- 26 Ocak 2022
- 881
- 1.109
- 33
Kesinlikle iğnelerden bence canım. Normal bi hal değil yaniBen de zayıfım ama karnım şiş sanırım iğnelerden oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle iğnelerden bence canım. Normal bi hal değil yaniBen de zayıfım ama karnım şiş sanırım iğnelerden oluyor![]()
Ayy maşallahhh pozitifi kanda da görün inşallah9. Gün yaptığım erken gebelik testi
Ben de bilmiyorum ve iki farklı klinikte 3 farklı doktorla geçti sürecim ve hepsi de transferde ve opuda çorap giy diye sıkı sıkı hatırlattılarValla beni kimse uyarmadı ama bende çorapla geziyorum evde benim ayaklarım üşürse karnıma inanılmaz vuruyor çok sıcaklamadığım sürece hep çoraplıyımama onların söyleme sebebi nedir bilmiyorum hiç duymadım ve merak ettim
![]()
Hayır bana drum hiç iğne vermedi canım sadece progestan fitil ve coraspin kullanıyorum. Saniyesinde çıktı kuzum ama ben kanda görene kadar emin olamayacağım galibaAyy maşallahhh pozitifi kanda da görün inşallahKaç dakika da çıktı birde çatlatma iğnesi vuruldunuz mu??
Çoook güzel o zaman canım bende 9. Gün aynı testi kullandım kandan önce bende de aynısı çıkmıştı bak ekliyim sana moral olsun inşallah pozitifi görürsün sağlıkla ilerlerHayır bana drum hiç iğne vermedi canım sadece progestan fitil ve coraspin kullanıyorum. Saniyesinde çıktı kuzum ama ben kanda görene kadar emin olamayacağım galiba
Muhakkak bi faydası vardır canım doğru yoldayız demekkiBen de bilmiyorum ve iki farklı klinikte 3 farklı doktorla geçti sürecim ve hepsi de transferde ve opuda çorap giy diye sıkı sıkı hatırlattılar![]()
Hayır 5. Gün dondurulmuş embriyoyduSizin 3. Gün embriyosuydu degil mi
Ben de bu igneyi kullanıyorum cnm. Ama yaptirirken yavaş enjekte ederlerse agrin az olur bilgin olsun
Ben kışın bile çorap giyemiyorum ki evdeMuhakkak bi faydası vardır canım doğru yoldayız demekkiçoraplılar kulübüne katılacak olan var mı bakalım
![]()
Hahah alışkanlık meselesiBen kışın bile çorap giyemiyorum ki evdebu yıl çok soğuk oldu İstanbul ona rağmen en fazla bir hafta çorap giymişimdir ah bir de yazın kendimi çorapla düşünemiyorum
![]()
He yok terliklerim hep ayağımda neyse ki yaz kış yere basamam zaten ki ayak sağlığı için çok zararlıHahah alışkanlık meselesiben çorapsızda olsam yere terliksiz basamıyorum sevmiyorum ama regliyken çok farkediyor ayağı sıcak tutmak bende ki de o mantık galiba giyiyorum valla
![]()
HahahaHe yok terliklerim hep ayağımda neyse ki yaz kış yere basamam zaten ki ayak sağlığı için çok zararlıÇorap benim özgürlüğümü engelliyor gbi hissediyorum ,anlatilmaz yaşanır
Sen tam annemin sevdiği kızsın çorabını ,patiğini giyen
![]()
Merhaba canim, sen test yaptin mi pazar yapacagini soylemistin?Canim ya. Benim de baya oluyordu kan sulandiriciyi kesdim lekelenmem durdu. Belki sen de kessen lekelenmem durur? Bir sonraki adete mi kaldi?
Merhaba canim. Yok yapamadim)) negatif çikma ihtimali yuksek birgun. Cesaret edemedim((( sen yaptin mi? Oglen yapalim mi? Birinden cesaret toplarsam belki yaparimMerhaba canim, sen test yaptin mi pazar yapacagini soylemistin?hadi iyi haberler bekliyoruz
Bi de bende erken gebelik testi yok. Kaset test var. Çikarmi ki?Merhaba canim, sen test yaptin mi pazar yapacagini soylemistin?hadi iyi haberler bekliyoruz
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah9. Gün yaptığım erken gebelik testi
Ben çok sıcak bi memlekette olduğum için çorap giysem kesin pişik olur ayaklarımMuhakkak bi faydası vardır canım doğru yoldayız demekkiçoraplılar kulübüne katılacak olan var mı bakalım
![]()
Kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosuyduBi de bende erken gebelik testi yok. Kaset test var. Çikarmi ki?
2 tane 5 gun embriyosu. Ama b kalite. 22 haziran transfer. Bugun çook erken ama işte merakKaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosuydu
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah ilk defa bende iki tane koydular bakalım ya nasip. İnşallah seninde tutar. Sonuçları paylaşalımÖyle duadan başka yapacak bişey yok. İki embryo konmuş inşallah en az biri tutunur. Ben yurt dışındayım burada kolay kolay 2 koymuyorlar. Aslında bu 4. Denemem ama geride embryo var zaten iki tane koymayalım dediler yine.