- 14 Mayıs 2022
- 69
- 70
- 3
- 44
Amh değerine bakmadı. Dört folikülün için boş çıktı anlayacağınızYumurta rezerviniz kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amh değerine bakmadı. Dört folikülün için boş çıktı anlayacağınızYumurta rezerviniz kaç
Once saglikla döllensin sonra gelissin sonra tutunsun inşallah6 yumurtayı çözdürüp embriyo yapmayı deneyecek inşallah birisi tutunur
Allahım duy sesımızı mucızenı gosterInsallah canim benimde tek temellim o
Cunki biri bari tutunsun die cok duâ ettim![]()
maşallah.. darısı bizlere inş böyle güzel haberler duydukça çok seviniyorum hem bizlere de umut yüklüyorKızlar 3. Testim 1850 çıktı karından baktı doktor keseyi çok hafif gördüm dedi haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlı duygular yatüm ictenligimle dua ediyorum herkese nasip olsun diye
Hangi sehir hangi doktora gidiyorsun cnm infertilite sebebi neydi amh bakilmasa da olur ultrasonda görüyor yumurtaları ama yaş ve buna bagli kalite sorunu olabilir diyorlar genelde dert etme sonuçta 6 yumurta dondurulmus varmis çok şükürAmh değerine bakmadı. Dört folikülün için boş çıktı anlayacağınız
Ayyy bende oyle cok uzun degil ama transferden beri küçük notlar alıyorum günlük.Aynen öyle hem günlük hem videolar var günlükte yazıyorum transferden. Sonra daha düzenli tabi öncesinde de yazdım histereskopi den itibaren
İnşallah canım![]()
İnşallah canim benim güzel düşün saglikla tutsunlar6 yumurtayı çözdürüp embriyo yapmayı deneyecek inşallah birisitutuİbl
Inşallah <Guzum cok tesekkur ederim burda hepimize sımsıkı destek oluyoruz en guzeli buAllahım duy sesımızı mucızenı goster
Canım hatay’dayım ilk denememiz. Eğer bu 6 yumurta da olmazsa prp tedavisi yaparız dedi. 44 yaşında hiç yumurtası olmayan bir hastaya prp yapmış ve kendiliğinden hamile kalmış. İnşallah gerçek kalmaz.Hangi sehir hangi doktora gidiyorsun cnm infertilite sebebi neydi amh bakilmasa da olur ultrasonda görüyor yumurtaları ama yaş ve buna bagli kalite sorunu olabilir diyorlar genelde dert etme sonuçta 6 yumurta dondurulmus varmis çok şükür
Benim de tanidigim birinin amh cok düşüktü ve doktorlar zor vakasin umutsuz vakasin demisler sonra birakti kendi haline ve şimdi dogal gebelik oldu Allah ol derse olurCanım hatay’dayım ilk denememiz. Eğer bu 6 yumurta da olmazsa prp tedavisi yaparız dedi. 44 yaşında hiç yumurtası olmayan bir hastaya prp yapmış ve kendiliğinden hamile kalmış. İnşallah gerçek kalmaz.
Benim de ailem bursadaEvet ya biraksalar durmadan Test yapabilirimben hala belirtim falan yok diye ikna degilim
evet Bursada dogru
![]()
Aa oyle mi neresindelerBenim de ailem bursada![]()
Ben transferle basladim kullanmaya, 10 gün eğer gebelik olursa doktor soylecekmis tekrar ama coraspin opudan (19 nisan) beri kullaniyorumKızlar eğer bende hamileysem oksapar başlicaz pıhtılaşma meyilliyim. Siz ne kadar kullanacaksınız oksaparı bişey dediler mi? Sanırım pıhtılaşma meyilli olunda doğurana kadar kullanılıyomuş![]()
Bana da oyle dediler ama rapor cikarmak icin napmak lazim anlamadim normal recete veriyorlar hep oksapar 10gunluk ve cok pahaliKızlar eğer bende hamileysem oksapar başlicaz pıhtılaşma meyilliyim. Siz ne kadar kullanacaksınız oksaparı bişey dediler mi? Sanırım pıhtılaşma meyilli olunda doğurana kadar kullanılıyomuş![]()
Pıhtılaşma ve genetik testlerim temiz ama bende kullanıyorum transfer gününden beri . Sanırım 12. Haftaya kadar da kesmezler. Sizin durumunuzda bu daha uzun sürebilir .Kızlar eğer bende hamileysem oksapar başlicaz pıhtılaşma meyilliyim. Siz ne kadar kullanacaksınız oksaparı bişey dediler mi? Sanırım pıhtılaşma meyilli olunda doğurana kadar kullanılıyomuş![]()
Aile hekimimize yazdırmış eşim ikinci kutuyu ve SGK karşılamış . Sadece 55 lira ödedim dedi . Bunu da düşünebilirsiniz .Bana da oyle dediler ama rapor cikarmak icin napmak lazim anlamadim normal recete veriyorlar hep oksapar 10gunluk ve cok pahali
Yaaa valla bugun test pozitif olunca gene 400kusur lira odeyip aldimAile hekimimize yazdırmış eşim ikinci kutuyu ve SGK karşılamış . Sadece 55 lira ödedim dedi . Bunu da düşünebilirsiniz .
Bende bilmiyordum . Eşime fotoğraf atmıştım dun bunları alır misin diye işyeri hekimi uyarmış . O da aile hekimimize gitmiş durumu biliyorlardı zaten. Sizde aile hekiminizle görüşün yardımcı olacaktır .Yaaa valla bugun test pozitif olunca gene 400kusur lira odeyip aldim
Benim artık sisiyor gobegim nereye iğne yaparsam morluklar icin bebe yagı varsa evde yatmadan bi pamukla sür canım iyi geliyor ben öyle gecirdimOff fena morarmis gobegim ya sizin de boyle oluyor mu