• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim kanamam oldu az once kizlar ya çok üzgünüm tuvaletten cikarken baya pecete lekelendi hemsirelere soyledim takip edin dedi ama cok korkuyorum simdi
Normalde hemen iğne yapman lazım canım neyi takip edicen bence pruluton iğne yaptır acilde benim gecen gebeliğimde olmultunhemwn dokturun yaptor dedi suan sabah akşam progestan dex göbekten yapıyorum düşüğü önlemek amaclı zaten

Kızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
Hadi gözünüz aydınnn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşaAllah 🥰

Kızlar acile geldim kanama cogalinca, yatis yapildi 3 gunde bir igne verilmesi lazimmis vermemisler bana , burda progestron ust uste vercekler eve gidince de ignelere devam edecekmisim... Keseyi de gördük 4+3 haftalik karindan muayene ile gördü
İyi misin canimmm, çok şükür keseyi gormenizd cok sevindim🙏🙏🙏🙏 haberdat et yine bizleri

Normalde hemen iğne yapman lazım canım neyi takip edicen bence pruluton iğne yaptır acilde benim gecen gebeliğimde olmultunhemwn dokturun yaptor dedi suan sabah akşam progestan dex göbekten yapıyorum düşüğü önlemek amaclı zaten
Ay ben kanamayı görünce diğer msjları okumafım 🥺çok iyi yaptın inş saglıkla ilerler bebişin 🤲

Cnm şükür kese görünmüs Rabbim sana bagislasin evladini. Kan sulandirici kullandigini doktora söyle belki dozunu azaltır.

Kizlar cok teşekkür ederim ilginize alakaniza🥰🥰 sabaha kadar seruma devam dedi doktor, ciddi düşük tehlikesi bu kanama dedi .kalcadan progesteron yaptılar ve serum gerisi Rabbime kaldi . Tek kesem var ama su durumda kaybetme ihtimali yüksek görünüyor 🤷🏼‍♀️🥺🥺

Kizlar cok teşekkür ederim ilginize alakaniza🥰🥰 sabaha kadar seruma devam dedi doktor, ciddi düşük tehlikesi bu kanama dedi .kalcadan progesteron yaptılar ve serum gerisi Rabbime kaldi . Tek kesem var ama su durumda kaybetme ihtimali yüksek görünüyor 🤷🏼‍♀️🥺🥺
Kalbini ferah tut dua et rabbim yar ve yardımcın olsun🤲🏻🫶🏻

Lütfen kötüyü düşünme 🙏 dualarim seninle eminim bebegin çok güçlü ve seni birakmayacak 🧿

Yok sakin öyle düşünme yatış da vermişler zaten . Kanamani durdururlar bu şekilde merak etme sen 🤗

Allah yardımcın olsun lütfen olumsuz düşünme inşallah serum da iğne de iyi gelecek bebeğin sımsıkı tutunacak annesine 🥰

Ben de güncelleme ile geldim kızlar, bugün kesenin içinde bebek oluşumunu da gördük boş kese değil dedi doktor 2 hafta sonraya kalp atışı için randevu aldık, belirti veya rahatsızlık olarak ara sıra kasıklarda batma 2 ya da 3 kez hafiif mide bulantısı ama eşimin sigara içmesindeki koku falan artık rahatsız etmeye başladı.

Back
X