• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba, benimde 10. değerim 139,3 çıkmıştı 12, gün 459,4 çıktı. hiç düşmeyin inşallah artarak yükselecek ve tutanak annesine :)
☺️Keseyi gördük çok şükür ama yine de tedirgin insan Dr. Daha canlı olup olmadığını bilmiyoruz deyip temkinli yaklaştı hayırlısı hepimiz için

4.gün ilk defa duyuyorum😲 genelde 3 yada 5 olurdu. Benim transfer hayırlısıyla ay sonu yada temmuz başı gibi olacak 3.gün embriyosu , 27 Haziran kontrole gideceğim.
Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında☺️☺️

Transferin 2.3 günü ne hissettiniz. Yazar mısınız. Şuan otel odasında bekliyorum. 3 gün seyahat yok dedi doktor. Benim karın ağrısı ve guruldama oluyor. Sizde de oldu mu
Benim de olmuştu transferden sonra 1 2 gün ama nedenini bilmiyorum 🤷
Test sounucumu bekliyorum .

☺️Keseyi gördük çok şükür ama yine de tedirgin insan Dr. Daha canlı olup olmadığını bilmiyoruz deyip temkinli yaklaştı hayırlısı hepimiz için
çok sevndim inşallah darısı kalp atışına:) bende heyecanla kontrolü bekliyorum günler geçmiyor hepimiz için hayırlısı

Bana da çok geldi kan tahlili oldum 2 hafta sonra randevu alın dedi yıkıldım zaten 🙈 belki kalp atışını da mı aynı anda görmek istediler acaba dedim
Sorma o yıkıntı bende de mevcut 🤣🤣🤣 dayanamayip bulundugum sehirden bir doktora giderim belki ilk once sonra da tüp bebek merkezine giderim yine nolcak ki 🙈🙈🙈

Back
X