- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ayy inşallah cnmmm keseyi kalp atışını duysam azcik rahatlarimmBu arada iyi yapmışsınbence 30 haziranda görünür kesen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah cnmmm keseyi kalp atışını duysam azcik rahatlarimmBu arada iyi yapmışsınbence 30 haziranda görünür kesen
![]()
Hahha çok tatlı ben hiç test yapmadım evde bende mi alıp yapsam acaba die dusunmedim diil![]()
Ahahaha cikellam artik vazgeccc yahuBen evde idrar testi yapıyorum hala hahahaha bağımlılık oldu sanırım![]()
Yaa aynı durumdayımAyy inşallah cnmmm keseyi kalp atışını duysam azcik rahatlarimm![]()
Ahahaha cikellam artik vazgeccc yahu![]()
Peki var mı ağrıların. Benim bugün adet günüm ve adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyorBenim de 30 Haziran test günüm idrar testine bakmayacağım
Keseyi görursek inşallah o zaman yapayım hatıra kalsınAl yap bence saklamak istersin belki![]()
Kasik ağrısı ,bel ağrısı bunlar oluyor korkmayın . Ben regl ağrısı hiç yaşamam ama transferden sonra oldu mesela .Peki var mı ağrıların. Benim bugün adet günüm ve adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor![]()
Keseyi görursek inşallah o zaman yapayım hatıra kalsınBenim bu kaset testlerle aram çok iyi değil de ondan temkinliyim
![]()
valla hesap makinesi elimde kaç çıkar diye hesapladım o seviye3. Testi yaptırmadım ama haftaya randevu aldımtest de beni geriyor ay ne oldu ne bitti kağıt kalem elimde onu hesapliyorum sonra
![]()
Bizi bizden baska kim anlar kiYaa aynı durumdayımseni çok anlıyorum git bence de biraz rahatlarsın . Bu arada tedavi için uzak yoldan mi geliyorsun ?
hadi güzel haberlerle inşalllaahhhhhValla al bendende o kadarben 7 Haziran da transfer oldum 17 Haziran'da ilk testi yap dediler sonra da 19 Haziran'da yap dediler ve iki hafta sonra ultrasona gel dediler ama ben 4 Temmuz'a kadar bekleyemem diye 30 Haziran'a randevu aldim
iyi mi yaptim bilmiyorum
![]()
Evet hadi inşallah bir goreydik keseleriHadi inşallah bakalımAh bu kaset testler doğru diyosun ama artık yanıltmaz betalar çok güzel
![]()
kaç kutu bitirdim bilmiyorum kafalar yandııBen evde idrar testi yapıyorum hala hahahaha bağımlılık oldu sanırım![]()
Bugün regl günüm ve sanki oldum olacağım kullandığım fitil progestan adet olmamı engeller mi!Kasik ağrısı ,bel ağrısı bunlar oluyor korkmayın . Ben regl ağrısı hiç yaşamam ama transferden sonra oldu mesela .
Aminnnn cnmmm hepimiz alalım güzel haberler tez vakitte inshadi güzel haberlerle inşalllaahhhhh![]()
Aaa anladım yine de çok yakın değilmiş . Hastanenen nerede bilmiyorum ama Avrupa yakasindayim ben olur da birşeye ihtiyaç olursa yaz lütfen özeldenBizi bizden baska kim anlar kiTekirdağ yasadigim sehir cnm
Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama panik yapmayın böyle ağrılar olabiliyor bir tek onu biliyorum .Bugün regl günüm ve sanki oldum olacağım kullandığım fitil progestan adet olmamı engeller mi!
Evet hadi inşallah bir goreydik keseleri![]()
kaç kutu bitirdim bilmiyorum kafalar yandıı![]()
ayneeeen öyleGörcez inşallahhsağlıkla ilerlesin hepimizinki
Uzun süre negatiflere alışınca pozitifler böyle oluyo demekki![]()