• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Evet kanda da görsen dur bakalim iki gun sonra degerin iki kati artmis mi diye gene kimseye soyleyemiycen emin ol 🤣🤣🤣 ben simdi aldim kan testi sonucumu 285.2 cikmis 💃💃💃💃 Rabbim tamamina erdirsin ins ,bekleyenleri de sevindirsin tez vakitte
Tebrik ederim 🥰🥳 Rabbim tamamına erdirsin inşallah şimdi hamilesin sen bizi de dualarına eklemeyi unutma hamilenin duası kabul olur 🥰♥️

Tebrik ederim 🥰🥳 Rabbim tamamına erdirsin inşallah şimdi hamilesin sen bizi de dualarına eklemeyi unutma hamilenin duası kabul olur
Teşekkür ederim cnm bnm 🥰 elbette dualarim da benim gibi olan evlat bekleyen herkes vardi simdi yine olacak ... Rabbim hayirlisi ile kucaklarimizi bos birakmasin

Merhaba, ben 2020 kasımda narkozlu çektirdim izmir’de bayıldın ayıldın merkezden çıktın 40 dk en fazla. 2022 mayısta narkozsuz çektirdim istanbul fulya açık emarda 10 dk sürdü. İkisinde de hiç bir sıkıntı yok ne bayılıp ayılmakta, nede narkozsuz zaten sen onu görmüşsün. Boşuna narkoz almak gereksiz gibi geldi bana, sanırım makinasına bağlı.
Ben de 2021 de Kadıköy Sonomed de çektirdim narkozsuz ruhumu teslim edecektim acı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen bırakın beni diye bağırdım o derece kötüydü. 2022 de Fulya açık emarda çektirdim yine narkozsuz çok çabuk ve basit oldu ancak bana tüpleriniz bağlanmış dediler ve hayal kırıklığı yaşadım. Israrla bağlı olduğunu söylediler, 2021 de laparoskopi ameliyatı olmuştum ve doktorum tüpleri temizledik sadece hasarlı şuan demişti. Sonrasında doktoruma filmi ve raporu götürdüm ve nasıl olurda tüp bağlarsınız diye çıkıştım. Doktorum da böyle birşey mümkün değil bırakın Türkiye'de dünyanın hiçbir yerinde sizin onayınız olmadan kimse böyle birşey yapamaz dedi. Rapor ve filme baktı tıkanıklık var sadece ve istediğiniz yere bunları gösterebilirsiniz dedi. Sonuç olarak Fulya açık emar maalesef bende birçok soru işareti bıraktı, işlerini ne kadar bilinçli yapıyorlar acaba diye?

Aynen. Öyle cnm gün takıntım yok en başından beri hep içimde oldu benimle hissivr
Sen neler hissetmiştin
Ben daha öncesinde dogal gebelikleri kaybedince tup bebek kesin çözüm dedim ve iki transfer de tutmadi ... Bu üçüncü denemem ve son iki embriyoyu koyun gitsin ya herru ya merru dedim hatta tutmazsa hayatima bakicam artik dedim gayet nötr başladım tedaviye ama transfer gununden sonra hep bir umut doluydum hissediyorsun demek ki ... Az bi kasik batmasi bel agrisi ve goguslerim büyüdü gibi geldi bana baska bir belirtimde olmadi

Ben daha öncesinde dogal gebelikleri kaybedince tup bebek kesin çözüm dedim ve iki transfer de tutmadi ... Bu üçüncü denemem ve son iki embriyoyu koyun gitsin ya herru ya merru dedim hatta tutmazsa hayatima bakicam artik dedim gayet nötr başladım tedaviye ama transfer gununden sonra hep bir umut doluydum hissediyorsun demek ki ... Az bi kasik batmasi bel agrisi ve goguslerim büyüdü gibi geldi bana baska bir belirtimde olmadi
Göğüs ve bel harici kaşık batması. Ve rahim baskısi bende de oluyor gibi ara ara
Bizde erkek faktörü doğal hiç olmadı ama tutmazsa uzun ara veririm diyorm hala ama içim öyle bı hos ki olduğumdan beri nasıl desem deegisik hep umut doluydum hala da öyle arada olumsuzluk yükleniyor hop siliyorum supriz vs düşünüyorum rüyalarda. Vs herkes taktiğin iicn diyor ama bazen hatta çoğu şey malum olur umarım bu da doğrudur 🥰

Back
X