosu💔🥺
Yok maglesef bu Sondu , Ama inşallah ara vermeden sifirdan Devam bu sefer turkiye gorunuyor ama oraya daha cok guveniyorum
Kan kesin sonuç dur hele canım kanı gör sonra yoluna bakarsın . İnşallah güzel sonuçlar gelir ters köşe yapar 🤲 yaşın kaç peki ? Olmazsa üzülme türkiye de nereyi düşünüyorsun canım ?

Merhaba herkese, benim 20 haziran pazartesi kontrolüm var, ona göre transferim belli olacak. Nisanda opum yapıldı, pgt bekledik, 5.gün embriyolarımız donuk halde. 20gündür estrofem içiyorum. Heyecan, korku, mutluluk hepsi karıştı. Umarım transfer için uygun bulurlar. Kendimi mart başı doğuma çok hazırladımmmmm.

Selam kızlar öncelikle bu ay tedavi olanlar inş pozitif sonuç alırsınız. Hamile kalanlar da sağlıkla kucağına alsın. Bişey soracaktm sizlere ilk defa tüp bebek Yaptıracağız tedavi süreci nasıl hiç bir bilgim yok. Bir de bu ay rahim filmi çektirecepim. Yıllar önce narkozsuz çektirmiştim. Bu defa narkozlu olacak narkozdan uyanmak zor oluyor mu? Bir de aynı gün hastaneden çıkıyor muyuz yoksa 1 gece hastanede mi kalınıyor
Selam canım,
ben C kollu cıhazda narkoz almadan cektırmıstım, 15dk surdu sadece kasık agrısı oldu oda cok hafıf

Merhaba herkese, benim 20 haziran pazartesi kontrolüm var, ona göre transferim belli olacak. Nisanda opum yapıldı, pgt bekledik, 5.gün embriyolarımız donuk halde. 20gündür estrofem içiyorum. Heyecan, korku, mutluluk hepsi karıştı. Umarım transfer için uygun bulurlar. Kendimi mart başı doğuma çok hazırladımmmmm.
Allah gönlünüze göre versin 😍

Kan kesin sonuç dur hele canım kanı gör sonra yoluna bakarsın . İnşallah güzel sonuçlar gelir ters köşe yapar 🤲 yaşın kaç peki ? Olmazsa üzülme türkiye de nereyi düşünüyorsun canım ?
Insallah canim yaa🤲🏻🥰❤️
Kayseriliyim ben takip ettigim cok onemli doktorlar var insallah kendi memleketim bana umud olacak inaniyorum😍
27 yasindayim ben

Back
X