• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Değerler artinca dış gebelik mi oluyor 🥺 hic kötü düşünme saglikla inşallah bebisin seninle olacaktir endiselerle bitmez bu hamilelik bize 🙈
Ayy evet bitmez bide yasayınca daha kötü oluyor bu 4. Gebeliğim ama bi oğlum var çok şükğr 🤲83 291 1196çok fazla artmış 5 kat belki de biley yoktur ama işte gecen defa da böle yükselmişti keseyi görememiştik ama ben inanıyorum bu defa normal kesyi görcez 🤲

Ayy evet bitmez bide yasayınca daha kötü oluyor bu 4. Gebeliğim ama bi oğlum var çok şükğr 🤲83 291 1196çok fazla artmış 5 kat belki de biley yoktur ama işte gecen defa da böle yükselmişti keseyi görememiştik ama ben inanıyorum bu defa normal kesyi görcez 🤲
Ah ben sizi çok iyi anlıyorum . Bu defa herkes normal keseyi gorucek inşallah 😍

Kötüyü düşünme cnm belki çoğul gebelik 😉🧐 Rabbim ne eylerse güzel eyler diyip bekliycez nabalim

Hayırlı olsun canım Allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin aslında embriyologlar hangi gün uygun olduğunu dusunurse o gün oluyor canım bugün keseyi gördüm darısı kalp atışında☺️☺️
Kac gun sonra keseyi gördünüz değeriniz kaçtı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰

Atladıgim varsa diye yazmak istedim hepinize Cook cokk teşekkür ederim. Umarim bu yolda hepimiz saglikla o guzel habere bebegimize kavusuruz. Aynı şekilde olumlu sonuc alan butuna arkadaşlairmin degerleri güzelce artsin umarim haber bekleyen arkadaslarm umarim guzel olumlu sonuçlar alsin biz onlara umut olalim🙏
Olumsuz sonuç alan arkadaslarim ise lutfen moralini yüksek tutsun güçlü olsun eminim hepinizin guzel sonuclarini alacagiz ❤️❤️
Canım öncelikle çok tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebeğini 🙏🏼💌 Ben de kimyasal gebelik yaşadım daha yeni şimdi dondurulmuş embriyolarımız vardı bende onlara tutunuyorum inşallah onlar da bana tutunur 🙏🏼İnşallah hepimiz güzel pozitif haberler alırız 🤍

Her geçen gun aklimizda yeni sorular oluşuyor bilenler yesillendirsin beni soru geliyor :))
Simdi bizim bebisler transfer gününe kadar iki haftalik sayiliyormus 10. Günde de 3+3 olmus oluyor bu mantikla ben mart 2023 annesi oluyorum bu sistem dogru mu farkli bilen var mi?????😆😆

Son adet tarihine göre hesaplanıyor sanırım uygulamalarda o şekilde çıkıyor 🤷

Selam kızlar ☺️
Tahlilim normalde yarın ama ben bugün verdim. 165 çıktı. Pozitif çok şükür, 2 gün sonra tekrar test vereceğim. ☺️Rabbim tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah 🙏
Maşallah cnm cok güzel Allah tamamına erdirsin hepimizi 🥰🤲🤲

Back
X