- 29 Aralık 2021
- 160
- 196
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum umarım emek veren kıymet bilen herkes ama herkes görürHoşgeldin aramıza umarım sende pozitifi görürsün ve senin heyecanını da hep bir elden yaşarızkarında su birikme sorunu bende de olduğu için doktorum taze transferi önermedi ve beni 1 ay bekletti. ilki negatif oldu. ikinci 5. gün doldurulmuşu da haziran başında transfer oldum pozitifi gördüm inşallah sende de öyle olur mutlu haberler alırız
![]()
Kızlarrr, ultrasona kadar dayanamayıp 3. testimi de yaptırdım transfer sonrası 20. günüm beta 7506 çıktı![]()
![]()
![]()
Hoşbuldum umarım emek veren kıymet bilen herkes ama herkes görürİnşallah benim doktor bile bile dinlendirmeden yaptı tuvalette ağlıyordum ilkinde ne şurup içmediğim kaldı ne yemediğim kayısı opu oldu 4 gun sonra koydu sıvı olduğunu bildiği halde dinlendirse belki daha farklı olabilirdi ama artık hayırlı değilmiş diyorum. Benimde ikincim 5. Gun embriyosu inşallah sen gibi bende görürüm pozitifi
![]()
Ayy bu harika bi bilgi benim içinCanım benim de 22. Gün yani dün betam 13290 çıktı kese de bebek de göründü 2 gün sonra senin de o civar olur![]()
Allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallah nasip olursa 28Haziranda transfer olacağım. 2.transferim olacak bu kez transfer günü intralipit serum da uygulanacak. Bu şekilde olup olumlu etkisi olan oldu mu acaba
Hangi güne randevu verdiler normalde. İnsan cidden sabredemiyorAyy bu harika bi bilgi benim içinYa pazartesi arasam geliyim mi diye gel derler mi acaba
![]()
Hangi güne randevu verdiler normalde. İnsan cidden sabredemiyor
4 temmuza verdi 1 hafta daha var sabredemiyorum ama bi yandan da bekle diyorum aradayım çok![]()
Eşim bekleme taraftarı hiç ışık yakmıyorki ufacık acabası olsa yarın gitmiştimSen bi kereden kalbi de duyabilirsinbekleyemem diyorsan baska doktordan randevu alabilirsin kese için
Bu süreçte en zor şey beklemek ama sonu güzel olsun da ona da razıyızEşim bekleme taraftarı hiç ışık yakmıyorki ufacık acabası olsa yarın gitmiştimbi hastaneyle görüşürüm gel derlerse giderim bekle derse beklerim güvendim onlara dediklerini yapayım bari
![]()
Kesinlikle bekleyelim raziyim ben artikBu süreçte en zor şey beklemek ama sonu güzel olsun da ona da razıyız![]()
Evet tabii ki inşallahhhBu süreçte en zor şey beklemek ama sonu güzel olsun da ona da razıyız![]()
Sizin 3. Gün embriyosuydu degil mikızlaaaar bgn kan verdım transferden sonraki 10. günüm beta hcg 48 çıktı. 8. günümde 13,51 cıkmıstı. hemsire biraz düşük ama suan pozitif dedi pazartesi tekrar kan istedi. normalmi acaba nasıl ki degerim :)
Ben de bu igneyi kullanıyorum cnm. Ama yaptirirken yavaş enjekte ederlerse agrin az olur bilgin olsunAynen cnm cok haklisin, bana takip et demekten baska bir sey demedi hemsireler... Neyse dedigin gibi iyi bir doktora denk geldim direk oksapari kesti yatis yaptı sabaha kadar serum taktilar ve igne yaptilar iki kez.. simdi hergun iki ampul progestron ignem var ilaclarinda fotosunu atayim
İnşallah hepimizin sonuçları pozitif olsun Allah kucaklarımızı boş bırakmasınAllah en güzel şekliyle nasip etsin inşallah sımsıkı tutunur![]()
Yarin yaptirirken soylerim zaten agri var kalcamda suan .. diger igneyi de elimizde dursun diye yazdi simdilik kullanma dedi proluton depot olani yaniSizin 3. Gün embriyosuydu degil mi
Ben de bu igneyi kullanıyorum cnm. Ama yaptirirken yavaş enjekte ederlerse agrin az olur bilgin olsun
Caykolik olarak bende baya azalttim kahveyi de bir tane icerdim ama onu tamamen kestim cnmBen çay iciyorum kizlar istedigim kadar icmessem zaten vucudum daha gerilir başım agrirzaten tüp bebek merkezi de herhangi bir kisitlama getirmedi
Transferin 7-8 gününden sonra başladı bir hafta falan sürdü buİnsallah canimm umarım öyledir.
Senin adet olacakmış gibi sancılar.ne zaman basladı en. Yoğun ne zamandı ben biraz son zaman diye tedirgin oldum sanırım![]()
Çok şükür evet canım kesemizi de gördük. bence minik kalbi de atmaya başladıSizin olumlu mu oldu![]()