Keyfini çıkarın benceOfff valla fena bi heyecanmis ruya gibi geliyor şuan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keyfini çıkarın benceOfff valla fena bi heyecanmis ruya gibi geliyor şuan![]()
Teşekkür ederim inşallah hepimiz ayni sonuclari alip birlikte keyiflenelimKeyfini çıkarın bence![]()
İnşallahBen de bugün 2. Testimi verecem diye gece uyuyamadım, inşallah güzel bir artış olmuştur![]()
İnşallah ,sizin adiniza gerçekten çok sevindim. Ben pazar günü kan testi vermeyi düşünüyorum . Olumlu ,olumsuz yazarim sonucu . Herkesin sonucu güzel olsun diliyorumTeşekkür ederim inşallah hepimiz ayni sonuclari alip birlikte keyiflenelimburada sevincimi ilk paylasabildigim insanlar olduğunuz icin teşekkür ederim
![]()
Oldu benceBen de bugün 2. Testimi verecem diye gece uyuyamadım, inşallah güzel bir artış olmuştur![]()
Insallah cektigimiz cefanin sefasini surmeye cok az kaldi canim yaaHemde nasıl agrı bugün üstümü değişirken bile tshirt biraz sıkı geldi o bile canımı acıttı zaten iğne yaptığım yerin üzerine yatmayı geçtim dokunamiyorum daha çok var nasıl vurucam bilmiyorum![]()
Ayyy gurban olurum ne tatli ben burdayim diyor masallah canimmKizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi![]()
Birde 5.ci gunundemisin Masallah YaaaKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi![]()
Kizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi![]()
Oldu bencebenim içime doğan olur genelde kaygıya gerek yok
![]()
İnşallahBen de bugün 2. Testimi verecem diye gece uyuyamadım, inşallah güzel bir artış olmuştur![]()
Ayyy gurban olurum ne tatli ben burdayim diyor masallah canimm![]()
Evet ya daha dun hic bişey yoktu tek çizgiydi şok oldumBirde 5.ci gunundemisin Masallah Yaaa![]()
Dimi 5. Gunde inanamadimAyy maşallah erken olmasına rağmen baya belirgin çıkmış![]()
Dimi 5. Gunde inanamadimtşk ederim canim benim ne guzel ildu sizllerle guzel haber paylaşmak. Ben aldiigmiz her güzel haberde biraz daha umutlaniuordum birilerine umut olabilirsem ne mutlu bana
![]()
Ayyy Allahım şükürler olsun yaKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi![]()
Hemen testlerimi yapmaya başlıyorum5. Gün embriyosu cidden 5. Gunde ben buradayim diyormus![]()
4. günden sevgilerArtık günü gelmistir![]()