• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle mii

Benim de 3. Günüm transfer günümü saymazsam.
Batma gibi değil de sanki regl yaklaşıyor gibi hissettiriyor .
bişey var tam adını koyamıyorum .
Gelip gidiyor hafif hafif şiddetli olmadı hiç.
Elimi karnımın üzerine koyuyorum hep rahatlatıyor 🥰

Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle mi

Merhaba hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah allahım. Benim de 3. Günüm gece sol kasıkta batmalar oldu sizde de öyle mii
Tesekkurler ins sizde hayirliyla pozitif sonuclar alirsiniz . Evet batma yada cekilme hissi gibi bir his oluyordu.

Benim de 3. Günüm transfer günümü saymazsam.
Batma gibi değil de sanki regl yaklaşıyor gibi hissettiriyor .
bişey var tam adını koyamıyorum .
Gelip gidiyor hafif hafif şiddetli olmadı hiç.
Elimi karnımın üzerine koyuyorum hep rahatlatıyor 🥰
Aynen benim de öyle işte tarifi yok :( acaba reglin habercisi mi 😢

Zannetmiyorum canim .
Kullandığımız ilaçlardan dolayı günümüzde olmuyormuş uz.
Öyle duymuştum 🤗
Belkı de tutunuyor dur minikler😇🙈
Allahım inşallaaaahhh😍😍 3. Gümn dondurulmuş tek embriyo benim. sizin kaçıncı gün embriyosun ve taze transfer mi.?

Aaa ne güzel :) siz burda mı tedavi oluyorsunuz? Ben ilk tedavim lotus hastanesinde olmuştum

Evet üniversite hastanesine gidiyorum

Ne guzell Allah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin.icim rahatladi biraz , nerde belirti diye baksam illa bi goguslerde hassasiyet yaziyor olmayincada tedirgin oluyor insan haliyle 😊
Az önce eşime dedim hiç hamile gibi değilim belirtim yok inşallah her şey yolundadır 😊

Evet üniversite hastanesine gidiyorum

Az önce eşime dedim hiç hamile gibi değilim belirtim yok inşallah her şey yolundadır 😊
Memnun musunuz diye soracaktım ama hamilesiniz galiba, hayırlı olsun. Bende rapor çıkarabilirdim ama uğraşmak istemedim açıkçası. 5. Gün embriyosu muydu acaba

Çoook sevindim rabbim sağlıkla eksiksiz kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza

Memnun musunuz diye soracaktım ama hamilesiniz galiba, hayırlı olsun. Bende rapor çıkarabilirdim ama uğraşmak istemedim açıkçası. 5. Gün embriyosu muydu acaba

Süreç biraz uzun ilerliyor ama çalıştığım için şehir dışına çıkmak zor olacaktı evet 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldum cuma günü kese kontrolüm var darısı tüm bekleyenlere insallah

Haklisin ben de karistiriyorum bazen 🤣 ben evde 6.gunden itibaren idrar testi yapıp gordum cift cizgiyi, 10 gunde yani transfer gununu sıfır sayarak 10.gun kan testim 285.2 cikti çok şükür sonra iki gun gecince yine test yap dediler o da yarina denk geliyor iste artış güzel olursa iki hafta sonra ultrason kontrolü icin randevu verecegiz dediler
İkimizin aynıydı transfer günleri🥰291 cıktı benimde ptesi tekrarlıcaz testi bakalm keseyi görmeyene kadar rahatlayamıykr insan 🥲

Back
X