• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim kullandığım ilaçlar sabah 8:30 prednol, 8:40 redostim, 9:30 monodoks, 10:15 ecoprin, 11:00 estrofem, 14:00 folikasit, 19:00 enox ve prosgestan iğne, 21:30 monodoks, 23:00 estrofem ve kapanış :) siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz ? Bugün akşam monodoks son olacak sadece diğerleri aynen devam.

Tek taraflı hafif kasik ağrım var . Daha önce de dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum . Tüpümun biri alındı fakat diğerini almamışti doktor . Çok düşük olasik dış gebelik ihtimali ama bugün tek taraflı olunca ne yapsam bilemedim :KK43:
Canım bende aynı durumdan muzdaribim sol tüpüm pazartesi alındı zaten tek tüplü olduğumuz için tek taraf ağrır bizde diye düşünüyorum artık ama dış gebelik geçirdiğimiz için tekrar olma olasılığı düşükte olsa var o yüzden erken teşhis önemli bi kan ver istersen hamile olup olmadığını öğren sonra doktora git başından geçenleri anlat ona göre takip ederler vajinal ultrasonla da bakarlar

Selam kızlar, bende 9 Haziran’da embriyo transferi oldum. Yarın sabah test yaptıracağım. Yalnız şu an aşırı mide bulantım var. Kullandığımız hormon ilaçlarından mı diye düşünmeden edemiyorum. Aranızda benim gibi bu evrede mide bulantısı yaşayan var mı acaba? :KK64:

Selam kızlar, bende 9 Haziran’da embriyo transferi oldum. Yarın sabah test yaptıracağım. Yalnız şu an aşırı mide bulantım var. Kullandığımız hormon ilaçlarından mı diye düşünmeden edemiyorum. Aranızda benim gibi bu evrede mide bulantısı yaşayan var mı acaba? :KK64:
Merhaba benm 9. Günüm bir kac gundur bnmde bulantım var hatta dün istifra ettim malesef 🤦🏽‍♀️ ev testim pozitif sabah kan vericem

Ah süper heyecanlı bekleyiş 🥰 iğne konusunda bana devam dedi bugün doktorum .Kişiye göre değişiyor mu hiç bir fikrim yok tabi .
Muhtemelen degismiyordur ya bebislerin düşük riskini azaltiyor tutunmasina yarıyor diye vereceklerdir diye tahmin ediyorum ozman tekrar 😆 peki ne zamana kadar devam dedi

Çok sevindim senin adına :KK36:emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah. Ben korkudan evde test yapamadım açıkçası. O yüzden heveslenmek istemedim. İlaçlarda çok ağır olunca ona yordum biraz.

Back
X