• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Insallah guzel pozitif sonuclar alirsiniz. Ben ekstra hic birşey yapmadim transferimin 3. Günü piknige bile gittim. Yani bence gidin esinizle yemege zaten bana merkezimde agir spor harici herseyi serbest birakmisti.
ayy insallah bende pozitiv gorurum🙏🙏🙏 siz pozitiv sonuc kacinci gunde aldiniz?

sizinkide kutlu olsun🙏🥰🥰 ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz? ben 1 haftaya baslarim dayanamam. progest diye bir fitil. sizce disari ciksam zarar olur mu?
Tesekkurlerr 😍♥️ Olmaz ya fazla gezmeyin ama. Yakin mesafeyse gidin. Ben bir haftayi bile bekleyemiycem galiba. Pazar gununden başlarim yapmaya. Çikmasi için çok erken olsa da napayim kafayi yemekdense yaparim rahatlarim 😀

Amin canım benim.Tabiki rabbim en doğrusunu bilir ama gönlümüzden geçeni de o biliyor.Bizler gibi emek veren herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun.Hamile olanlarımız sağlıcakla bir avazda kucaklarına alsınlar inşallah.Negatif olan canlarada rabbim hem maddi hem manevi yardım etsin inşallah.Yüreklerinizden öpüyorum hepinizi.
Amin kuzum amin ... Ne güzel yüreğin var Allah kalbinin güzelliğine mukafatlandirsin seni 🥰😇🤲🤲🤲

Cnm gözün aydın peki keseye göre hafta tahmini yaptı mi yani ölctü mü keseyi
Yok son adet günüme göre ne kadarlık olduğunu söyledi. Ölçüm yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum sormak aklıma da gelmedi hiç 😌 ultrason kağıdında yazar mı ki bakıyım

Hayirli olsun sizinkide🙏🙏 iki tane 5 gun embryosu. peki siz? dun yatdim, bu gun ara ara kalktim. bu gun evlilik yildonumum aksam esim yemeye gidelim olucagi varsa olur diyor. gitsemmi gitmesemmi kararsiz kaldim. sizde durumlar nasil? bu arada progesteron fitil olarak ne kullaniyorsunuz?
Ben şöyle düşünüyorum normal dogal gebe kalindiginda da haberimiz olmuyor ve adet gecikince ogreniyoruz tutunduğunu, iciniz ferah tutun ve abartılı olmayacak sekilde harektli olun kan akışı da önemli bir yerde yani 🤭🤭 litunus fitil kullanıyorum günde 3 kez

Yok son adet günüme göre ne kadarlık olduğunu söyledi. Ölçüm yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum sormak aklıma da gelmedi hiç 😌 ultrason kağıdında yazar mı ki bakıyım
Son adet tarihine göre genelde tüp bebeklerde uymuyor cnm cunkü ben mesela gec transfer oldum o yüzden doktora ekstra belirtmem gerekecek sanırım. Evt yaziyor ultrason ciktisinda mm olarak

Teşekür ederim malesef kan sonucum 350 çok yukselmemis doktor ilaçları kes pazartesi tekrar kan ver dedi düşmesini bekleyeceğiz 😞😞 nasip degilmis
Olsun en azindan pozitifi görmüş oldun , demek embriyo saglikli degilmis ama rahim kabul etmis yine de ... Bu da bir gelisme senin icin böyle düşün cnm ... Kac kez deneyip negatif olanlar var aramizda ... Rabbim bir sonrakine yüzünü güldürsün

Teşekür ederim malesef kan sonucum 350 çok yukselmemis doktor ilaçları kes pazartesi tekrar kan ver dedi düşmesini bekleyeceğiz 😞😞 nasip degilmis
Ah canım benim kendini uzmemeye çalış. Biliyorum çok zor ama geçmişte aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum. En kısa zamanda gönlündekini diliyorum senin için 🤗

6480B7D8-8B6A-4066-8CD7-BCBFB6A32DD1.webp
bugün 7. Günüm sonuç negatif :(

Yok etme canım🥰 Rabbim ol derse olur biz duamızı edelim kesemizi de gördük şükür içi dolu dedi 🥰 hastaya da kalp atışı için çağırdı Kazasız belasız rabbim devem ettirsin hepimizinkini 🥳🥳🥳

Canımm hayırlı olsun benim de yarın kontrolüm var inşallah ben de görürüm keseyi de bebeği de 🤲

30 Haziran test günüm olsa çıkmazmıydı
Bence çıkmayabilir canım erken.
İlk transferimde 3. Gün embryosuydu 9. Gün idrar testi yaptım negatif çıkmıstı. ağlamistim çok ilacları bile kesmeyi düşünmüştüm o ara lekelenmem de olmuştu ben adet oldum sanmıştım devamı gelmemişti leklenmenin .
Doktor test sonucunu söylediginde çok şasirmistim sonucum 64 gibi bişey çıkmıştı.
Sonra kimyasala benzer bir durum oldu .
Bence ümidini kesme şuan .

Back
X