• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende de sag tarafta var daha once dış gebelik gecirdigim icin korkuyorum biraz acikcasi kese gorunene kadar rahat yok
Merhaba benimde bugun yani transferin 14. Günü başladı sağ kasık ağrısı hiç geçmiyor hafif sızlar tarzda va bacağıma kalçama vuruyor dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin ağrınız nasıldı keseyi görebildiniz mi dış gebelik ağrısı böyle mi oluyor

Selam kızlar 2 gün önce test sonucum 165 ti bugün 209.6 doktor çok iyi yükselmemiş dedi. Ama sizin fikrinizi de öğrenmek isterim. Çok mu kötü bir yükseliş?

Merhaba benimde bugun yani transferin 14. Günü başladı sağ kasık ağrısı hiç geçmiyor hafif sızlar tarzda va bacağıma kalçama vuruyor dış gebelik olmasından çok korkuyorum. Sizin ağrınız nasıldı keseyi görebildiniz mi dış gebelik ağrısı böyle mi oluyor
Ben normal yolla gebe kaldığımda dış gebelik geçirmiştim çok ciddi kasık ağrısı çekmiştim. Ama negatif düşünmeyin hemen. Bu tüp bebek denememde de ilk haftada ağrım olunca hemşireye yazdım normal olduğunu söyledi nidicard verdi ilaç. Onu kullanılıyorum. Sanırım kaslarımız geriliyor

Bende simdi kum cıktı doktor cipro verdi aradim doktorumu kullanabilirsin dedi monodoks u bıraktım bide vitamin verdiler

Merhaba benim hafifledi baya henüz keseyi görmedim sizin de bir kac güne gecer umarim, benim de bir kac gün sürdü. Bu arada testiniz pozitif sanırım, bisey yoktur Allah in izniyle. Bir cok kisi de tek tarafli agri oluyor.

Kızlar selam. 2 gün önce test sonucum 165 çıkmıştı bugün 209.6 çıktı sizce yükseliş kötü mü? Doktor iyi yükselmemiş dedi. Siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba benim hafifledi baya henüz keseyi görmedim sizin de bir kac güne gecer umarim, benim de bir kac gün sürdü. Bu arada testiniz pozitif sanırım, bisey yoktur Allah in izniyle. Bir cok kisi de tek tarafli agri oluyor.
Evet pozitif daha kese görmedik henüz 619 da beta bugun böyle değişik zonklama gibi sağ tarafta ağrım olunca bütün gün araştırdım araştırdıkça modun düştü. Teşekkür ederim yanıtınız için Benimde çift embriyo transferi belki ikizdir diye umuyorum

Ben normal yolla gebe kaldığımda dış gebelik geçirmiştim çok ciddi kasık ağrısı çekmiştim. Ama negatif düşünmeyin hemen. Bu tüp bebek denememde de ilk haftada ağrım olunca hemşireye yazdım normal olduğunu söyledi nidicard verdi ilaç. Onu kullanılıyorum. Sanırım kaslarımız geriliyor
Teşekkür ederim benim tüp bebek hep ağrım oluyorduda bugun ki dinlenince geçmedi tek taraflı ve bacağıma vuruyordu anca şmdi hafifledi çok korktum teşekkür ederim verdiğiniz moral için allah razı olsun

Kızlar selam. 2 gün önce test sonucum 165 çıkmıştı bugün 209.6 çıktı sizce yükseliş kötü mü? Doktor iyi yükselmemiş dedi. Siz ne düşünüyorsunuz
Biraz az artmış ama 2 gün sonra yenileyin ona göre bi yorum yapar doktorunuz

Evet pozitif daha kese görmedik henüz 619 da beta bugun böyle değişik zonklama gibi sağ tarafta ağrım olunca bütün gün araştırdım araştırdıkça modun düştü. Teşekkür ederim yanıtınız için Benimde çift embriyo transferi belki ikizdir diye umuyorum
Canım saçmalama ya, biraz sal kendini, ne alakası var dış gebelikle, gayet güzel sonuçların :-)

Ikız belirtisidir belki🥰

Ağrı yaşayan kızlar Allah korusun kanama olmadığı sürece Allah’ın izniyle bişey olmaz korkutmayın kendinizi🤲🏻 Kan değerlerinizde sorun yoksa vücudumuz her türlü reaksiyonu verebiliyor kötü düşünmemeye çalışın moralinizi bozmayın🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻 RABBİM CANLARINA SAĞLIK VERSİN 🥳💜💜

Back
X