• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba bende dün transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo uzanıyorum ara ara yürüyorum. Bana tavsiyeleriniz var mıdır?
Hic yatmadım transfer oldum hemen wcye gittim ustumu giydim hemsireler ilaclarimi duzenleyip gonderdiler beni , eczane aradim ilaclari bulmak icin sonra yolculuk yaptim eve geldim oturdum bi kahve yaptim ictim hic yatmadim uzanmadim gunluk islerimi yaptim kahvaltisi yemegi bulaşıgi camasiri... Tek dikkat ettigim sey kol mesafemin uzerinde uzanmadim birseyi almak icin ya tabure kullandim yada esime soyledim o kadar hee bir de nezle oldum öksürük hapsirik derken duzeldim 3. 4 güne benden bu kadar cnm serbest birak kendini sonucta dogal gebeliklerde de haberimiz olmuyor adet zamani gecene kadar hersey naturel sekilde ilersin

Gercektende oyle belirsizlik Zaten. Rabbim gonlune gore versin canim Hepimizin kucaklarini zamani geldiginde doldursun Rabbim insallah bizede annelik duygusunu Tattirsin🤲🏻❤️🥰
Tabi yikilmak yok yola devam bakaliim
Sende dikkat et kendine canim Bende 2 adet istemistim🥺 ama 2side benimle degil sanirim
Çok çok nadır ıkı embrıo transferınde bırı tutmadıgında bırı tutundugunda cok gec kana karısabılıyor beta hcg hormonu tum kalbımle ıns oyledır dıyorum senın ıcın

Kesinlikle 💃💃💃 bu arada hergun test yapiyor musun ben hemen hemen yaptim bu sabah hastaneye giderken bile yaptım koyulasmasina baktim durdum hep 🤗
4 gun yaptım ilk ikisi negatif son ikisi pozitifti ayni koyuluktalardi😇🙈 ama bugun sana kalmadığı icin yapmadım bide yazliktayim alamıyorum eşim akşam getiricek onu yapip ona soylicem🌝😇🌸ama cok heyecanli yaa

Hic yatmadım transfer oldum hemen wcye gittim ustumu giydim hemsireler ilaclarimi duzenleyip gonderdiler beni , eczane aradim ilaclari bulmak icin sonra yolculuk yaptim eve geldim oturdum bi kahve yaptim ictim hic yatmadim uzanmadim gunluk islerimi yaptim kahvaltisi yemegi bulaşıgi camasiri... Tek dikkat ettigim sey kol mesafemin uzerinde uzanmadim birseyi almak icin ya tabure kullandim yada esime soyledim o kadar hee bir de nezle oldum öksürük hapsirik derken duzeldim 3. 4 güne benden bu kadar cnm serbest birak kendini sonucta dogal gebeliklerde de haberimiz olmuyor adet zamani gecene kadar hersey naturel sekilde ilersin
Ben hiç is yapmıyorum opudan beri eltimlwr sağolsun hallediyor hala da öyle ,♥️ ama benm ev yoğun tek yaşasam o kadar umursamam tabi ama ev kalabalik olunca gelen giden vs sağolsun yalnız bırakmadilar bende yatıyorum oturuyorum yürüyorum arada yemek karistirima vs okadar. Ama hep var hissettiğim içinde ekstrs özen gösterdim avakado da yedim 😀fındık cezgiz çekirdek vs
Ama.icimde hala umutluyum 🥰

4 gun yaptım ilk ikisi negatif son ikisi pozitifti ayni koyuluktalardi😇🙈 ama bugun sana kalmadığı icin yapmadım bide yazliktayim alamıyorum eşim akşam getiricek onu yapip ona soylicem🌝😇🌸ama cok heyecanli
Ayyyy hadii bakalim ben gene ekmek alir gibi test almisim 🤣🤣

Çok geçmiş olsun, tekrar uyarilacak mi yumurtalar yoksa olanlar üzerinden mi deneyeceksiniz. Eğer var olanlar degerlendirilecekse üzülmeyin onlardan biri mutlaka sizi sevinderecektir🙏🙏❤️
6 yumurtayı çözdürüp embriyo yapmayı deneyecek inşallah birisi tutunur

Back
X