• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben de hergun yaptim ve koyulasma olmuştu hadi hayırlısı cnm 🥰
Amin canım inşallah 5. Gün ve 7. Gün yaptım içimden yarına kan testi vermek geliyor babalar günü diye ama beklicem Sali gününü 😅 bu arada evde 2 tane daha testim var onlarla oyalanırım biraz

Çok teşekkür ederim 💕 umarım kan testimde güzel sonuç çıkar 🙏
Bugün sanki bi tık daha koyu ama inşallah devamı gelir biraz korkuyorum 🫢
Kızlarrrrrr hemen sevinmeye korkmakta cok haklıyız ama şimdilik bu aldigimiz harika haberler bizi mutlu ettikce içimizdeki bebise de iyi gelecektir 🥰 insallah guzel değerler alacağız 🎊🎊🎊🙏🙏🙏

Amin canım inşallah 5. Gün ve 7. Gün yaptım içimden yarına kan testi vermek geliyor babalar günü diye ama beklicem Sali gününü 😅 bu arada evde 2 tane daha testim var onlarla oyalanırım biraz
Yarin kaçıncı gun 8 mi ? Yine de zamaninda vermen daha iyi

Aylardir buralardayım bana mi oyle geldi bilmiyorum ama sanki burada durmadan güzel haber aliyoruz gibi diger topiclerde hic boyle görmemiştim 🙈arada tabiki olumsuz aldığımız haberlerde oluyor ama eminimki o arkadaslarimda en kisa surede guzel haberler alacak. Bu yol uzun bir yol sabır gerektiren kimi zaman üzen bir yol ama hepimiz icin sonu mutluluk olacak !🥰🙏❤️

Bende ayni fikirdeyim🥰🥰😍 ama biraz garip hissediyorum sizinde oyle mi yani evet suan hamileyim ama hic oyleymis gibi hissetmiyorum belirti anlaminda degilde sanki rüyaymış gercek değilmiş gibi🤭
Aslında ben önceki gebeliğimde yaşadığım şeyleri yaşadığım için tahmin ediyordum ancak yine de %50 olarak düşünüyordum ki salı günü tahlil günüm, o güne kadar bile içimde bir kuşku var ☺️ bende şuan algılayamıyorum. Yarın eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum bakalım onun tepkisi ne olacak ☺️

Hepiniz sağolun canlar ailemden önce size haber verdim desteğiniz duaniz için çok sağolun evet çok zor ama toparlancam mecbur pazartesi hastaneyi Arıcam bakaalim ne dicekler
Hepimiz yaşadık bunları , ben üçüncü denememde gördüm pozitifi Allah'ın izniyle devam eder ins ... Ama inan ki bugun negatifse hayırlı degildi demek ki... Kalben inan ve dualarini eksik etme ... Hepsi geride kalicak ... Uzun bir yol oldugunu en basindan hepimiz biliyoruz o yüzden durma yuremeye devam cnmmm...

Bende ayni fikirdeyim🥰🥰😍 ama biraz garip hissediyorum sizinde oyle mi yani evet suan hamileyim ama hic oyleymis gibi hissetmiyorum belirti anlaminda degilde sanki rüyaymış gercek değilmiş gibi🤭
Heh işte bende o var rüyamda görmüş gibiyim gidip gelip testlere bakıyorum 🤣🤭

Evet yarin 8. Gün salı günü test günüm beklerim heralde hemen kan vermem zaten damarlarım ince bide delik deşik olmim 😂😂😂
Ahahaha o önemli degil de tam günün de verince degerin de güzel çıkar diye dedim kuzum simdi erken test verince benimki düşük mü cikti acaba diye ister istemez telaslanabiliriz malum hepimiz pipirikliyiz 🤣🤣🤣

Back
X