• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

merhaba bende aşılama ıcın doktora gıttım kist var dedı ve ginera verdi ama ben tedirginim sonrasında hamıle kalabilir miyim diye . siz sorabildiiz mi devlette soru da soramyorz
Merhaba, bende son transferimden önce gittiğimde kist gördü ginera verdi ve erteledi transferi ginera kullandıktan sonra rahim tertemiz olmuş şimdi deneyebiliriz dedi ve pozitifi gördüm çok şükür. korkmayın inşallah o sizi hazırlayacak

Kızlarr, bende iş yeri hekimime rica ettim lutinus, estrofem ve proluton u regl düzensizliği tanısı ile reçeteye yazdı gün içinde alıcam inşallah eczacı sorun çıkarmaz. durumu size bildiririm

aşılama ve tüp bebek tedavisinde doğum kontrol hapı sıklıkla kullanılıyormuş zaten, benim hapım bitti 3 gün sonra adet oldum şimdi kontrole geldim sıramı bekliyorum. sizde hiç endişelenmeyin ilacınızı için doktorlar ters bir durum yaratacak ilaçları zaten vermezler 😌
çok teşekkür ederim . Hangi hastaneye gıdıyorsunuz

Hiç üzülme cnm vardir bi hayır de, kacinci denemen yasin kac problem nedir bilmiyorum ama daha zamani vardir demek ki ... Hep soylerim Allah bekletiyorsa daha güzeli icindir... Sabret , en azinda tedavi yöntemi var bazi kisileri umutsuz diyip gönderiyorlar tedavi bile etmiyorlar çok şükür de tedavi olabilecek durumdayim de ... Allah'a emanetiz neylerse guzel eyler
Canım 33 yas sebepsiz ınfertılıte ozelde bı deneme devlete 1 deneme yani 2 cı tup bebek tabıkı sukur ediyorum en azından tup bebek yapabiliyorum

Bel ağrısı kasıkta batma göğüs ağrısı baş dönmesi çabuk yorulma sık sık acıkma şimdi herşey normale döndü
Belirtiler gidip geliyor hic oyle dusunmeyin😔 mesela kasık agrisi bir gun var bir gun yok bel ağrısı yorulunca artiyor bas donmesi bir iki kere yaşadım sizinde muhtemelen bir gelip bir gidiyordur

Son düzenleme:
Kizlar 10. Gün kandan sonucum 265
13. Gün 329 sanırım kimyasal yarın tekrar kan vereceğim ama bütün belirtilerim sıfırlandı korktuğum başıma geldi 😞
Dur bakalim genellikle 12. Gunden sonraki artislar daha duzenli olurmus ne dedi doktorun yorum yapti mi

Back
X