• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Slm arkadaşlar. Haziran 18 de 3.gun embriyoau ile transferim oldu. Bhcg ne zaman belli olr acaba. bende pek belirtti fln yok. 7.gunum bu arada.

Canısı ben de çok ağrı yaşadım adet olacakmış gibi cidden çok fazlaydı. benim de adetim çok ağrılı olur. Ama çok şükür ki sadece ağrı oldu. Kanaman olmadıgı sürece bunu dert etme🥳 tutunman olduğu için adet olamadığından ağrın oluyor benimki gibi inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnsallah canimm umarım öyledir.
Senin adet olacakmış gibi sancılar.ne zaman basladı en. Yoğun ne zamandı ben biraz son zaman diye tedirgin oldum sanırım 🙈🤲🌸

Canısı ben de çok ağrı yaşadım adet olacakmış gibi cidden çok fazlaydı. benim de adetim çok ağrılı olur. Ama çok şükür ki sadece ağrı oldu. Kanaman olmadıgı sürece bunu dert etme🥳 tutunman olduğu için adet olamadığından ağrın oluyor benimki gibi inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Sizin olumlu mu oldu🥰

İnsallah canimm umarım öyledir.
Senin adet olacakmış gibi sancılar.ne zaman basladı en. Yoğun ne zamandı ben biraz son zaman diye tedirgin oldum sanırım 🙈🤲🌸
Delirme kiz kötüyü çağırma.. belki bebek tutunuyor ve o yuzden sancin oluyor iyi düşün iyi olsun

Slm arkadaşlar. Haziran 18 de 3.gun embriyoau ile transferim oldu. Bhcg ne zaman belli olr acaba. bende pek belirtti fln yok. 7.gunum bu arada.
Aynı gün transfer olmuşuz sizinle. 2. Gün çok karnım ağrıdı. Şuan adet belirtileri var. Ama gerçekten bunlar boş. Allah ol demezse belirti olsa ne olur🥺

Aynı gün transfer olmuşuz sizinle. 2. Gün çok karnım ağrıdı. Şuan adet belirtileri var. Ama gerçekten bunlar boş. Allah ol demezse belirti olsa

Aynı gün transfer olmuşuz sizinle. 2. Gün çok karnım ağrıdı. Şuan adet belirtileri var. Ama gerçekten bunlar boş. Allah ol demezse belirti olsa ne olur🥺
Öyle mi hayırlısı olsun inşallah. Sizin test günü hangi güne verdi doktor. Benm 2 temmuz

Canım benim önceki transferimde 3. Gün embryosu 7. Günde evde idrar testinde çıkmıştı. İstersen bi evde deneyebilirsin tabii erken gebelik testi kullanmıştım. Benim de dün 3. Gün embryosu transfer edildi haftaya cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum kendim test yapmak için.

Rahatladım biraz bunları duyunca🙈🥰🐣
İyi düşüneceğim🌸
Sürekli kendimden örnek veriyorum ama ben hak ettim🙈 belirtim yok diye endise ettim, test pozitif cikti gene endise ettim hala belirti yok diye, kese icin iki hafta nasil bekleyelim diye kizdim o arada gene belirtim yok acaba duruyor mu endise əttim sonuç ne az bir kasik agrisi yasadim kanama yasadim alsana belirti ustune keseyi gördüm ama kanamam varken gördüm al sana kese ... Diyecegim o ki sabir herseyin vakti var güzelim. Dünden beri cogu arkadas bana moral vermek icin kendini unuttu burda, hepsine minnettarim ❤️🥰 icini ferah tut canim

Sürekli kendimden örnek veriyorum ama ben hak ettim🙈 belirtim yok diye endise ettim, test pozitif cikti gene endise ettim hala belirti yok diye, kese icin iki hafta nasil bekleyelim diye kizdim o arada gene belirtim yok acaba duruyor mu endise əttim sonuç ne az bir kasik agrisi yasadim kanama yasadim alsana belirti ustune keseyi gördüm ama kanamam varken gördüm al sana kese ... Diyecegim o ki sabir herseyin vakti var güzelim. Dünden beri cogu arkadas bana moral vermek icin kendini unuttu burda, hepsine minnettarim ❤️🥰 icini ferah tut canim
Rabbim tekrar yaşatmasın canım inşallah .
Hayırlısıyla kalp atışını da duyarız .
sanırım zor elde ettiğimiz için panik oluyoruz 🥰🌸
Bende normalde pozitif biriyim ama bugün böyle oldu🙈
Teste kadar pozitif olamaya devam edecegim🌸🥰

Öyle mi hayırlısı olsun inşallah. Sizin test günü hangi güne verdi doktor. Benm 2 temmuz
Benim 5. Embriyosu olduğu için olabilir 29 Haziran. Ama şimdiye kadar hiç test yapmadım o yüzden 27 haziranda idrar testi yapacağım. Bakalım var diye hissediyorum. Yaratmak kendisi için çok kolay olan rabbim bizim içinde yaratsın. Amin.

Back
X